Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، پگاه فرجیان، متولد ۱۳۵۹ و ۴۲ ساله، کارشناس مدیریت بازرگانی است. او حدود ۱۰ سال به عنوان کارمند در شرکتی خصوصی مشغول کار بوده، اما زمانی تصمیم گرفت که شغل دیگری داشته باشد؛ شغلی بسیار متفاوت از کاری که سال‌ها انجام می‌داد و علاقه اصلی و ورزش حرفه‌ای‌اش بود. پگاه سال‌ها به عنوان غارنورد، دره نورد و صخره ‌نورد فعالیت می‌کرد و حالا  ورزش مورد علاقه‌اش به شغل روزانه تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هرروز از صبح تا عصر روی طناب است و کار می‌کند. پگاه می‌گوید: «زمانی فقط ورزش می‌کردم و هنوز وارد بازار کار نشده بودم. این کار  با ورزش متفاوت است. بیش از یک سال پیش کار ایراتا (کار در ارتفاع) را آغاز کردم. پیش زمینه آن هم ۱۵ سال کار کوهنوردی، دره‌نوردی و غارنوردی بود. با این ورزش آشنا بودم و سال ۱۴۰۰ دوره ایراتا را گذراندم. از همان زمان بدون وقفه کارم را شروع کردم و واقعا این شغل را دوست داشتم.»

ببینید| نخستین زنان راننده مترو در مصر | خاطره جالب راننده زن مترو از اولین روز؛ بعضی مسافرها می‌ترسیدند

یک روز کاری پگاه از حدود ۸ صبح آغاز می‌شود و تا ۴ بعدازظهر ادامه دارد:« از ساعت ۸ صبح که کار را شروع می‌کنیم، ابتدا همکارم کارگاه و ابزار را چک می‌کند. با توجه به به کاری که باید انجام دهم، یکی از دستگاههای واترجت، فرز، پیچ و پلاک یا هر وسیله‌ی لازم دیگری را برمی‌دارم و استارت کار را می‌زنم. وقتی روی ساختمان بلند کار می‌کنم، باید بیسیم داشته باشیم که وسیله مورد نیازم را به دستم برسانند؛ چون در ارتفاع صدایم نه بالا می‌رود و نه پایین. در این بازه زمانی باید یک ساعت استراحت کنم اما ترجیح می‌دهم، یکسره کار می‌کنم تا یک ساعت زودتر کارم را تعطیل کنم. غذایی با خودم روی طناب می‌برم و همان جا می‌خورم.»

کد خبر 699660 منبع: ایسنا برچسب‌ها ساخت و ساز مهارت‌ها شغل شهر زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز مهارت ها شغل شهر زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری

معاون روابط کار وزارت کار گفت: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» این پیشنهاد در حال سپری کردن مراحل و ضمانت های قانونی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،امنیت شغلی یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه کارگری است و باید زمینه‌های ایجاد امنیت شغلی در کشورمان بسترسازی شود؛ به اعتقاد بسیاری از فعالان بازار کار یکی از مهم‌ترین مشکلات کارگران حضور اتباع خارجی بدون مجوز است که باید ساماندهی آنها به شدت مورد توجه قرار گیرد.

امروز یکی از موضوعاتی که به عنوان دغدغه جامعه کارگری مطرح می‌شود و رهبر انقلاب نیز بارها بر لزوم توجه به آن تاکید کردند، نبود امنیت شغلی است که مصداق آن را می‌توان در سهم 95درصدی قراردادهای موقت از کل قرادادهای کار مشاهده کرد.

قطعا یکی از مطالبات کارگران ساماندهی هر چه سریعتر قراردادهای موقت است که امنیت شغلی این قشر از جامعه را تهدید کرده است.

رهبر انقلاب در دیدار با کارگران طی هفته های اخیر بیان کردند: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است.

حسین علی رعیتی فرد،معاون روابط کار درباره لایحه اصلاح قانون کار گفت: پس از برگزاری جلسات مفصل و بررسی مزایا و معایب قراردادهای کار دائم و موقت و اثرات هر یک بر طرفین رابطه کار، اجتماع و اقتصاد کشور، پیش‌نویس «لایحه اصلاح موادی از قانون کار» تهیه و مطابق با ماده 22 آیین نامه داخلی هیأت دولت برای سیر مراحل قانونی، در تاریخ 1402/01/21به معاون اول رئیس جمهور ارائه شد.قانون کار امنیت شغلی کارگران اصلاح و به زودی به مجلس ارایه می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان امنیت شغلی کارگران را با قراردادهای دائمی تثبیت کرد، بیان کرد: در مجموع نظام حقوق کار ایران همچنین در بسیاری از کشورها، قراردادهای کار به دو شکل موقت و دائمی به رسمیت شناخته شده و به‌دلیل حاکمیت اراده در تنظیم قراردادهای کار طرفین قرارداد کار را به انعقاد صرفاً یک گونه از قراردادهای کار نمی‌توان سوق داد.

وی گفت: بنابراین علاوه بر اینکه این معاونت به شکل سه‌جانبه و در مشورت با شرکای اجتماعی، در تلاش است که از افزایش ضریب نفوذ قراردادهای دائمی پشتیبانی کند، سعی دارد تا با تقویت ضمانت‌های قانونی به تثبیت امنیت شغلی کارگران با قرارداد کار مدت موقت نیز بپردازد.

رعیتی فرد با اشاره به قرارداد موقت مشاغل پنج ساله افزود: در آخرین نسخه لایحه اصلاح موادی از قانون کار، اصلاح تبصره یک ماده 7 قانون کار به این صورت پیشنهاد شده است: «حداکثر مدت قرارداد موقت برای مشاغل اعم از مستمر و غیرمستمر پنج سال تعیین شود» البته باید در نظر گرفت که این مهم در حال حاضر به‌صورت پیشنهاد مطرح شده و برای تصویب نهایی باید از سازکارهای قانونی عبور کرده و به تصویب نهایی مراجع قانونی برسد.

اصلاحیه مذکور گام بلندی در راستای تضمین امنیت شغلی کارگران مدت موقت تلقی می‌شود. طبعاً رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و این معاونت در میان جمیع رویکردها و راهبردهای معطوف به تضمین امنیت شغلی، تلاش در راستای تغییر قوانین از مسیر سه جانبه‌گرایی و در مسیر سازکارهای قانونی است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • پرسپولیس و دلهره بزرگ در شهر خسته
  • حادثه دلهره آور یک هواپیما هنگام فرود (فیلم)
  • فیلم| لحظات دلهره‌آور نجات سرنشینان پراید از وسط سیل در خراسان جنوبی
  • ببینید | لحظات دلهره‌آور نجات سرنشینان پراید از وسط سیل در خراسان جنوبی
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • لحظات دلهره‌آور نجات مسافران خودرو از وسط سیل + فیلم
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • ببینید | فیلمی با بازدید میلیونی؛ کورس دلهره‌آور در اتوبان‌های آلمان!