Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، بدیهی است که تغییرات اقلیمی می‌تواند جنبه‌های مختلف زندگی شهری را تحت تأثیر قرار دهد و حتی رفتار ساکنان را متحول کند. از آن‌جا که این بحران سراسر دنیا را فرا گرفته است، مدیران در شهرهای مختلف می‌کوشند استراتژی‌هایی کارآمد برای مقابله با آن پیاده کنند و رفاه شهروندی را به طور قابل‌توجهی افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران ابوظبی از موفق‌ترین افرادی بوده‌اند که طی چند سال گذشته با تدابیر خلاق توانسته‌اند اثرات جزایر گرمایی را بر مناطق شهر به حداقل برسانند و سطح رضایتمندی شهروندی را افزایش دهند. کاشت درختان در فضاهای عمومی از مهم‌ترین اقدامات این افراد بوده است که علاوه بر کاهش انتشار کربن، به تأمین سایه برای به حداقل رساندن دمای محیط کمک زیادی کرده است.

به تازگی، گروهی از معماران بین‌المللی با الهام از درختان آلوی سراسر شهر به ایجاد سازه‌های مشابهی پرداخته‌اند که به جذب ذرات آلاینده هوا کمک می‌کند، ضمن این‌که با ایجاد سایه در محیط به شیوه‌ای هوشمند دمای هوای اطراف را کاهش می‌دهد.

ورزش زیر سایه درخت‌های مصنوعی

این فضای زیبا که مانند آهنربایی برای جذب آلودگی‌ها عمل می‌کند، علاوه بر بعد زیبایی و کاربری ویژه خود، به عنوان محلی برای گردهم آمدن ساکنان پایتخت امارات متحده عربی در فضایی خنک مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این، نمایشگاه‌های متعددی در بازه‌های زمانی مشخصی در آن برگزار می‌شود که شهروندان را به حضور در آن سوق می‌دهد و آن‌ها را از مزایای کاهش کربن آگاه می‌کند.

وجود کافه‌های مختلف و قابلیت انجام فعالیت‌های ورزشی در زیر سایه‌های گسترده درخت‌های مصنوعی ابوظبی از دیگر ویژگی‌های مهم آن به شمار می‌رود که این مکان را به یکی از فضاهای منحصربه‌فرد سراسر کشور تبدیل کرده است.

جالب است بدانید که سطح زیرین درختان مصنوعی ابوظبی قابلیت اسپری کردن آب به محیط اطراف را دارد که همین امر در خنک‌سازی فضا نقش مهمی ایفا می‌کند. بخش زیرزمینی درختان نیز به عنوان منابعی برای جمع‌آوری آب و تولید انرژی الکتریسیته مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: ایمنا

کد خبر 699519 برچسب‌ها گرما گیاهان و درختان خاورمیانه شهر امارات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: گرما گیاهان و درختان خاورمیانه شهر امارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زیرکوه گفت: در پی بارندگی پنجم اردیبهشت ماه سال‌جاری در یک بازه زمانی چند ساعته، تعداد ۴۵ سازه آبخیزداری با حجم ۲میلیون و ۳۰۰هزار مترمکعب آبگیری و سرریز شد. 

رجبی افزود: این سیلاب بی سابقه درشهرستان به تعداد ۲۰ سازه (از ۱۰تا ۱۰۰درصد) که تماما بند‌های قدیمی هستند خسارتی بالغ بر ۸۳میلیارد تومان وارد کرد.

وی با بیان اینکه علاوه بر اشکالات فنی این سازه ها، در برخی حوزه ها، وجود بندسار‌های مردمی که اغلب درحاشیه رودخانه‌ها بدون رعایت نکات فنی ساخته شده از دیگر عوامل تشدید خسارت سیلاب در این منطقه بود، گفت: در شهرستان زیرکوه تعداد ۵ حوزه مهم فاقد مطالعه وجود دارد که نیازمند تامین اعتبار و انجام مطالعات جامع آبخیزداری است.

رجبی افزود: علاوه بر سازه‌های ذکر شده، تعداد ۳۵ سازه اولویت دار و مهم هم در حوزه‌های دارای مطالعه طراحی شده که در انتظار تامین اعتبار است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • گرمای بی‌سابقه و خونخواری حیوانات یک باغ‌وحش! + فیلم
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • عکس/سایه آزادی آمریکایی!
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • لاپید به امارات می‌رود
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • (ویدئو) گرمای بی‌سابقه و خونخواری حیوانات یک باغ وحش!
  • تداوم بارش در ۲۴ استان
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی