Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک بر ضرورت تغییر نگاه به کودکستان تاکید کرد و بازی‌های کودکی را بازوی تربیتی در روند تعلیم و تربیت دانست.

به گزارش ایران اکونومیست، مجتبی همتی‌فر در کمیسیون روش‌های تربیتی و پرورشی نوین در جریان برگزاری سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور اظهار کرد: برنامه درسی و تربیتی برای نیل به مدرسه زندگی مدنظر سازمان تعلیم و تربیت کودک است و از مهمترین رسالت‌های ما رسالت تربیتی است که آن را نباید به کتب درسی محدود کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید مقوله تربیت را همیشه و همه جا از جمله خانه، خانواده، مدرسه، رسانه و... در دستور کار قرار دهیم. از دیگر رویکردهای ما در حوزه بازخوانی رویکرد تحولی به تربیت؛ تربیت در متن تعلیم و تنوع‌بخشی به موقعیت‌های تربیت و یادگیری است.

همتی‌فر با بیان اینکه تعلیم و تربیت توأمان در کلاس و مدرسه، اردوگاه‌ها و کانون‌ها و فضای جامعه و تشکل‌ها و... باید در دستور کار باشد، تصریح کرد: لازم است به سوق دادن ظرفیت‌های تربیتی وزارتخانه به مدارس همچون طرح کانون مدرسه بویژه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توجه ویژه داشت.

وی همچنین بر ضرورت فراموش نشدن و توجه به ساحت‌های تربیتی به نفع ساحت علم و فناوری تاکید کرد و گفت: باید از کوچک‌انگاری برخی از دروس، فعالیت‌ها و ساحت‌ها پرهیز کرد.

معاون وزیرآموزش و پرورش گفت: باید این سوال را از خود بپرسیم که تربیت به طور واقعی در برنامه‌ها و دغدغه‌های روزانه، هفتگی و ماهیانه ما به عنوان مدیران ارشد آموزش و پرورش چه سهمی دارد؟.

وی همچنین با اشاره بر لزوم انطباق برنامه‌ها و فعالیت‌های پرورشی با برنامه درسی ملی و کتاب های درسی گفت: لازم است به ساحت‌های متناسب با اقتضائات سنی و جنسیتی و بومی (در قالب‌های هنری، سرود، کتابخوانی و...) توجه‌ ویژه داشته باشیم.

وی چرخش‌های تحول آفرین تربیتی را مشتمل بر هفت سرفصل عنوان کرد که عبارتند از: نگاه فرابخشی و نظام‌مند و همکاری با همه، ارزش‌گذاری توأمان کمی و کیفی به فعالیت‌های مربیان و مشاوران، تربیت در متن تعلیم نه در حاشیه، نقش حداکثری معلم در تربیت، کشف فرصت‌ها و خلق موقعیت‌های تربیتی جدید، تنوع‌بخشی به موقعیت‌های تربیت و یادگیری، برنامه‌ریزی مشارکتی و نه ابلاغی و دستوری.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، همتی‌فر خانواده محوری را جزو اولویت‌های نظام و به طورخاص دولت سیزدهم دانست و این پرسش را مطرح کرد که به نوع نگاه و مواجهه با والدین و مدارس چه نمره‌ای می دهیم؟ برای پیشبرد ماموریت‌های جدید وزارت آموزش و پرورش در تربیت کودکان زیر هفت سال در استان و منطقه خود چه اقداماتی می‌توانیم انجام دهیم؟.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک در پایان گفت: کودکان امروز، شهروندان و مدیران آینده هستند؛ کودکستان مدرسه نیست؛ تربیت کودکی از مسیر بازی امکان‌پذیر است؛ در واقع بازی، بازوی تربیت است و باید بازی در امر تربیت کودک، به عنوان محور قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تعلیم و تربیت ، پرورشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تعلیم و تربیت پرورشی آموزش و پرورش تعلیم و تربیت تربیت کودک فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر «علی مطهری» مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت:فعالیت‌های دولت مردمی سیزدهم در موضوع مدرسه سازی جای قدردانی ویژه دارد.

وی افزود:استان آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های نیازمند به توجه در موضوع فضای آموزشی است که خوشبختانه با آغاز دولت مردمی سیزدهم و عنایت و توجه ویژه سازمان نوسازی کشور و همچنین استاندار آذربایجان غربی در ۲ سال اخیر یک هزار و ۳۴ کلاس درس به مجموع کلاس‌های درس و فضا‌های آموزشی استان اضافه شده و بیش از یک هزارو ۸۰۰ کلاس درس نیز در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی گفت:نیاز استان آذربایجان‌غربی در موضوع کلاس‌های درس و رسیدن به متوسط کشوری، تعداد ۵ هزار کلاس درس است که امیدواریم با شروع نهضت مدرسه سازی در استان و توجه مسئولین استانی و کشوری، در آینده‌ای نزدیک به این مهم دست یابیم.

وی ادامه داد:مهندس رحمانی از نیرو‌های متعهد و کاربلد استان آذربایجان‌غربی بودند و در زمان حضورشان در سازمان نوسازی مدارس استان، منشأ فعالیت‌ها و برکات مهمی شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی افزود:امیدواریم مهندس صدقی نیز با روحیه جهادی وارد میدان شده و در مسیر توسعه فضا‌های آموزش و پرورش استان گام بردارد.

مطهری گفت:موضوع تحول در آموزش و پرورش نیازمند ۳ عنصر محتوا، فضای آموزشی و تجهیزات و نیروی انسانی است و برای رسیدن به نقطه آرمانی در این موضوع باید به همه این موارد و عناصر توجه کافی و وافی صورت پذیرد.

در پایان این مراسم، با حضور مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی و جمعی از مسئولان و مدیران مرتبط، «پیام صدقی» به عنوان مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مداس آذربایجان‌غربی معرفی و از خدمات «قهرمان رحمانی» مدیرکل قبلی این مجموعه تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند