Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، "پریا هاریهاران" روز جمعه در بازدید از دوره‌های مهارت آموزی اتباع امور خارجه در مرکز شماره ۳ فنی و حرفه ای بوشهر افزود: در همین ارتباط تجهیزات مناسب برای مهارت آموزی اتباع خاجی دراستان بوشهر مهیا می شود.

وی با بیان اینکه  مهارت‌آموزی اتباع افغان مورد توجه است افزود: ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به پناهندگان، فرصتی برای اثرگذاری بر توسعه فردی آنها و در نتیجه افزایش خوداتکایی در آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پریا هاریهاران اضافه کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده محدودیت شرکت اتباع خارجی در چندین دوره مهارتی با تعامل آموزش فنی و حرفه ای برطرف می‌شود.

نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان جنوب کشور ادامه داد: این شیوه خدمات رسانی مطلوب به اتباع خارجی در بوشهر می تواند به عنوان الگویی برای سایر نقاط نسبت به امور اتباع در حوزه مهارت آموزی مورد استفاده قرار گیرد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر نیز گفت: براساس رصد انجام شده بیش از ۸۰  درصد مهارت آموزان اتباع خارجی جذب بازار کار شده یا در حوزه مشاغل خانگی مشغول به کار هستند.
عبدالمجید دراهکی با بیان اینکه مهاجرین افغان دوره مهارتی جوشکاری را برای ورود به بازار کار و خودکفایی شغلی در این مرکز فرا می‌گیرند بیان کرد: هدف اصلی از اجرای این پروژه ارتقای سطح مهارت‌ها و دانش فنی و حرفه‌ای پناهندگان است تا از این طریق سطح خوداتکایی و معیشت آنان بهبود یابد.

وی با بیا اینکه بیش از ۱۰ حرفه مهارتی به مهارت آموزان اتباع خارجه در استان بوشهر ارایه می شود، افزود: حضور اتباع خارجی در همه دوره‌های آموزش مهارتی باعث توانمندسازی جامعه هدف بیشتری می‌شود و تنوع شغلی برای آنها ایجاد می‌کند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای  بوشهر با بیان اینکه آموزش های مهارتی رایگان به مهاجران افغانستانی ساکن در استان بوشهر ارائه می شود، اضافه کرد: این دوره‌ها سبب می‌شود تا پناهندگان در زمان بازگشت به کشور مبدأ از مهارت‌ها و دانش لازم برای یافتن شغل مناسب و کارآفرینی برخوردار باشند و در بازسازی و توسعه کشورشان مؤثر واقع شوند و با دریافت گواهینامه مهارت برای  اشتغال در دیگر کشورها با مشکلی مواجه نشوند.

وی اظهار کرد: در سال جاری تاکنون ۹۱ نفر از اتباع افغانستانی مقیم در استان بوشهر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند و تا پایان سال ۲۰۲۲، قرار است ۶ دوره مهارتی دیگر نیز ارائه شود.

طرح مهارت آموزی به اتباع خارجی از سال ۲۰۱۲ (۹۰- ۹۱ )  در استان بوشهر با یک حرفه آغاز شد که تا سال ۹۷ تنها ۳۷۰ نفر از اتباع مهارت‌های فنی و حرفه ای را فرا گرفتند و با افزایش شمار حرفه ها به ۱۰ حرفه شمار مهارت آموزان در این استان از سال ۹۷ تا کنون بیش از ۴۰۰نفر زیر پوشش این مهارت‌ها قرار گرفته اند.

برچسب‌ها بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اتباع خارجی افغانستان مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اتباع خارجی بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اتباع خارجی افغانستان مهارت اموزی آموزش فنی و حرفه ای اتباع خارجی استان بوشهر مهارت آموزی مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری