Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه فناوری و نوآوری در صنعت خودرو، وزارت صمت با اشاره به اهمیت موضوع خدمات پس از فروش در صنعت خودرو گفت: صنعت خودرو برای افزایش کیفیت خدمات باید به‌سوی ایجاد هم‌افزایی بین تولیدکنندگان داخلی و افزایش تشابه بین قطعات خودروهای داخلی با وارداتی در چند پلتفرم مشترک باشد.

ابوالفضل خلخالی رئیس گروه فناوری و نوآوری در صنعت خودرو، وزارت صمت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ در حاشیه نشست ساختار قیمت خودرو و نقش هم‌افزایی در پلتفرم مشترک خودرویی در پاسخ به سؤال نحوه این هم‌افزایی در خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی اظهار کرد: وزارت صمت در قانون واردات خودرو بخش‌های ویژه‌ای برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی دارد که تا زمانی که شرکت‌های واردکننده این استانداردها را نداشته باشند اجازه واردات به آنها داده نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیشتر بخوانید:
۷ پلتفرم جدید خودرویی جدید، رونمایی و در دستور کار قرار گرفت

خدمات پس از فروش مورد تایید شرکت بازرسی، پیش‌شرط واردات خودرو است

وی ادامه داد: در قانون پیش‌بینی‌شده که هر تولیدکننده و یا واردکننده‌ای باید خدمات پس از فروشی را داشته باشد که مورد تأیید وزارتخانه باشد که با یک روش و دستورالعمل خاص این خدمات توسط شرکت بازرسی رسد می‌شوند و در تأییدیه خدمات پس از فروش را دریافت می‌کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا این خدمات در عمل به‌صورت کامل و واقعی محقق نمی‌شود گفت: علت این عدم خدمات‌رسانی درست تعدد پلت فرم‌های وارد شده است که وزارت صمت در برنامه‌ای به دنبال افزایش تشابه پلت فرم‌های وارداتی است.
 

هم‌افزایی، تشابه و تجمیع در پلتفرمهای وارداتی و خودروهای داخلی موجب افزایش کیفیت خدمات پس از فروش می‌شود

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: هم اکنون نیز مشاهده می‌کنیم که تعداد زیادی از خودروهای وارداتی از موتور ۱۵۰۰ سی‌سی توربو، میتسوبیشی استفاده می‌کنند که این نوع تشابه در واردات موجب می‌شود تا چند واردکننده با تجمیع مراکز خدمات پس از فروش خدمات بهتر و گسترده‌تری را به خریداران ارائه کنند.

خلخالی گفت: از دیگر روش‌های برطرف‌شدن این مشکل حرکت به‌سوی ایجاد هم‌افزایی بین تولیدکنندگان و واردکنندگان و شرکت‌هایی که خودرو را به‌صورت سی کی دی وارد می‌کنند برویم تا این مجتمع‌های صنعتی محصولات داخلی و خارجی را روی چند پلت فرم مشترک وارد کنند.



وی در پایان گفت: هم اکنون در آیین‌نامه واردات نیز پیش‌بینی‌شده که اشتراک بین محصولات افزایش پیدا کند تا از مشکلات در خدمات پس از فروش نیز کاسته شود و با کاهش تنوع پلتفرم شاهد افزایش کیفی خدمات پس از فروش باشیم.

درباره این موضوع بیشتر بخوانید:
پلتفرم خودرویی مشترک بین چند کشور بزودی قابل‌دسترس نخواهد بود


 

منبع: دانا

کلیدواژه: خدمات پس از فروش صنعت خودرو وزارت صمت هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟