Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی بویژه کاهش 65 درصدی استفاده از ماسک در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی کلانشهر مشهد و استقبال کمرنگ مردم نسبت به تکمیل پوشش واکسیناسیون، عبور از پیک هفتم کرونا را دشوار خواهد کرد و این موضوع نگرانی‌هایی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایران آنلاین، مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام این خبر، رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک و در رأس آن تکمیل پوشش واکسیناسیون را مورد تأکید قرار داد و گفت: اکنون روزانه ۵۰۰ نفر به ۴۴ مرکز منتخب کووید۱۹ مراجعه‌ می‌کنند که اکثر این افراد علاوه بر اینکه از ماسک استفاده نمی‌کنند یا اصلاً واکسن کرونا نزده و یا واکسیناسیونشان ناقص بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محمدحسین درخشان با اشاره به اینکه مشهد مقدس، قطب گردشگری مذهبی کشور است بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم، زائران وگردشگران در تمام ایام بویژه در این ایام که شاهد حضور زائران بیشتری از سایر استان ها و کشورها همچون کشور عراق هستیم تأکید کرد و گفت: توصیه اکید ما به تمامی زائران پیاده امام حسین(ع) قبل از آغاز این سفر، دریافت دُز یادآور واکسن کروناست تا با توجه به وضعیت کشور عراق و جمعیت بالای حاضران در راهپیمایی عظیم و میلیونی اربعین حسینی از ایمنی لازم برخوردار باشند و با مشکلی مواجه نشوند.
مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از مجموع آزمایش‌های روزانه (پی‌.سی‌.آر و سریع- رپید) گرفته شده از بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی زیر پوشش این دانشگاه، به ترتیب ۳۵ و ۲۷ درصد مثبت اعلام می‌شود، مراجعه دیرهنگام مردم به مراکز درمانی را از عوامل مهم در انتشار و چرخش ویروس کرونا در جامعه عنوان کرد و از آنها خواست در مواقع ابتلا به هرگونه علائم شبه سرماخوردگی به هیچ عنوان خوددرمانی نکرده و برای حفظ سلامتی خود و سایر افراد جامعه فوراً به پزشک مراجعه کنند.
مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون انواع واکسن‌های کووید ۱۹ در مراکز واکسیناسیون کرونا زیر پوشش این دانشگاه موجود است و تنها نیازمند مراجعه مردم برای دریافت این واکسن‌ حیاتی هستیم، چرا که هم‌اکنون میزان مراجعه روزانه مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا بین 3 تا5 هزار نفر بوده، در حالی که ما انتظار پذیرش بیش از ۵۰ هزار نفر را در هر روز داریم.
درخشان افزود: مراکز واکسیناسیون کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیت پذیرش بیش از ۱۰۰ هزار نفر را به صورت روزانه دارند که در خوشبینانه‌ترین حالت نیم درصد این ظرفیت به این مراکز مراجعه می‌کنند این درحالی است که تکمیل پوشش واکسیناسیون عامل مهمی برای ایمنی افراد در برابر ویروس کروناست.
وی ادامه داد: در وضعیت بحرانی کنونی، بابت کاهش آمارهای واکسیناسیون بویژه در دُزهای سوم و چهارم و نیز افزایش آمارهای ابتلا، سرپایی، بستری و فوتی به‌شدت نگران هستیم و از عموم مردم می خواهیم نسبت به تکمیل فرآیند واکسیناسیون خود اقدام کنند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تکمیل پوشش واکسیناسیون واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان