Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سواری معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی فرماندار خرمشهر گفت : نظارت بر مواکب و توزیع نذورات به صورت آزاد امری ضروری و باید به صورت مستمر توسط پرسنل بهداشت انجام شود تا سلامت زائران اربعین حسینی تامین شود.

او بر توزیع آب به زائران به صورت بسته بندی تاکید و به موکب داران توصیه کرد افزون بر تذکر دادن به زائران برای رعایت بهداشت با حفظ شان آن ها در جمع آوری زباله و رعایت نظم عمومی دقت کنند و شهرداری نیز با پاکسازی منطقه از زباله ها در این راه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی فرمانداری خرمشهر با بیان اینکه عملکرد شهرداری خرمشهر در اتلاف سگ های بینار و بی‌صاحب مطلوب نبوده از شرکت ها و بنگاه های اقتصادی همچون بندر و نفت خواست در زمینه اتلاف سگ های بیمار با این اداره همکاری کنند.

ضرورت ایجاد مرکز نقاهتگاه مرزی

کریمی ، رئیس مرکز بهداشت نیز تامین امنیت و سلامت زائران در بحث اربعین را از مهم ترین اولویت ها خواند و با اشاره به اینکه فشار آب در شلمچه دارای ضعف و بدون کلر است ، فراهم سازی آب در این روزهای گرم سال را مهم ترین عامل نگرانی اعلام کرد.

او تامین تانکرها به تعداد مورد نیاز و سنجش سلامت آب آن ها را یک اقدام ضروری دانست.

آقای کریمی گفت : بیماری وبا در افغانستان، پاکستان و عراق شایع شده و همین عاملی برای اهمیت بخشی بیشتر نسبت به ایجاد مرکز قرنطینه به ویژه برای اتباع خارجی در مرز شلمچه است که در صورت مشاهده موارد بیماری به کشور مبدا بازگردانده شوند.

رضا جاوید ، رئیس اداره حفاظت از محیط زیست خرمشهر هم جمع نشدن پسماندها را عامل اصلی افزایش شمار سگ های ولگرد در شهر و ایجاد ناامنی به ویژه در مرکز شهر دانست.

رد ماجرای نبود کلر در آب شلمچه

محمدی ، مسئول امور کیفی آبفا خرمشهر با رد نبود کلر در آب مسیر شلمچه گفت : این ماده به میزان استاندارد در خروجی تاسیسات آب شلمچه وجود دارد و تا آخرین روستای مسیر شلمچه آب کلر دار می رسد با توجه به بعد مسافت و گرمی هوا کلر در طول مسیر تا رسیدن به پایانه مرزی از بین می رود.

به گفته او با توجه به اینکه مسیر بعد از پایانه تا مرز طولانی است تعبیه ایستگاه کلر زنی توجیهی ندارد و از سوی دیگر در محل پایانه شلمچه مخزن آب وجود دارد و پایانه ها مسئول کلر زنی به مخزن است.

مسئول امور کیفی آبفا خرمشهر گفت : اکیپ آبفا ۱۰ روز است که در مرز شلمچه مشغول شستشوی مخازن و کلرزنی به آب مواکب هستند و ای سی بالای آب در برخی مناطق ریشه در تامین از طرح آبرسانی غدیر توسط سازمان آب برق دارد.

مهدی مطور معاون خدمات شهری شهرداری خرمشهر از اتلاف یک هزار و ۱۱۳ قلاده سگ ولگرد در پنج ماهه امسال خبر داد و گفت : حوزه کاری شهرداری تا روستای سرحانیه است و مسیر شلمچه را شامل نمی شود.

موسوی مدیر بهداشت سازمان منطقه آزاد اروند مشکل سگ های ولگرد را نبود طرح اصولی برای رفع مشکل دانست و منطقه آزاد به سهم خود زمینی به مساحت پنج هکتار برای ساماندهی سگ های بی صاحب اختصاص داده و ۲۰۰ میلیون پرداخت کرده اما نمود آن مشاهده نشده است و ارگان های زیادی باید ورود کنند اما متولی اصلی شهرداری است .

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین حسینی مرز شلمچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی

 عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»   به گزارش عصر ایران؛ احمد علیرضابیگی به روزنامه هم میهن گفت: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»   علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد.   وی افزود: رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها  عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حمل و نقل فوری- چینی عصبانیت روزنامه شهرداری از افشای قرارداد پنهانی زاکانی قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟

دیگر خبرها

  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود