Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@13:57:01 GMT

باید کاری انجام ندهیم تا انتقادی هم نباشد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۷۷۴۹

باید کاری انجام ندهیم تا انتقادی هم نباشد

«هر کاری که انجام دهید، بالاخره انتقاد وجود دارد. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید که به آن انتقادی وارد نشود، این است که کاری انجام ندهید. بالاخره هر کاری که شما انجام دهید، در این میان عده‌ای از افراد بی نفع هستند. افرادی که انتفاعی دارند، چیزی نمی‌گویند و در این میان افرادی که بی‌نفع هستند انتقاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

جملات بالا بخشی از اظهارات سجاد نوروزیان، مدیر موزه ملی فرش ایران است که در پاسخ به انتقادات مطرح شده نسبت به نمایشگاه دائمی در مجاورت موزه ملی فرش ایران بیان می کند.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

بنویسید نمایشگاه بخوانید فروشگاه!

این مقام مسئول با اشاره به این نکته که چنین نمایشگاهی سال‌های قبل نیز برگزار شده است، اظهار کرد: «این نمایشگاه در کمیته نمایشگاه‌های استان بررسی شده و سال‌ها پیش هم سابقه داشته و چیز جدیدی نیست. در آنجا بررسی شده و به این نتیجه رسیده‌اند که برگزار شود. مانند نوروزگاه و اتفاقات دیگر؛ موضوع خاصی پشت آن نیست.»

او ادامه داد: «هر کاری که انجام دهید، بالاخره انتقاد وجود دارد. تنها کاری که می‌توانید انجام دهید که به آن انتقادی وارد نشود، این است که کاری انجام ندهید. بالاخره هر کاری که شما انجام دهید، در این میان عده‌ای از افراد بی نفع هستند. افرادی که انتفاعی دارند، چیزی نمی‌گویند و در این میان افرادی که بی نفع هستند انتقاد می‌کنند.»

مدیر موزه ملی فرش همچنین اظهار کرد: «قطعا مواردی ممکن است وجود داشته باشد که بتوان این نمایشگاه را بهتر کرد و باید از یک جایی شروع شود تا این مسأله حل شود.»

او تاکید کرد: «نمایشگاهی که این روزها در موزه ملی فرش درحال برگزاری است، آدم‌هایی که به آن رجوع می‌کنند، همین طوری نمی‌آیند. این افراد بالاخره برند هستند و فروشگاه دارند. یعنی اینگونه نیست که هرکسی بیاید چیزی بگذارد و بفروشد.»

نوروزیان اضافه کرد: «افرادی که درحال حاضر غرفه دارند، در کمیته نمایشگاهی استان بررسی و انتخاب شده‌اند. من مجوز چند مورد از این غرفه‌داران را که قرار بوده بازدید شود، دیده‌ام اما دقیق اطلاعی ندارم که همه آن‌ها عضو اتحادیه هستند یا خیر؟»

او با اشاره به این نکته که کلیات چنین نمایشگاهی با نظر کارشناسان بررسی می‌شود، خاطرنشان کرد: «چنین نمایشگاه‌هایی زیاد بوده و هست و در آینده نیز خواهد بود. به صورت کلی یک قانونی می‌گذارند که کسی که نمایشگاه را دارد برگزار می کند، باید استانداردهایی را رعایت کند. زمانی که آن استانداردها رعایت می‌شود، دیگر وارد جزییات نمی‌شوند که الان این فرش از کجا آمده است؟ کلیات طبق قوانین و با نظر کارشناسان بررسی می‌شود.»

به گزارش خبرنگار صنایع دستی ایران اکونومیست، این روزها در مجاورت موزه ملی فرش ایران نمایشگاه دائمی فرش، تابلو فرش و صنایع دستی درحال برگزاری است که انتقاداتی را به خود همراه داشته است. علیرضا قادری، یکی از منتقدان به چنین نمایشگاهی پیش‌تر در گفت‌وگویی چنین اظهار کرده بود: «نامناسب ترین اتفاقی که می‌تواند در حوزه فرش دستبافت بیفتد، برگزاری چنین نمایشگاهی است و بدتر از آن، این است که جایی مثل موزه فرش این کار را انجام دهد. این کم هزینه‌ترین راهی است که می‌شود فرش دستبافت ایرانی را به عنوان یکی از مولفه‌های فرهنگ ایرانی نابود کرد.»

حالا اظهارات مدیر موزه ملی فرش ایران حاکی از آن است که به گونه ای دیگر هم می توان به ماجرا نگاه کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: موزه ملی فرش ایران ، سجاد نوروزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: موزه ملی فرش ایران سجاد نوروزی موزه ملی فرش ایران چنین نمایشگاه بی نفع هستند انجام دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید میلاد فیاضی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازنده «زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور»، با اشاره به این‌که درحال‌حاضر ربات‌های زهپاد پرکاربردترین ربات‌های زیردریایی در دنیا به‌حساب می‌آیند، درباره ویژگی‌های ظاهری این دستگاه‌ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، تخم‌مرغی‌شکل است. ربات‌های تخم‌مرغی‌شکل، معمولا برای فعالیت‌های نظامی یا پیمایش‌های اقیانوسی استفاده می‌شود.

فیاضی ادامه داد: اما حوزه کاری ما، دستگاه‌های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می‌شود و معمولا تخم‌مرغی‌شکل نیست، بلکه به‌صورت ربات‌های استراکچری‌اند و از مزایای‌شان امکان تولید در ابعاد مختلف است‌. این‌مسأله باعث کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود و امکان انجام عملیات در محیط‌هایی که فضای کمتری دارد را فراهم می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: این‌دست‌ ربات‌ها علاوه‌ بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت‌های نظامی هم دارند که از آن‌جمله می‌توان به قابلیت خنثی‌کردن مین‌های دریایی یا مین‌گذاری‌های دریایی اشاره کرد اما رویکرد ما توسعه ربات‌های صنعتی است و بازرسی از اولویت‌هایی است که برای این ربات‌ها، درنظر گرفته می‌شود.

فیاضی افزود: بازرسی‌های زیرسطحی در حوزه‌های مختلف اتفاق می‌افتد‌ برای‌مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس‌ها و کابل‌گذاری‌ها و لوله‌گذاری‌هایی که زیر دریا برای شرکت‌های فعال در عرصه‌های نفت و حفاری انجام می‌شود.

وی درباره ویژگی‌های فنی این زیردریایی تصریح کرد: ربات‌های مدل‌ بازرس به‌کمک حسگرها و دوربین‌هایی که روی آن‌ها نصب شده‌اند، عملیات بازرسی از این کابل‌ها و لوله‌ها را برای بررسی خرابی‌ها و مواردی شبیه به این انجام می‌دهند اما ربات‌های مدل کلاس‌های کاری، علاوه‌ بر بازرسی‌، یک سری عملیات را هم می‌توانند پوشش بدهند. باتوجه به‌ این‌که درجه آزادی از ویژگی‌های بارز این ربات‌هاست و به آن‌ها اجازه می‌دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند.

این فناور حوزه صنعت دریایی، در این آر. ا. وی‌ها مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آن‌ها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه‌جاکردن اجسام و حتی باز و بسته‌کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی در خصوص عمق کاربری این ربات‌ها توضیح داد: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق ۱۵۰ متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین‌رفتن تا عمق ۴۰۰ متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج‌فارس نداریم. از آنجا که به‌دنبال رسیدن به بازارهای بین‌المللی هستیم تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق ۴۰۰ متر مد نظر ماست.

 فیاضی در این‌ خصوص گفت: یک سری از محصولات ما برای علامت‌گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می‌شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل‌ها و لوله‌های انتقال نفت و آب به اضافه کانال‌های زیرسطحی که حفاری می‌شوند را شامل می‌شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه‌های طبیعی که در کف دریا رخ می‌دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می‌شود.

این فناور حوزه صنعت دریایی با ارائه مثالی گفت: تصور کنید در نقطه‌ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال‌ها از آن گذشته است‌. برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده باید بیاید و آن نقطه را به‌ سختی پیدا کند یا باید از فناوری‌های جدید بهره گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید بیش از ۳۷ هزار نفر از نمایشگاه «بر فراز دشت»
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • گری نویل: آرسنال برای قهرمانی به عملکرد تاتنهام امیدوار نباشد
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است