Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@23:32:26 GMT

بلیت سفر زمینی اربعین به ۶۰۰ هزار تومان رسید؟

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۸۹۷۰

بلیت سفر زمینی اربعین به ۶۰۰ هزار تومان رسید؟

شنیده‌ها حاکی از این است که نرخ‌های بلیت اتوبوس در ایام اربعین امسال با توجه به یک سر خالی بودن ناوگان در این مسیر به ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان رسیده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در ایام اربعین بخش عمده‌ای از حجم جابه جایی زائران عتبات، از طریق بخش زمینی انجام می‌شود به طوری که پیش بینی شده است امسال ۶۰ هزار زائر از طریق هوایی، ۳۰۰ هزار زائر از طریق ریلی و مابقی زائران هم از طریق زمینی جابه جا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال ۶ مرز زمینی شلمچه، چذابه، مهران، خسروی، باشماق و تمرچین برای تردد زائرین اربعین آمادگی دارند بنابراین تمهیدات و برنامه ریزی‌های لازم برای جابه جایی این زائران هم از طریق خودرو‌های شخصی و هم از طریق اتوبوس صورت گرفته است.

داریوش باقر جوان مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران می‌گوید: با توجه به آنکه ایام اربعین مصادف است با پایان تابستان همچنین ایام شهادت در ماه صفر هم در پیش است بنابراین برنامه ریزی‌ها برای سرویس دهی کامل در سفر‌های داخلی به ویژه مشهد باید صورت گیرد که در این خصوص اقدامات لازم انجام شده است.

او گفت: برای سفر‌های رفت وبرگشت در ایام اربعین ۸ هزار دستگاه اتوبوس در نظر گرفته شده و در جلسات ستاد اربعین اعلام شده از ظرفیت‌های ناوگان حمل ونقل عمومی در سایر دستگاه‌ها هم استفاده شود که حدود ۶ هزار دستگاه نیاز است.

به گفته مدیر کل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری برای اربعین امسال توصیه شده که از ظرفیت‌های ناوگان شخصی هم استفاده شود. امسال اجازه تردد از مرز‌های کشور عراق به داخل کشور ۸۰ هزار نفر در طول روز است که در صورت افزایش تقاضا امکان تردد وجود ندارد بنابراین در همین خصوص تمهیدات لازم برای اسکان و یا توقف در پایانه‌ها در نظر گرفته شده است.

در ایام اربعین امسال ۵ میلیون زائر به عتبات سفر می‌کنند که حدود ۹۳ درصد آن‌ها از طریق ناوگان حمل و نقل جاده‌ای جابجا می‌شوند.

با توجه به آنکه بخش زیادی از زائران از طریق زمینی جابه جا می‌شوند بنابراین یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها برای این بخش نرخ بلیت اتوبوس است.

در این ایام به طور قطع بسیاری از اتوبوس‌ها یک سر خالی هستند بنابراین برای به صرفه بودن این مسیر هم باید تمهیدات لازم در نظر گرفته شود. در این مدت حدود ۸ هزار اتوبوس در نظر گرفته خواهد شد همچنین برای جلوگیری از ایجاد بازار سیاه باید تمهیدات و برنامه ریزی‌های لازم به کار گرفته شود.

طبق اطلاعات به دست آمده هم اکنون نرخ بلیت اتوبوس در این مسیر بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده چراکه نرخ مسیر تهران-مهران حدود ۲۵۰ هزار تومان است و با توجه به یک سر خالی بودن این مسیر سعی شده نرخ‌ها به گونه‌ای تعیین شود که رانندگان پای کار بیایند و از ایجاد بازار سیاه در این مسیر جلوگیری شود.

احمد رضا عامری مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری به باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرده است که هنوز نرخی توسط ستاد اربعین اعلام نشده، اما مابه هیچ عنوان از استاندارد‌های تعیین شده خارج نخواهیم شد.

به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری، در این ایام اجازه سرویس‌های اتوبوس به صورت دربستی داده نمی‌شود. تمامی رانندگان در این صنوف عاشق خدمت رسانی به زائران اربعین هستند بنابراین تمامی ناوگان و اتوبوس‌ها در این حوزه به کار گرفته خواهند شد.

در این ایام همواره بازار سیاه در حوزه حمل و نقل ایجاد می‌شود و مشکل اصلی کمبود اتوبوس برای جابه جایی زائران از مرز تا نجف و یا بالعکس است از سوی دیگر حضور پر رنگ دلالان و سوداگران هم در این بازه زمانی، مشکلاتی برای زائران ایجاد می‌کند بنابراین باید حضور مسئولان پر رنگ‌تر و نظارت‌ها به گونه‌ای باشد که مشکلی برای زائران ایجاد نشود چرا که امسال شاهد حضور زائران پاکستانی از مرز‌های ایران و عبور آن‌ها به مرز‌های عراق هم خواهیم بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بلیت اتوبوس اربعین ایام اربعین هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌ فقیه در خراسان رضوی گفت: تأمین منابع مالی آزادراه حرم تا حرم ضروری است هر چه سریع‌ تر انجام شود این جاده که پیرامون آن تلاش‌ های بسیاری در حال انجام است همچنان به مرحله اجرا نرسیده است و باعث شده رسیدن زائر امام رضا(ع) به مشهد با سختی همراه باشد.   آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز در دیدار با اعضای قرارگاه سازندگی خاتم‌ الانبیاء در مشهد با تأکید بر اینکه دولت مهم‌ ترین جریانی است که می‌ تواند از پیک‌ های زیارتی مشهد گره‌ گشایی کند، افزود: در ایام نوروز و ایام سوگواری دهه آخر صفر از تمام کشور زائر به مشهد می‌ آید که با توجه به تشرف میلیونی این حجم از زائران نیاز به داشتن نگاه ملی و حمایت دولتی نسبت به زیرساخت‌ های این شهر بیشتر احساس می‌ شود.   وی با بیان اینکه ضروری است تا نواقصی که در مسیر حمل‌ و نقل جاده‌ ای زائران وجود دارد برطرف شود، ادامه داد: مسئله حمل‌ و نقل از جمله عرصه‌ های حیاتی و حساس زندگی مردم است. چه حمل‌ و نقل هوایی و چه ریلی و جاده‌ ای، عمده خانواده‌ ها برنامه‌ ریزی برای چگونگی رسیدن به مقصد خود در یک سفر را از جمله محورهای تصمیم‌ گیری خود در نظر می‌ گیرند و در این میان، تردد جاده‌ ای از اولویت نخست برخوردار است.   نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌ضرورت ایمن‌ سازی جاده‌ های استان خراسان رضوی ابراز کرد: یکی از نقاط حادثه‌ خیز استان جاده سبزوار به شاهرود است که بیشترین تصادفات جاده‌ ای نیز در آن رخ می‌ دهد، در این خصوص نیز باید راهکاری از سوی وزارت و راه شهرسازی اتخاذ شود تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.   آیت‌ الله علم‌ الهدی با انتقاد از نا به سامانی وضعیت حمل‌ و نقل هوایی و ریلی در ایام پیک مسافری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام که مسافران زیادی قصد تشرف به مشهدالرضا (ع) را دارند، برخی از شرکت‌ های هواپیمایی نرخ بلیت‌ های مسافربری را افزایش می‌ دهند و یا در حمل‌ و نقل ریلی که وسیله تشرف قشر متوسط جامعه است زائران برای تهیه بلیت با مشکلات بسیاری مواجه می‌ شوند که گاهی درخواست‌ ها برای اضافه کردن یک رام قطار فوق‌ العاده نیز در این خصوص بی‌ نتیجه مانده است.   وی گفت: برای صیانت از هویت مشهد که منتسب به امام مهربانی‌ ها است، شایسته است که تمامی برنامه‌ ها به‌ ویژه برنامه‌ هایی که با حضور زائران و کیفیت سفر آنان ارتباط دارد متناسب با هویت امام هشتم (ع) باشد.

دیگر خبرها

  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا