Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:18:46 GMT

سرانه مصرف آبزیان تا ۲۰ کیلوگرم هدف‌گذاری شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۵۴۶۳

سرانه مصرف آبزیان تا ۲۰ کیلوگرم هدف‌گذاری شده است

ایسنا/اردبیل معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با هدف ارتقای مصرف آبزیان در کشور تلاش می‌کنیم تا میانگین مصرف آبزیان در ایران در چهار سال آینده به ۲۰ کیلوگرم برسد.

سید حسین حسینی شامگاه پنجشنبه ۲۷ مردادماه  در حاشیه بازدید از دریاچه گیلارلوی گرمی اظهار کرد: در حال حاضر سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ دهم کیلوگرم است که در سطح جهانی این رقم بالاتر از ۲۴ کیلوگرم است.

وی تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا با معرفی فواید ماهی و پروتئین سالمی که آبزیان دارند، از هموطنان بخواهیم تا در مصرف ماهی بیش از گذشته اهتمام داشته تا میانگین مصرف آبزیان در کشور و استان‌های مختلف ارتقا یابد.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: باید تنوع طبخ ماهی را به خانواده‌ها آموزش داد تا فرهنگ آبزی‌ مصرفی در سطح کشور و استان‌ها ارتقا یابد.

حسینی، حمایت وزارت جهاد کشاورزی را از طرح‌های آبزی‌پروری یادآور شد و افزود: وزارت جهاد کشاورزی در کنار حمایت از تولید دام و طیور، نسبت به توسعه مراکز پرورش آبزیان نیز با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اقدام می‌کند تا زمینه و بستر افزایش تولید را در این بخش شاهد باشیم.

وی دیپلماسی غذا را بسیار مهم و اساسی توصف کرد و ادامه داد: باید به سمتی برویم تا بازارهای تخصصی در شهرهای مختلف برای عرضه ماهی راه‌اندازی شده و شرایط مطلوبی را در جهش تولید این بخش شاهد باشیم.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: استان اردبیل رتبه ۱۶ کشور را در تولید آبزیان دارد و در سه گونه ماهیان سردابی، گرمابی و ماهیان خاویاری تولید خود را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه برخی از ظرفیت‌های این استان در آبزی‌پروری مغفول مانده است، اضافه کرد:‌ در برنامه تحولی ۱۴۰۴ تولید ۱۷ هزار تن آبزیان برای استان اردبیل پیش‌بینی شده که امیدواریم با همت مدیران جهادی و در راستای تأمین امنیت غذایی این میزان تولید تحقق پیدا کند.

حسینی یک میلیون و ۲۵۷ هزار تن آبزیان را در کشور در سال گذشته یادآور شد و بیان کرد: ۷۰۲ هزار تن آن صید و مابقی مربوط به حوزه آبزی‌پروری بوده است.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: امسال پیش‌بینی تولید ما در حوزه آبزیان یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن است که سعی خواهیم کرد در برنامه ۱۴۰۴ این میزان تولید را تا ۲.۶ دهم میلیون تن افزایش دهیم.

حسینی فعال بودن کمیته سرمایه‌گذاری را در سازمان شیلات با هدف حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل امور آنها یادآور شد و تصریح کرد: حوزه آبزی‌پروری صنعت ثروت‌آفرین و توجیه‌پذیری است که ما با تشویق سرمایه‌گذاران در قالب بسته‌های حمایتی، سعی داریم تا در این بخش مطلوب و مناسب عمل کنیم.

وی تولید و تأمین نهاده‌های مورد نیاز فعالان صنعت شیلات را به صورت داخلی یادآور شد و گفت: تولید ما در تأمین خوراک آبزیان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن است که ۴۷۵ هزار تن نیز مصرف داخل کشور در تأمین خوراک برای آبزیان است.

حسینی افزود: با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در قالب شیلات کارت سعی داریم برای فعالان این حوزه ۲۰۰ میلیون تومان با نرخ ۱۲ درصد و در قالب بازارگاه تا ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصد پرداخت کنیم.

وی ساختار استان اردبیل را در تولید آبزی‌پروری خاص و متفاوت از سایر استان‌ها اعلام کرد و ادامه داد: به تناسب ظرفیت زیستی تولید ۱۷ هزار تن آبزیان در استان در سال‌های پیش‌ رو پیش‌بینی شده و امیدواریم با برنامه تحولی، خروج از نگاه سنتی و حرکت به سمت تولید صنعتی و مکانیزاسیون در بخش کشاورزی افزایش بهره‌وری و تکمیل زنجیره تولید را در این بخش شاهد باشیم.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در برخی از استان‌ها راه‌اندازی کارخانه تولید خوراک آبزیان پیش‌بینی شده و ما در استان اردبیل با حمایت استاندار بازار تخصصی ماهی را در کنار راه‌اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی شاهد خواهیم بود.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط کم آبی و تنش آبی که در سطح کشور و استان‌ها مشاهده می‌شود، پایداری تولید و تأمین امنیت غذایی جز اولویت‌های اصلی است و سعی ما بر این است تا شرایط مطلوبی را در تحقق برنامه‌های رو به جلوی تولید آبزیان شاهد باشیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران بیان کرد: ما نگاه ویژه‌ای را به آب پایه‌ها، پایداری منابع آب سواحل، آب شور، لب شور و آب‌های داخلی داریم تا با شناسایی این ظرفیت‌ها افزایش بهره‌وری و تولید را با تکیه بر ایجاد تحول اساسی در علوم و فنون جدید اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرانه مصرف آبزیان در ایران سازمان شیلات سازمان جهاد کشاورزی پرورش ماهیان سردآبی صنعت آبزی پروری استان اردبیل سازمان شیلات مصرف آبزیان یادآور شد شاهد باشیم آبزی پروری پیش بینی استان ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری