Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو گفت: در نمایشگاه «اتوموبیلیتی» مسکو، توانمندی‌ ۲۱ شرکت زیرمجموعه ایران خودرو شامل خودروهای سواری، سنگین و نیمه سنگین و خدمات مهندسی به نمایش گذاشته خواهد شد.

اخبار شرکتها؛ ایکوپرس- امیرعباس فرنودی، با اشاره به تحریم صنعت خودرو روسیه گفت: با توجه به این‌که بازار این کشور کشش تقاضای بسیاری برای قطعات خودرو دارد، زنجیره ارزش ایران خودرو را در هر بخش که ظرفیت صادراتی وجود دارد در این نمایشگاه، ارایه می‌دهیم و معیار کلیدی در انتخاب حاضران در نمایشگاه نیز توانمندی در حوزه قطعه‌سازی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی هدف از حضور در نمایشگاه روسیه را شکل‌گیری همکاری‌های درازمدت با خودروسازان یا قطعه سازان این کشور دانست و گفت: شرکت هایی برای حضور در این نمایشگاه گزینش شدند که صاحب تکنولوژی تولید قطعه و یا دارای تکنولوژی و دانش خدمات فنی مهندسی هستند تا بتوانند به صورت مستقیم در بازار روسیه فعالیت کنند.

فرنودی افزود: تام، ایپکو، گروه یاپکو، ایران خودرو دیزل، چرخشگر، ومکو و ایدم در این نمایشگاه حضور داشته و نمونه قطعات خود را در حوزه سواری و تجاری به نمایش خواهند گذاشت. هم‌چنین توانایی شرکت هایی که تولید کننده قطعات ریخته گری و ماشین کاری هستند نیز در این نمایشگاه به نمایش در خواهند آمد که شامل توسعه عمران نائین، ریخته گری چدن، محورسازان، اشتاد و نیرو محرکه است.

وی با اشاره به این‌که در زمینه تریم و تزیینات داخلی خودرو نیز، شرکت مهرکام پارس در نمایشگاه مسکو حاضر خواهد بود، گفت: شرکت آپکو به عنوان ارایه دهنده خدمات و قطعات آپشن و تیونینگ خودرو، در این نمایشگاه حضور خواهد داشت تا به عنوان جزء انتهایی زنجیره ارزش بتواند به مشتریان روس خدمات ارایه دهد.

به گفته معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو، دستاوردهای شرکت های گروه یاپکو، شامل شرکت مبدل خودروی پاک و الکتریک خودروی شرق، اگزوز خودروی خراسان و... نیز در این نمایشگاه ارایه خواهند شد.

وی تاکید کرد: تمامی این شرکت ها بخش هایی از زنجیره ارزش ایران خودرو به شمار می‌روند که از ظرفیت صادراتی برخوردار بوده و نمونه قطعات خود را در این نمایشگاه به نمایش خواهند گذاشت.

فرنودی با بیان این‌که به منظور نمایش کامل زنجیره ارزش ایران خودرو، یک دستگاه خودروی تارا اتوماتیک برای عرضه در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت، گفت: با توجه به نتایج کلینیک خودرو تارا که سال گذشته در کشور روسیه برگزار شد، براساس نیاز و ذائقه مشتریان روسی، چند تغییر در محصول اعمال شده تا نیاز این بازار را تامین کند. 

معاون صادرات و امور بین الملل ایران خودرو تصریح کرد: هدف گذاری ایران خودرو برای ورود مجدد به بازار روسیه، کاملا راهبردی و تجاری است. 

وی افزود: نگاه ما به روسیه به عنوان یک بازار استراتژیک صادراتی بوده، در سال گذشته نیز با توجه به شرایط رقابتی بازار روسیه و برنامه‌ریزی های استراتژیک، سه محصول ایران خودرو در این بازار مورد مطالعه جایگاه‌یابی قیمتی قرار گرفت.

وی افزود: این کشور پنجمین بازار بزرگ مصرف خودرو در دنیا بوده و یکی از بازارهای بسیار جذاب، دارای پیچیدگی و رقابت شدید در منطقه است، به همین دلیل از دو سال گذشته برای حضور مجدد ایران خودرو در این بازار، مطالعه، برنامه ریزی و مذاکراتی صورت گرفته و در حال دستیابی به توافقات خوبی نیز هستیم که به محض حصول نتیجه، در این خصوص اطلاع رسانی خواهد شد.

به گفته فرنودی، به دلیل خاطرات خوبی که مردم روسیه از خودروی سمند دارند، ایران‌خودرو برند معتبری در این کشور محسوب می‌شود. 

نمایشگاه اتوموبیلیتی مسکو از سی و یکم مردادماه تا سوم شهریورماه در کشور روسیه برگزار خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران خودرو زنجیره ارزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»

ارسلان محمدی کارشناس اقتصادی در گفتگو با تابناک اقتصادی در رابطه با سیاست غلط ارزی بانک مرکزی در تضعیف کالا‌های ایرانی و تشویق به واردات کالا‌های خارجی گفت: سیاست‌های ارزی در ایران در دوره اخیر دوباره گرفتار سرکوب ارزی شده است که در نهایت موجب ایجاد رانت برای برخی خواهد شد و با ایرادات اساسی در این زمینه به ویژه ایجاد سه نرخ ارز در بازار و سرکوب نرخ ارز برای واردات و در مقابل تشدید سرکوب تولید داخل مواجه شدیم که موجب هدررفت منابع و ذخایر ارزی کشور شده است.

وی افزود: این سیاست غلط ارزی بانک مرکزی باعث شده است که صادرکنندگان علیرغم اینکه قیمت تمام شده آن‌ها با قیمت بازار آزاد مطابقت دارد، قیمت بسیار کمتری برای ارز خود در مقایسه با بازار آزاد در زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات دریافت کنند که در نتیجه صادرکنندگان را با چالش‌های جدی مواجه کرده است که منجر به تأثیر مخربی بر بخش صادرات کشور و کل اقتصاد می‌شود. سیاست ارزی بانک مرکزی با تنبیه صادرکنندگان و تشویق ناخواسته واردات، آثار قابل توجهی بر تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم خواهد داشت.

محمدی ادامه داد: سرکوب نرخ ارز با ایجاد سه طبقه ارزی یعنی ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، ارز بازار نیمایی یا بازار دوم (بازار مبادله ارز و طلا) و در نهایت بازار آزاد شده است که این سیاست سرکوب ارز و ایجاد نظام سه نرخی توسط بانک مرکزی اثرات زیانباری بر تولیدکنندگان و صادرکنندگان کالا‌های ایرانی داشته و قدرت رقابتی آن‌ها را تضعیف کرده و سطح تولید را نیز به مرور کاهش داده است.

آمار و ارقام گمرک از میزان تشدید واردات کالا‌های اساسی در سال گذشته خبر می‌دهد که این رویکرد همزمان با افزایش اختلاف بین بازار آزاد با نرخ ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، رو به رشد بوده است و خود محلی از فساد و امضا‌های طلایی جدید ارزی شده است. سیاست ارزی بانک مرکزی مبتنی بر اعطای ارز ارزان قیمت واردات کالا‌های اساسی نه تنها امنیت غذایی را به خطر می‌اندازد بلکه تولید داخلی کشور را نیز به دلیل سازگاری با نرخ ارز بازار آزاد تنبیه خواهد کرد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به کاهش سهم بازار‌های صادراتی تولیدات ایرانی به دلیل اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز بین قیمت ارز در بازار مبادله ارز و طلا و بازار آزاد اظهار کرد: از طرف دیگر اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز بین قیمت ارز در بازار مبادله ارز و طلا و بازار آزاد سبب شده است که صرفه اقتصادی صادرات کالا‌های ایرانی نیز کاهش یابد و به این ترتیب بازار‌های صادراتی کشور نیز تضعیف شده است و در نتیجه سیاست ارزی غلط بانک مرکزی، سهم تولیدکنندگان ایرانی در بازار‌های جهانی را کاهش می‌دهد.

وی در ادامه افزود: یکی دیگر از نگرانی‌های کلیدی در حوزه سیاست ارزی، توزیع رانت از بازار دوم ارز یا همان بازار مبادله ارز و طلا است که با عدم نظارت بر کالا‌های واسطه‌ای و عدم امکان تنظیم قیمت کالا‌های وارداتی رخ می‌دهد. در نتیجه، کالا‌های وارداتی به قیمت بازار فروخته می‌شوند که منجر به توزیع مجدد رانت بین قیمت کالا با قیمت ارز بازار مبادله ارز و طلا و قیمت ارز در بازار آزاد می‌شود و واردکنندگان از منافع آن به ضرر تولیدکنندگان داخلی بهره می‌برند. این نابرابری چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان داخلی را تشدید می‌کند و رقابت‌پذیری آن‌ها را بیشتر از بین می‌برد و ثبات اقتصادی کشور را تضعیف می‌کند.

محمدی در پایان گفت: نقص در سیاست‌های ارزی چند نرخی بانک مرکزی پیامد‌های گسترده‌ای بر اقتصاد کشور داشته و بر تنبیه صادرکنندگان، تضعیف تولیدکنندگان داخلی و کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی تأثیر مستقیم منفی گذاشته است و این رویکرد در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نه تنها موجب تضعیف جهش تولید کشور بلکه جولان کالا‌های وارداتی به پشتوانه ارز‌های نفتی در بازار‌های داخلی کشور منجر خواهد شد که کاملا ضد اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید کالا‌های تولید داخل است و از همه مهم‌تر با واردات نزدیک به ۲۰ میلیارد دلاری کالا‌های اساسی و دارو، امنیت غذایی کشور را نیز به خطر انداخته است.

 

دیگر خبرها

  • این بی‌ام‌و ۲۰۲۴ هم‌قیمت خودرویی ۱۰ سال کارکرده در بازار ایران است /عکس
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه