Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هدایت در جلسه‌ای که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران و با هدف بررسی اقدامات کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و برنامه ریزی برای برگزاری فصل جدیدی از جلسات این کمیته برگزار شد، از اقدامات ارزنده این ستاد در گذشته تقدیر و تشکر کرد و متذکر شد: توازن اقدامات در حوزه نوسازی و بازآفرینی در محلات فرسوده و ناکارآمد در گرو رسیدگی به ابعاد مختلف و متنوع موضوع از جمله ارتقا کیفیت شبکه‌های زیرساختی، ارتقا سرانه‌های خدماتی و نوسازی و مقاوم سازی ابنیه خدماتی فرسوده و فاقد کارایی لازم است به نحوی که این اقدامات مجموعاً بستر مناسبی را برای پشتیبانی از سکونت چه به لحاظ ارتقا شأن آن و چه به لحاظ رفع فرسودگی از این عرصه‌ها فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران یادآور شد: اقدامات مناسبی در بررسی مسائل، مشکلات و نارسایی‌ها در حوزه خدمات و زیرساخت در بافت فرسوده شهر تهران با محوریت کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران صورت گرفته است که از آن جمله می‌توان به جابجایی ۱۳۰۰ پایه تیر برق معارض یا فرسوده، ۳۰ کیلومتر ارتقا کیفیت روشنایی معابر، ۱۵ کیلومتر نوسازی شبکه آبرسانی، ۸ کیلومتر تکمیل و اتصال به شبکه فاضلاب، تهیه و نصب ۱۶۱ دستگاه شیر ایستاده آتش نشانی (هیدرانت) و ده‌ها عنوان فعالیت دیگر اشاره کرد.

وی در این جلسه بر ضرورت استمرار منظم جلسات آتی این ستاد و کمیته‌های زیرمجموعه آن تأکید کرد و گفت: امیدواریم در مدت زمان باقی مانده تا پایان سال جاری و در سال آتی، دستور کارها به تفکیک هر یک از نهادها و دستگاه‌های متولی و مسئول در قالب موافقتنامه‌های بودجه‌ای با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران مبادله و میزان پیشرفت تحقق هر یک از اقدامات مندرج در موافقتنامه‌های مذکور در کمیته خدمات و زیرساخت مورد رصد و پیگیری قرار گیرد.

کد خبر 5569369

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر تهران سازمان نوسازی شهر تهران بافت فرسوده شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین حسینی مترو آلودگی هوا سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علیرضا زاکانی پلیس راهور شورای شهر سازمان محیط زیست خانواده زورگیری شهر تهران خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی کمیته خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران