Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@00:57:17 GMT

تقلا در آسیا برای رونق گردشگری

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۳۲۰۲

تقلا در آسیا برای رونق گردشگری

درحالی که صنعت گردشگری در ایالات متحده آمریکا و اروپا در حال رونق گرفتن است، بسیاری از مقاصد گردشگری در آسیا برای رسیدن به وضعیت عادی تقلا می‌کنند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تایم، پیش از همه‌گیری ویروس کرونا، معبدهای «انگکور وات» در کامبوج یکی از پرجمعیت‌ترین نقاط گردشگری در جهان محسوب می‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موجی از گردشگران از سراسر جهان پیش از سپیده‌دم به این مکان می‌آمدند، اما این روزها وضعیت بسیار متفاوت است.

«هوچ یِن» برای این‌که بتواند راهنمای تور در معبدهای مشهور «انگکور وات» واقع در «کامبوج» شود، سخت تلاش کرده است. این راهنمای ۴۳ساله سه بار در آزمون شرکت کرد تا بتواند راهنمای انگلیسی و اسپانیایی‌زبانِ گردشگران باشد. زمانی که ویروس کرونا گردشگری را در سال ۲۰۲۰ مختل کرد، «یِن» به زادگاهش واقع در استان «کامپونگ چام» بازگشت و به عنوان معلم مشغول کار شد، اما او همچنان آرزو دارد بار دیگر به عنوان راهنمای تور فعالیت کند. او می‌گوید: وضعیت گردشگری همچنان بی‌رونق است و گردشگران محدودی از این مکان بازدید می‌کنند.

کامبوج که در جنوب شرقی آسیا واقع شده است، امیدوار است، امسال میزبان یک میلیون بازدیدکننده باشد. رقمی که در مقایسه با تعداد گردشگران سال ۲۰۲۱، امیدوارکننده و در مقایسه با ۷ میلیون بازدیدکننده سال ۲۰۱۹ تنزلی است.

این درحالی است که گردشگران برای گرفتن سلفی در «فواره تروی» در «رم» همدیگر را کنار می‌زنند، بسیاری از نقاط گردشگری محبوب واقع در آسیا و اقیانوسیه همچون «انگکور وات» در سکوت به سر می‌برند.

در ماه «ژوئن» سواحل سفید «بورکای» که محبوب‌ترین جزیره فیلیپین محسوب می‌شود، به طور قابل‌توجهی خالی از گردشگران بود. راهنماهای تور و رانندگان «پوکت» و «بانکوک» در تایلند نیز در مصاحبه با مجله خبری تایم گفته‌اند که بیش از دو سال است درآمدی ندارند.

در ژاپن هم وضعیت تعریفی ندارد. این کشور در سال ۲۰۱۹ میزبان بیش از ۳۰ میلیون گردشگر بود، اما در بازه زمانی بین ماه‌های ژوئن تا جولای که معمولا فصل سفر محسوب می‌شود فقط ۱۵۰۰ مسافر تفریحی جذب کرد.

بر اساس گزارش «سازمان جهانی گردشگری» شمار گردشگران بین‌المللی که در فاصله بین ماه‌های ژانویه تا می سال ۲۰۲۲ به آسیا و اقیانوسیه سفر کردند در مقایسه با سال ۲۰۱۹ با ۹۰ درصد کاهش همراه بوده است.

بر اساس پیش‌بینی‌های انجمن جهانی حمل و نقل هوایی (IATA)، آمار سفر در آسیا و اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۵ به وضعیت پیش از همه‌گیری ویروس کرونا بازنخواهد گشت. شاید بازگشت به شرایط پیش از همه‌گیری برای برخی از مناطق بیش از سایرین زمان ببرد، ‌ اما در هند پیش‌بینی‌ها بر این است که گردشگری تا سال ۲۰۲۶ به طور کامل بهبود نخواهد یافت.

رونق کُند گردشگری در آسیا دلایل بی‌شماری دارد، اما نمی‌توان انکار کرد که مقررات و محدودیت‌های مربوط به همه‌گیری کرونا حس و حال تعطیلات را خراب کرده است؛ «بوتان» تا ماه سپتامبر به روی گردشگران بسته است. «سنگاپور» هنوز مردم را ملزم به استفاده از ماسک در فضای سرپوشیده می‌کند. در «ویتنام» استفاده از ماسک در فضای عمومی اجباری است و در «هنگ کنگ» سپری کردن قرنطینه سه روزه در هتل به هزینه خود مسافران برای تمام مسافرانی که به این منطقه سفر می‌کنند، همچنان اجباری است. در هنگ کنگ همچنین بررسی دمای بدن دو بار در روز و انجام سه آزمایش PCR در بازه زمانی پنج روزه از دیگر شرایط سفر است. و در ژاپن گردشگران باید از تورهای سازماندهی‌شده استفاده کنند.

البته نبود مسافران چینی نیز یک مشکل بزرگ برای منطقه آسیا است. چین بزرگترین منبع گردشگران ۱۳ کشور آسیایی و دومین منبع بزرگ شش کشور دیگر محسوب می‌شود، اما دولت چین از بیم این‌که شهروندانش با ابتلا به ویروس کرونا به این کشور بازگردند، سفرهای غیرضروری شهروندان چینی به خارج از کشور را محدود کرده است.

شرایط مقاصد گردشگری نقاط مختلف آسیا البته با یکدیگر متفاوت است؛ «مالدیو» که بخش اعظمی از گردشگرانش را از هند جذب می‌کند، به نسبت سایر کشورهای آسیا سرعت بیش‌تری در بهبود گردشگری دارد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: گردشگری ، آسیا ، سفر ، گردشگران چینی ، محدودیت‌های کرونایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گردشگری آسیا سفر گردشگران چینی محدودیت های کرونایی ویروس کرونا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جمال صالح زاده گفت: تخصیص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار که در سفر رئیس جمهوری به شادگان مصوب شد، می‌تواند رونق خاصی به حوزه گردشگری شهرستان داشته باشد.

وی افزود: هم افزایی که بین شورای اداری و دکتر خنفری منتخب مردم شریف شادگان در مجلس شورای اسلامی که الحق و الانصاف در مدت یکماهه پیگیری‌های بسیار خوبی در سطح شهرستان و استانی و کشوری انجام دادند شایسته تقدیر است.

صالح زاده به ریل گذاری شهرستان در سال جدید در اولین جلسه شورای اداری اشاره کرد و ادامه داد: از مجموعه شورای اداری شهرستان انتظار می‌رود با تعیین اولویت‌های پیگیری ادارات شهرستان بصورت تیمی و در یک راستا باشد که این موضوع با سرعت عمل بیشتری به نتیجه برسد.

فرماندار شادگان با اشاره به اتفاقات خوب و مهم شهرستان در سال ۱۴۰۲، اضافه کرد: در اوایل سال گذشته سفر رئیس جمهور به شهرستان انجام شد که بعضی از موضوعات مهم و از دغدغه‌های مردم شهرستان بود که با ریاست جمهور مطرح شد.

صالح زاده می‌گوید: یکی از موضوعات مهم شهرستان ۲۵ درصد معافیت سود بازرگانی برای بندر شادگان در مراحل پایانی قرار گرفته که میطلبد دکتر خنفری پیگیر این مصوبه در سطح وزارت اقتصاد و امور دارایی باشند تا بزودی قابلیت اجرا خواهد داشت.

نماینده عالی دولت در شادگان با اشاره به اینکه پروژه‌های مختلفی در سال گذشته در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، عمران شهری و روستایی و... به بهره برداری رسیده بود، گفت: از مهمترین پروژه‌های بجا مانده تصفیه خانه آب دارخوین که سالیان سال راکد بود الحمدلله با دستور آیت الله رئیسی ریاست محترم جمهور افتتاح شد.

وی هم افزایی شورای اداری و منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی در پیشرفت پروژه‌های عمرانی را حائز اهمیت دانست و خواستار ایجاد یک ساختار ارتباطی مسئولین ادارات با نماینده منتخب مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی شد.

صالح زاده افزود: با یک ساختار ارتباطی بین دفتر نماینده با فرمانداری و مجموعه مدیران ادارات شهرستان برای پیگیری مشکلات شهرستان با استفاده از ظرفیت دکتر خنفری ایجاد شود.

خنفری، منتخب مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران شهرستان مردم دار باشند و لازم است با تمام توان برای خدمت به مردم تلاش مضاعف داشته باشند.

وی با بیان اینکه پیگیری مشکلات بصورت همفکری و تیمی انجام شود، افزود: ادارات باید مصوبات را بجد تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

خنفری ادامه داد: به امید خدا مشکلات مردم را به حداقل برسانیم و این منوط به عملکرد مسئولین است که رضایت بخش باشد.

دیگر خبرها

  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار