Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو از کاهش کمبودهای دارویی با اجرای طرح دارویاری خبر داد و در عین حال درباره طرح دارورسانی درب منزل بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش ایمنا، بهرام دارایی درباره روند اجرای طرح دارویاری و ارزیابی اقدامات صورت گرفته و چالش‌های حدود یک ماه گذشته در این رابطه، اظهار کرد: وقتی قرار باشد یک سیاست غلط اصلاح شود، همه کار چالش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست غلط ارز ترجیحی در حال به تعطیلی کشاندن صنعت دارویی داخلی کشور بود که اصلاح آن یک چالش بزرگ است.

کاهش کمبودهای دارویی با اجرای طرح دارویاری

وی افزود: اینگونه نیست که بگوییم همه کارها به خوبی و خوشی انجام می‌شود ولی طرح دارویاری در نوع خود در سطح قابل قبولی انجام گرفت. قبل از اجرای طرح در حدود ۱۰۰ قلم داروی مهم کمبود داشتیم که این کمبودها اکنون به ۷۹ قلم رسیده است و امیدواریم طی شهریور ماه در ۲۰ قلم داروی دیگر هم کاهش کمبود داشته باشیم. البته ۵۰ یا ۶۰ قلم کمبود دارویی حالت طبیعی در دنیا است که ممکن است به شکل موقت وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: خیلی از کمبودها مربوط به تولید داخل بوده است که از آسیب‌های ارز ترجیحی به داروهای داخلی بوده است. حدود یک ماه از اجرای طرح دارویاری می‌گذرد و تا زمانی که صنعت بتواند از مزایای این روش جدید و ارز آزاد استفاده کند، چند ماهی زمان لازم است و این مشکلات هم برطرف می‌شود.

دارایی همچنین تاکید کرد: البته ادامه روند وابسته به هماهنگی‌های بین بخشی در سازمان برنامه و بودجه، بیمه‌ها، گمرک و… است تا اقدامات به شکل یک رویه درآید.

جزئیاتی از برنامه دارورسانی درب منزل بیماران خاص و صعب‌العلاج

وی درباره طرح دارورسانی درب منزل بیماران مزمن و صعب‌العلاج، ادامه داد: با شروع دارورسانی به بیماران SMA این روند آغاز خواهد شد؛ البته طرح دیگر ما که در شهریور ماه اجرایی می‌شود با کمک دوستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران، با جانبازانِ بیمار معظم در استان تهران آغاز می‌شود که بر اساس آن یک بررسی اولیه از کل طرح انجام می‌شود. پس از آن طرح به بیماران خاص ویژه مانند بیماران پیوندی، بیماران هموفیلی، بیماران دیالیزی و… تعمیم داده می‌شود.

دارایی ادامه داد: طرح به این صورت است که دارو به محل درمان این بیماران یا محل زندگی آنها خواهد رسید، این کار یک اقدام ویژه است که با کمک داروخانه‌ها انجام می‌شود و انجام آزمایشی آن در تهران برای یافتن نواقص یا مشکلات احتمالی است تا پس از واکاوی و برطرف کردن چالش‌ها، طرح در کل کشور بویژه در مناطق محروم اجرا شود.

وی افزود: بحث زیرساخت‌های مکانیزه این فرایند آماده است و بخشی هم موضوعات لجستیک و حفظ چرخه سرد است که زیرنظر چرخه توزیع انجام می‌شود. ما بیماران خاص را مدنظر داریم ولی فعلاً نمی‌توان عدد دقیقی از تعداد بیمارانی که قرار است این خدمت را دریافت کنند، ارائه کرد.

قیمت‌گذاری جدید شیرخشک؛ به زودی

وی درباره تقاضای انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد برای قیمت‌گذاری جدید شیرخشک‌ها، گفت: یک بار در اردیبهشت‌ماه قیمت جدید را دریافت کرده‌اند و قیمت‌گذاری جدید هم در دستور کار است. مطمئناً هر چیزی افزایش قیمت داشته است و این امر هم مستثنی نیست. قیمت جدید همین روزها اعلام خواهد شد.

منبع: ایسنا

کد خبر 598617

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طرح دارویاری وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو کاهش کمبودهای دارویی اجرای طرح دارویاری سیاست غلط ارز ترجیحی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اجرای طرح دارویاری انجام می شود بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • به زودی زیرساخت‌ دارورسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش