Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@09:56:47 GMT

ضرورت ایجاد و توسعه انبار اموال تملیکی در ساوه

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۷۲۰۴

ضرورت ایجاد و توسعه انبار اموال تملیکی در ساوه

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه بر ضرورت ایجاد و توسعه انبار اموال تملیکی در این شهرستان تاکید کرد.

مهدی الیاسی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری شهرستان ساوه که در شهر صنعتی کاوه با موضوع تعیین تکلیف کالاهای متروکه در انبارهای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه و نیز تعرفه آب‌بهای صنایع تشکیل شد، اظهار کرد: دولت بخشی از یارانه را در قالب جراحی اقتصادی از حامل‌های انرژی گرفت و به دنبال هدفمند کردن یارانه‌هاست و بر این اساس تعرفه آب، برق، گاز در حوزه تولید افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه شهر صنعتی کاوه بر اساس اصول منظم توسعه‌ای حرکت می‌کند و منطبق بر آینده‌گری زیرساخت‌ها را فراهم می‌کند، افزود: مدیریت شهر صنعتی کاوه مشارکت کننده در اجرای پروژه‌های عمرانی شهر ساوه نظیر تعریض محور دسترسی ساوه به قطب صنعت کشور است.

فرماندار ساوه با بیان اینکه آب، کالای بسیار ذی قیمتی است و خروجی آن در صنایع آب بر دیده نمی‌شود، افزود:  گرانی تعرفه آب موجب صرفه جویی در مصارف صنعتی یا اتخاذ سازوکاری برای بازچرخانی در حوزه تولید و صنعت می‌شود.

وی  با اشاره به تامین زیرساخت‌های متنوع در شهر صنعتی کاوه گفت: حیات صنایع وابسته به تامین زیرساخت توسط مدیریت شهر صنعتی کاوه است و این رویه در فضای این مجموعه حاکم است. ساوه اخلاق حرفه‌ای حمایت از صنایع را آموخته است و صنعت این شهرستان مانند گوهری است که باید به دلیل ارزش افزوده‌ای که برای کشور دارد دور آن چرخید.

الیاسی در ادامه گفت: با عنایت به اینکه ساوه قطب صنعتی کشور با استعداد و ظرفیت بالای تولیدی است، کمیته حمایت قضایی از صنایع به صورت مستمر تشکیل و موضوعات گوناگون برای رفع موانع تولید بررسی و منتج به اتخاذ تصمیمات مقتضی و راهگشا شده است.

وی بیان کرد: تشکیل کمیته‌ای متشکل از صنعتگران و مدیران شهر صنعتی کاوه با محوریت بررسی درآمدها و هزینه‌ها یکی از اقدامات ضروری است.

وی در ادامه گفت: ساوه به دلیل قرار گرفتن در کریدور شرق به غرب و شاهراه مواصلاتی کشور، با حجم بالای کشف کالای قاچاق مواجه است و به دلیل دپوی بالای کالای مجهول، ضرورت ایجاد انبار اموال تملیکی در این شهرستان احساس می‌شود و امیدواریم با پیگیری مقامات استانی و سازمان املاک تملیکی این مطالبه شهرستان محقق شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی شهر صنعتی کاوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها ساوه شهر صنعتی کاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛مدیرکل بازرسی خاطرنشان کرد: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

دیگر خبرها

  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان