Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دیوان عالی کشور درباره پرونده گوهر ناز قم، توضیحاتی داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مرتضوی مقدم بیان کرد: فعالیت در حوزه خبر امروز با گذشته تفاوت‌های بسیاری دارد.

وی با بیان اینکه خبر باید واقع بینانه باشد، گفت: خبرنگار باید حقیقت نگار باشد. خبر باید امید بخش باشد و صرف یک خبر خشک و التهاب آور در جامعه نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه خبر باید جهت گیری سازنده داشته باشد، تصریح کرد: خبر باید برای مردم خاصیت و روشنگرانه باشد.

وی افزود: گاهی اوقات خبری منتشر می‌شود که اذهان را متشنج می‌کند و خاصیتی برای فردی ندارد،

مرتضوی مقدم اظهار کرد: خبرنگار باید قدرت تحلیل داشته باشد آن را به درستی و با امانت منتشر کند. سرعت العمل خبر آنچنان نباید مقدم بر انتشار اخبار باشد بلکه باید درستی خبر و فهوای صحیح آن نیز به مراتب مورد اهمیت قرار بگیرد.

وی افزود: قلم، نگارش، صدا، بیان، اخلاق و ارتباط گیری مناسب با رده‌های جامعه توسط یک خبرنگار، جمال و صفات بارز وی است.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه خبرنگاران حوزه حقوقی و قضایی باید از اطلاعات کافی و مهارت بالایی برخوردار باشند تا در حوزه قضایی قلم بزنند، تاکید کرد: به‌عنوان مثال یکسری پرونده‌ها در دیوان وجود دارند که مراحل مختلفی را طی می‌کند لذا خبرنگاران حوزه قضایی باید با اطلاعات کافی درباره موضوعات خبر تهیه و منتشر کنند تا موارد به درستی به اطلاع جامعه برسد.

وی با اشاره به نظارت آرای قضایی در کشور و ایجاد وحدت رویه بین دادگاهی که استنباط‌های مختلفی از قانون دارند، گفت: روز سه شنبه هر هفته جلسه‌ای در این رابطه و در دیوان عالی کشور برگزار می‌شود تا هیئت عمومی با بررسی موارد اختلاف را برطرف کند.

مرتضوی مقدم با بیان اینکه همکارانم در دادگاه‌های کشور حضور دارند، گفت: انجام این اقدام برای بررسی آرای صادره و رسیدگی به اختلافات احتمالی در دادگاه‌ها است تا در این رابطه مشکلی در دادگاه‌ها وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری دیدارهای چهره به چهره با مردم، گفت: این اقدامات در خصوص مسائل مختلف مردمی و حل و فصل آن برگزار می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ ورودی پرونده در دیوان ۹۶ هزار و ۶۰۰ پرونده بود که از این تعداد ۹۰ هزار پرونده مختومه شد، اظهار کرد: مانده پرونده در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲ هزار پرونده بود.

وی با بیان اینکه در خردادماه ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور، ۸ هزار و ۳۰۰ پرونده و مختومه آن ۷ هزار ۶۰۰ پرونده بوده است، گفت: در تیرماه امسال ۷ هزار پرونده ورودی به دیوان ثبت شده است و مختومه آن نیز ۶ هزار و ۹۰۰ فقره بوده است.

مرتضوی مقدم، در خصوص آخرین وضعیت پرونده گوهر ناز قم، گفت: پرونده در شعبه اول و آماده صدور رای است.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ديوان عالي استانی سیاسی رئیس دیوان عالی کشور مرتضوی مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۶۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد

به گزارش صدای ایران،سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

 وی با تأکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه "سرویسِ اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته منتظرالمهدی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر‌کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه‌ی فسادِ یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشته ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • رئیس دیوان عالی کشور: حکم پرونده قضایی هشت مهر زاهدان صادر شده است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد
  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند