Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آیین استقبال از هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی ارتش اعزامی به آبهای آزاد و بین المللی که با حضور امیر دریادار شهرام ایرانی در منطقه یکم دریایی امامت بندرعباس برگزار شد، کارکنان ناوگروه ۹۳ نداجا، با استقبال گرم فرماندهان و خانواده هایشان، به میهن بازگشتند.

به گزارش خبرنگار ایران آنلاین از هرمزگان؛ در آیین استقبال از هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی راهبردی ارتش که به سرفرماندهی ناوشکن الوند، مدت ۹۳ روز به اسکورت کشتی های تجاری و نفتکش جمهوری اسلامی ایران و همچنین حفظ منافع میهن عزیزمان در آبهای آزاد، پرداختند، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در جمع کارکنان و خانواده های آنان، حضور ناوشکن های نیروی دریایی راهبردی ارتش در دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری از مرزهای میهن عزیزمان را ضامن تامین امنیت مرزهای اقتصادی کشور دانست و افزود: با وجود تحرکات دشمنان بالاخص رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، حضور شیرمردان ایرانی سوار بر ناوشکن های نیروی دریایی راهبردی ارتش، در آبهای بین المللی، جرئت انجام تحرکات خصمانه را از دشمن سلب کرده و همواره با غیرت و جانفشانی در صحنه عمل، خطوط مواصلاتی کشتیرانی جمهوری اسلامی را باز نگه داشته و با شناسایی کشتی ها و تحریک در دریاها، به همگان نشان دادند که شیرمردان ایرانی در هر گوشه که احساس بشود حضور مقتدرانه خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریادار ایرانی اشاره ای به فرمان مقام معظم رهبری( مدظله العالی) در سال ۱۳۸۸ مبنی بر حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در آبهای آزاد و بین المللی کرد و افزود: امروز شاهد آن هستیم که در سیزدهمین سال ابلاغ فرمانده معظم کل قوا مبنی بر حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در صحنه اقیانوسی، هشتاد و سومین ناوگروه نداجا پس از انجام ماموریت برقراری امنیت شاهرگ اقتصادی کشور، در فاصله بیش از دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری از مرزهای کشورمان، به سرفرماندهی ناوشکن الوند، توانست باحضور مؤثر در صحنه دریاها، به میهن عزیزمان، بازگردند.

امیر دریادار شهرام ایرانی تصریح کرد: رونمایی از ناودسته پهبادبر نیروی دریایی راهبردی ارتش که همزمان با حضور دلیرمردان نداجا در عمق ۲۲۰۰کیلومتری از مرزهای ایران اسلامی و دریای سرخ همراه بود، توانست معادلات منطقه‌ای را بر هم بزند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش، عنوان کرد: راهبرد و اولویت نیروهای مسلح بویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، انجام فرامین ابلاغی مولایشان مقام عظمای ولایت است و همین حضور مقتدرانه نداجا در صحنه آبهای بین المللی، هدیه و عهدی است از طرف سربازان دریایی به خانواده های معظم شهدا که ما هر بار مقتدرانه تر و با توان رزمی بالاتری در صحنه حضور پیدا خواهند کرد و توانسته اند دشمن را از مرزهای اقتصادی که امنیت آن با نیروی دریایی راهبردی ارتش است، عقب تر برانند.

دریادار ایرانی افزود: ناوگروه ۸۴ نیروی دریایی راهبردی ارتش هم اکنون به سر فرماندهی ناوشکن ایرانی جماران، در محدوده تنگه باب المندب تا شمال دریای سرخ و کانل سوئز، در راستای تامین امنیت شریان اقتصادی کشور و حفظ منافع جمهوری اسلامی ایران، در حال انجام مأموریت های محوله خویش هستند. 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت در نیمکره جنوب زمین

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

به گزارش ایسنا، پایگاه بصیرت در یادداشتی به قلم مهدی بختیاری نوشت: همانطور که در اخبار آمد، نخستین ماموریت اقیانوسی و دوربرد نیروی دریایی سپاه در نیمکره جنوب زمین با ناو «شهید نادر مهدوی» در حال انجام است.

شناورهای سپاه پیش از این نیز چند ماموریت در آب های آزاد از جمله خلیج عدن انجام داده بودند که همین ناو شهید مهدوی نیز در برخی از آنها حضور داشته اما ماموریت اخیر از چند منظر قابل توجه است. فارغ از محل و نوع انجام ماموریت، سپاه شناوری را به نیمکره جنوب فرستاده که به لحاظ تجهیز به تسلیحات تهاجمی، با همه شناورهای ایرانی - چه در ارتش و چه سپاه- متفاوت است.

این شناور که اسفند ۱۴۰۱ به سازمان رزم ندسا ملحق شد، یکی از ۳ شناور اقیانوس‌پیما و دوربرد سپاه است که از میان آنها ۲ شناور (شهید مهدوی و شهید رودکی) تحویل شده و شناور دیگر (شهید باقری) نیز در آستانه تحویل قرار دارد. این شناورها در واقع شناورهایی هستند که با تغییر کاربرد و تسلیح به سامانه‌های رزمی، این امکان را به نیروی دریایی سپاه می‌دهند که ماموریت‌های مختلف خود در آب‌های دوردست و اقیانوسی را انجام دهد.

در این میان، برخی شناورها به لحاظ امکانات و تجهیزات با بقیه تفاوت‌هایی دارند. برای مثال، شناور شهید باقری قرار است یک شناور تخصصی «پهپادبر» باشد اما شناور مهدوی از لحاظ سامانه‌های موشکی‌ای که روی آن نصب شده، با بقیه متفاوت است.
شناور شهید مهدوی با تُناژ ۲۱۰۰ تُن، طول ۲۴۰ متر و عرض ۲۷ متر را باید نخستین شناور رزمی ایران دانست که به موشک‌های دوربرد بالستیک مجهز شده است.

بهمن سال گذشته برای نخستین بار، تصاویری از شلیک این موشک‌ها -که گفته می‌شود بُرد آنها ۱۷۰۰ کیلومتر است- منتشر شد که از داخل کانتینرهای تعبیه شده روی این شناور به سمت هدف شلیک شدند. علاوه بر این، شناور شهید مهدوی به موشک‌های کروز با بُردهای مختلف نیز تجهیز شده است؛ موشک‌های ۷۵۰ کیلومتری و البته ۲ هزار کیلومتری که پیش از این، فرمانده نیروی دریایی سپاه از آنها با عنوان «قدر ۴۷۴» نام برده بود.

در حوزه پدافند هوایی نیز در ابتدای رونمایی از این شناور، سامانه موشکی سوم خرداد (یکی از بهترین سامانه‌های موشکی پدافند هوایی سپاه) روی آن دیده شده بود.
 
نیروی دریایی سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ خورشیدی با تفکیک ماموریت از نیروی دریایی ارتش، مسؤول اصلی حراست از خلیج‌فارس و تنگه هرمز است اما در سال‌های اخیر، حضور در آب‌های دوردست و اقیانوسی نیز به ماموریت‌های این نیرو افزوده شده است و برای این منظور، طراحی، ساخت و به‌کارگیری تجهیزات جدید از جمله شناورهای سطحی و زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

مهم‌ترین اهداف این ماموریت‌ها در کنار ایجاد سیادت دریایی، حراست از خطوط مواصلاتی کشتیرانی کشورمان در آب های دوردست است.
بیش از ۷۰ درصد حجم تجارت جهان در دنیا از طریق دریا انجام می‌شود و کشور ما نیز با دارا بودن مرزهای طولانی دریایی، به عنوان یک کشور دریایی، برای حفظ امنیت شناورهای تجاری و نفتکش‌های خود نیاز به تقویت نیروهای دریایی ارتش و سپاه دارد.

نیروی دریایی ارتش بیش از یک دهه است که ناوگروه‌های خود را به صورت مداوم و بدون وقفه با همین هدف به آب‌های دوردست و خطرناکی نظیر خلیج عدن، تنگه باب‌المندب و دریای سرخ اعزام می‌کند.

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

علاوه بر این، در طول سال‌های گذشته، بارها کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی توسط نیروی دریایی برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس مورد تجاوز و ربایش قرار گرفتند که البته همه آنها با پاسخ‌ متقابل ایران مواجه شده است.
حراست از این کشتی‌ها در برابر دزدان دریایی کلاسیک و مدرن نیازمند تقویت و افزایش ماموریت‌های دریایی ارتش و سپاه بود که به نظر می‌رسد در دستور کار جدی نیروهای مسلح قرار دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • ۳۰ تفنگدار دریایی آمریکا زخمی شدند | ماهیت این حادثه فاش نشده است
  • سانحه برای هواناوهای ارتش آمریکا و جراحت ۳۰ ملوان و تفنگدار دریایی
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوب شرقی
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان