Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا درباره رابطه زیرساخت‌های سینما، فیلم خوب و نرخ بلیت با جذب مخاطب اظهار داشت: در بحث ساخت و توسعه زیرساخت سینما چند ساحت بسیار جدی وجود دارد که به عقیده من تمام آنها باید به یک اندازه مورد توجه قرار بگیرند. با توجه به اینکه در حال حاضر اصلی‌ترین و فوری‌ترین مسئله ما حفظ مخاطبان است، قطعا برای حفظ آنها نیازمند یک توسعه همه جانبه در زیرساخت خود سینماها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما در پردیس‌های بزرگ و مدرن که در پایتخت واقع شده، به ندرت تصویر و صدای استاندارد می‌بینید که این خود به ریزش مخاطب کمک می‌کند. به عبارت دیگر ما در توسعه زیرساخت‌ها در پردیس‌ها به عنوان بهترین سالن‌های موجود یک احتیاج جدی و مشخص داریم.

سینما باید در دل یک مجموعه فرهنگی واقع شود باید کافه‌ و کتابفروشی داشته باشدوی افزود: ما تعدادی سینمای تک سالن و دو سالن بسیار فرسوده با قدمت ۴۰ تا ۵۰ سال داریم که نیازمند بازسازی و تحول جدی هستند. در واقع اگر این سالن‌ها در این وضعیت باقی بمانند، نه تنها باری از دوش سینمای ایران برنمی‌دارند بلکه به ریزش مخاطبان کمک می‌کنند. به باور من باید به فوریت به این دو موضوع رسیدگی کرد. امروزه با رشد اجرای همزمان (استریم‌ها، وی او دی ها) و انواع و اقسام فضاهای فناوری که وجود دارد، وقتی یک مخاطب به سالنی برود که صدا و تصویر استاندارد نداشته باشد، رغبتی برای بازگشت به این سالن ندارد.

مدیرعامل مجموعه سینما آزادی افزود: امروزه ما دیگر نمی‌توانیم از چیزی به نام سینما به‌معنای واقعی آن یاد کنیم. اگر در دهه ۶۰ و ۷۰ و حتی در اوایل دهه ۸۰، سینما رفتن یک کنش فرهنگی بود. یعنی سینما به‌ماهو سینما یک موقعیتی داشت ولی الان این‌طور نیست. یعنی اگر مخاطب بخواهد به سینما برود، در کنارش نیاز به تفریحات دیگر و رفع نیازهای فرهنگی دیگری هم دارد. یعنی در آن فضا باید کافه‌ای هم باشد حتما باید یک کتابفروشی و یک فضای بازی برای کودکان باشد. در واقع سینما باید در سطح کلان در دل یک مجموعه فرهنگی واقع شود. به عبارتی ما یک مرکز فروشگاهی (Shopping Center) فرهنگی-هنری می‌خواهیم که بخش هنری‌ آن سینماست و اگر به این سمت برویم، می‌توانیم به رشد مخاطب فکر کنیم.

احداث سینما در مال یک اشتباه استراتژیک است

نوروزی بیان کرد: یک زمان در مال‌های تجاری بزرگ تهران سینما احداث کردیم،  در آن برهه زمانی این سیاست جواب داد. چون مال‌ها یک پدیده نوظهوری در زیست شهری ما بودند و یک عطش اجتماعی بوجود آوردند اما الان وضعیت تغییر کرده است. الان به دلیل وضعیت اقتصادی، برای حضور در این مال‌ها به غیر از یک طبقه خیلی خاص اقبالی وجود ندارد و الان اشتباه استراتژیک این است که بخواهیم در مال سینما بزنیم.

همه جای دنیا شرکت‌ها مکلف به تولید و توزیع فیلم‌ها هستند نه افراد. ما باید به سمت تاسیس شرکت برویموی افزود: مثلا در میدان هروی تهران دو مرکز خرید وجود دارد که در هر دو سالن سینما احداث شده است. یکی بی‌مخاطب و دیگری بامخاطب، چرا؟ یکی از آن مرکز خریدها که به تازگی احداث شده یک فضای کاملا مدرن دارد و یک انتشارات هم در آن شعبه ایجاد کرده است. تقریبا تاکید می‌کنم تقریبا یک شبه مجموعه فرهنگی ایجاد کرده و می‌بینیم موفق شده است.

مدیرعامل مجموعه سینما آزادی بنابراین در حوزه زیرساخت‌های سینما، نیازهای اورژانسی ما اول با کیفیت کردن زیرساخت پردیس‌ها و مال‌های بزرگی است که الان داریم و دوم ایجاد تغییر وضعیت در سینماهای فرسوده‌ موجود است. بعد از آن نیاز ضروری، ایجاد سالن‌های جدید در قالب مجموعه های فرهنگی در جای جای کشور ما است، البته برای موفقیت به موازات این اقدامات باید سیستم تولید هم متحول شود.

نظام تولید در سینمای ایران منهدم شده است / سود در تولید را بر هم بزنید

سجاد نوروزی، مدیر پردیس سینما آزادی

نوروزی تاکید کرد: اگر به موضوع سیستم تولید و محتوای آثار توجه نشود تغییر و تحول جدی در حوزه جذب مخاطبان نخواهیم داشت. نظام تولید در سینمای ایران منهدم شده است. نظام تولید در سینمای ایران به علت ورود سرمایه‌های شبهه‌ناک و غیراستاندارد و ورود اشخاص غیرکارشناس و ارگان‌ها به حوزه تولید، کاملا به هم خورده است.

مدیرعامل مجموعه سینما آزادی تصریح کرد: وقتی فیلم‌ساز سودش را در اکران جستجو نکند، زیرا سودش را در تولید به دست آورده است دیگر از سینما چیزی باقی نمی‌ماند. نهایتا هم آن چه ضرر می‌بیند زیرساخت و توسعه سالن سینماست. تقاضای من به عنوان عضو کوچکی از چرخه سینمای کشور از سازمان سینمایی آن است که وضعیت سود در تولید را بر هم بزند. چنانچه این وضعیت سود در تولید بر هم نخورد ما چیزی به نام سینما نخواهیم داشت.

وی مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری سینما اظهار داشت: در کوتاه مدت حتما می‌تواند اما در میان مدت و دراز مدت ممکن است اتفاقات دیگری رقم بخورد که نیازهای اوژانسی ما را بر طرف نکند. نظام تولید در ایران احتیاج به یک ممیزی خیلی جدی دارد.

«اگر توجه ما به ممیزی در ورود تولیدکنندگان جدی‌تر بود نیاز به ممیزی در فیلم‌ها که اینقدر هزینه‌سازی برای مسئولان سینمایی می‌کند، بسیار کمتر می‌شد. به نظر من اگر ممیزی در سرمایه صورت بگیرد این ممیزی‌های محتوایی هم خیلی کمتر می‌شد زیرا سینماگران حرفه‌ای با چارچوب‌ها آشنا هستند»

هیج جای دنیا ساختمان ساز و خودروساز فیلم نمی‌سازد

نوروزی گفت: الان ما شاهد اتفاقات عجیب و غریبی هستیم که حتی در عقب افتاده‌ترین کشورها هم دیده نمی‌شود. مثل آنکه شخصی بیاید کارت تهیه‌کنندگی اجاره بدهد و یا یک کارگردان دستمزدهای آن چنانی بگیرد بعد هم یک جنازه‌ای را بیاورند بیاندازند روی دوش سالن‌های سینما و بعد هم در بوق و کرنا کنند که سازمان سینمایی یا مافیای اکران نگذاشت فیلم ما موفق بشود. این از شگفتی‌های عجیب و غریبی است که ما داریم.

همه جای دنیا کسی که کار چوب، سنگ و یا ساختمان می‌کند، نمی‌تواند بیاید کار فیلم بکندوی تصریح کرد: در همه جای دنیا کسی که کار چوب می‌کند، کار سنگ و یا ساختمان می‌کند، نمی‌تواند بیاید کار فیلم بکند. مثلا آیا دیده‌اید که در هالیوود شرکت خودروسازی تسلا فیلم بسازد؟ نه؛ زیرا در همه جای دنیا چیزی بنام توازن فرهنگی وجود دارد. بالاخره یک سری قوانینی وجود دارد که بر اساس آن کسی که کارش بطور مثال رنگ یا فروش چسب است نمی‌تواند بعد از چند وقت کارت تهیه‌کنندگی بگیرد. ما احتیاج داریم تولید را شرکت محور کنیم.

وی تاکید کرد: همه جای دنیا شرکت‌ها مکلف به تولید و توزیع فیلم‌ها هستند نه افراد. ما باید به سمت تاسیس شرکت برویم یعنی اگر کسی می‌خواهد فیلم تولید کند باید برود شرکت ثبت کند.

در دنیا به اندازه بودجه تولید بودجه تبلیغات وجود دارد تا فیلم بفروشد و سود کند

مدیرعامل مجموعه سینما آزادی، سهل انگاری‌های دولت‌های گذشته را باعث ولنگاری‌های فرهنگی دانست و گفت: من تا الان هیچ اراده‌ای ندیدم که بخواهد این معضل را کنترل کند. همین باعث شده تا نظام تولید در سینما بهم بخورد. دستمزدها بهم خورده، هزینه‌های تولید را جوری طراحی می‌کنند که سازندگان سود هنگفت خود را در تولید می‌برند نه توزیع. در صورتی که در همه جای دنیا سود در توزیع است نه در تولید.

«وقتی یک کالایی را تولید می‌کنید باید تبلیغات کنید. مثلا فیلم آخر کریستوفر نولان ۱۰۰ میلیون دلار بودجه تولید داشته است. در کنار آن ۱۰۰ میلیون دلار هم بودجه تبلیغات دارد. ببینید در دنیا تجربه‌های تولید چگونه است در دنیا به اندازه بودجه تولید بودجه تبلیغات وجود دارد تا فیلم بفروشد و سود کند. یعنی بودجه تبلیغاتی را به عنوان یک بودجه زائد حساب نمی‌کنند بلکه جزئی از فرایند تولید است»

نوروزی افزود: اما در ایران چگونه است؟ برای مثال فیلمی با ۳ میلیارد تومان جمع می‌شود از سرمایه‌گذار ۵ میلیارد تومان بابت آن می‌گیرند و در فرایند تولید ۲ میلیارد تومان را در جیب مبارک می‌گذارند و یک چیز کم‌ارزشی تولید می‌کنند و می‌اندازند، روی دوش سینماها. در سینماها هم فیلم فروش نمی‌رود و داستان از اینجا شروع می‌شود که «ای داد مخاطب سینما کم شد»  چرا باید مخاطب سینما اضافه بشود؟ وقتی که چشم سرمایه‌گذار به جیب مخاطب نیست، وقتی که مخاطب حیات او را تضمین نمی‌کند، وقتی که رگ حیات و ممات این سینما به حضور مخاطب در سینما نیست؛  مسلم است که مخاطب ریزش می‌کند.

برخی تهیه‌کننده‌ها حتی یک روز هم سر فیلمبرداری فیلم‌ها و سریال‌هایشان نبوده اند

نوروزی توضیح داد: یک سری فانتزی‌های ذهنی کارگردان یا نویسنده بوده که با آن برود یک آدمی که آشنایی با سینما ندارد را تلکه کند یا برود سراغ ارگان‌ها. ارگان‌ها بدتر؛ ارگانی که می‌آید فیلم دفاع مقدسی تولید می‌کند اما به جای آنکه در سینما اکران شود می‌دهد به تلویزیون پخش شود، برای برهم زدن سیستم تولید و توزیع سینما چه جنایتی از این بالاتر می‌توانیم متصور بشویم؟ نتیجه آن می‌شود که سینماگران اصیل و درست از سینما فاصله می‌گیرند و یک عده انسان فرصت‌طلب که باید می‌رفتند سراغ شغل‌های دیگر می‌آیند و می‌شوند تهیه‌کننده یا سینمادار و یا پخش کننده.

برخی  پول تولید فیلم را  یا از دولت و ارگان‌ها می‌گیرند یا از بخش خصوصی غیرمرتبط با سینماوی افزود: البته من نمی‌توانم اسم این جریان را در سینما پولشویی بگذارم، ممکن است پولشویی باشد، اما اصل قضیه این نیست. این گروه از تولیدکنندگان که چشمشان به دست مخاطب نیست پول تولید را  یا از دولت و ارگان‌ها می‌گیرند یا از بخش خصوصی غیرمرتبط با سینما. سرمایه‌ای از خود افراد وارد تولید نمی‌شود. چرخه‌ای از تولید در سینمای ایران وجود ندارد تا بگوییم فلان فیلم فروخته است. من تهیه‌کننده‌ای را می‌شناسم که در سال ۴ تا سریال و ۴ تا سینمایی ساخته است، مگر می‌شود. سر هر پروژه یک مدیر تولید گذاشته یک روز هم سر فیلم‌برداری نبوده است.

مدیرعامل مجموعه سینما آزادی گفت: بخشی از این سرمایه‌گذاران آنقدر پول دارند که واقعاً ۵ یا ۶ میلیارد برایشان پولی نیست. فقط می‌خواهند در سینما هم حضور داشته باشند. اهداف نهفته ای دارند که معضلاتی هم ایجاد کرده است، ما داغان شدیم. الان خودمان را یا می‌خواهیم به خواب بزنیم یا اگر می‌خواهیم آسیب‌شناسی کنیم،‌ الان تو انحطاط مطلق هستیم در دوران زوال بسر می‌بریم.

اجاره‌دهندگان کارت تهیه‌کنندگی ممنوع الکار شوند

نوروزی درباره اجاره کارت تهیه‌کننده‌ها به فیلم‌سازان اولی گفت: باید مراقب باشیم که این کار خودش ایجاد رانت جدید نکند. به نظر من تهیه‌کننده‌های اجاره‌ای مشکلشان با ممنوع الکار شدنشان حل می‌شود. بروند دنبال یک کار و بیزینس دیگر. اینها نه فهمی از هنر دارند نه از سینما. این‌ها فضا را آلوده می‌کنند.

مدیرعامل مجموعه سینما آزادی تاکید کرد: سینمای ما باید به سمت شرکت‌محور شدن برود، و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرکت‌ها مجوز تولید، مجوز ساخت و مجوز اکران و توزیع بدهد. ممکن است تولید کم شود در عوض واقعی و درست می‌شود. اگر این سرمایه‌های شبهه‌ناک وارد نشود ممکن است تولیدات نصف بشود این چه ایرادی دارد نصف بشود. مگر تولیداتی که الان وجود دارد، بیننده و مخاطب دارد؟

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما تهیه کننده اکران فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما تهیه کننده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما تهیه کننده اکران فیلم تولید در سینمای ایران نظام تولید در سینما کارت تهیه کنندگی بودجه تبلیغات همه جای دنیا تهیه کننده ارگان ها فیلم ها سالن ها مال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، صبح امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه ای در صدد نا دیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مولفه های دیگری در این مسئله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد. رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد: تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مسئله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال، در همین شرایط هم، در بخش خصوصی، کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

محمد خزاعی گفت: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید موثر است، ذهن ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است، تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد. او با اشاره به حضور بیش از ۷۰ فیلم سینمایی در جشنواره فجر ۴۲، تولید بیش از ۲۵۰۰ فیلم کوتاه که حدود ۵۰ درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از ۹۰ مستند و ۴۰ انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی خاطرنشان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف ۱۰۰ نفر و در فیلم های مستند و کوتاه حدود ۱۰ نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر ۳۰ هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند؛ و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم ها فراهم شده قابل ملاحظه است. به گفته وی، این وضعیت گوشه ای از تلاش های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت های تولید و اشتغال در سینماست؛ عدم اشتغال، شاخص های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم. رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مسئله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره ها، این چالش ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی موردپسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبروئیم. محمد خزاعی گفت: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است. او با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و موسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است. محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آیین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است. او ضمن تشکر از همه آنانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست،گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه ، فضا را به گونه ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود. خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند، خزاعی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست. او گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با ۵۰۰ میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم . همچنین در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید، به طور قطع، روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف وخانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است. اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند. ۵۷۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903971

دیگر خبرها

  • آمارسازی فروش به نفع سینمای مستند نیست/ نشانی غلط ندهیم
  • استفاده از کدام کنسروها ممنوع است؟
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • مصرف این رب ممنوع است
  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • «کاغذ شطرنجی» بهروز افخمی پروانه ساخت گرفت
  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد