Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بابایی کارنامی، درباره احتمال معرفی سرپرست موقت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان‌ وزیر پیشنهادی این وزارتخانه گفت: هر سیاست‌مدار و هر عضوی از کابینه که نگاهش به سمت فقرا، اقشار آسیب‌پذیر جامعه، کارگران و مزدبگیران باشد و در جهت ارتقای رفاه کشور کار کند و سهم اندکی در رفاه مردم داشته با او موافقم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس یادآور شد: امروز به صراحت می‌گویم آقای عبدالملکی یکی از وزرایی بود که بعد از ۴۰ سال توانست در رفاه کشور تغییر ایجاد کند. بله شاید او در بسیاری از نقاط ضعف داشت اما در حوزه تغییر شاخصه‌های رفاه واقعا مقتدرانه عمل کرد و هزینه‌اش را داده است، همه به او تاختند.

وی با بیان این‌که بسیاری از این وزرا شجاعت وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ندارند، بیان کرد: وزرای این دولت و دولت قبل که در مجلس شاهد حضورشان بودم، حرف‌هایی که در صحن می‌زنند یا می‌زدند با حرف‌هایی که در مصاحبه‌ها، سخنرانی‌ها و سفرهای استانی می‌گویند بسیار متفاوت است و میلی برای اجرا ندارند.

بابایی کارنامی ادامه داد: آقای عبدالملکی روزی که می‌خواست رأی اعتماد بگیرد در کمیسیون‌ها گفت که وزیر رفاه برای ارتقاء رفاه و مالی اقشار آسیب‌پذیر باید کت بکند و سینه چاک بزند که این کار را انجام داد و هزینه‌اش را هم پرداخت کرد؛ نمی‌خواهم بگویم آقای زاهدی وفا و یا زاهدی وفاها ، عبدالملکی شوند اما باید کسانی باشند که این دیدگاه را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت رفاه تنظیم‌گر رفاه در کشور است، درست است که متولی تعاون است و بخشی از اقتصاد مردم را هم شامل می‌شود اما قالب مسئولیت وزیر رفاه، مسئولیت تنظیم رفاه است.

وی با بیان این‌که رفاه یک شاخصه عام است و شاخص عام یعنی ۸۴ میلیون ایرانی که از این وزارتخانه توقع دارند، تاکید کرد: وزیر باید عرضه چنین کاری را داشته باشد این عرضه را آدم‌های بزرگ دارند. این کت برای آدم‌های بزرگ است. آدم‌های بزرگ باید آنقدر شجاعت داشته باشند که یک جایی اگر نتوانستند به مردم مظلوم گروه هدف سازمان بهزیستی، کمیته امداد حضرت امام، فقرا، افراد زیر خط فقر رسیدگی کنند، خودشان استعفا دهند. به شخصه من جای وزیر باشم اگر چنین اتفاقی بیفتد، فردا صبح باید استعفا دهم و پاسخگو باشم اگر چنین توانایی در زاهدی‌وفا و هر فرد دیگری وجود داشته باشد، مجلس که مچ‌گیر نیست، نمایندگان همکاری می‌کنند و این روحیه در مجلس وجود دارد که بتواند چنین وزرایی را شکار کند و به آن رای دهد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره تفکیک وزارت صنعت و تجارت از یکدیگر و تشکیل وزارت بازرگانی و بحثی که مطرح است و دولت می‌گوید مجلس باید تعیین تکلیف کند و مجلس هم بیان می‌کند این دولت است که باید لایحه دهد، عنوان کرد: من ندیدم چنین بحثی محل اختلاف مجلس و دولت باشد البته من اعتقادی به تفکیک ندارم.

وی یادآور شد: من خودم جزء ۱۷ نفر استیضاح‌کنندگان وزیر صمت بودم و امضا را هم تا روز آخر پس نگرفتم و پای استیضاح هم ایستادم. آقای قالیباف به عنوان رئیس مجلس از ما خواهش و درخواست کردند که تا تعیین تکلیف این وزارتخانه صبر کنیم که ما تازه امضای‌مان را پس نگرفتیم.

بیشتر بخوانید : عبدالملکی در گرداب «رفاه گیت» / افشاگری تکان‌دهنده موسوی لارگانی علیه وزیر کار / وزارتخانه را مثل غنیمت جنگی بین شرکایتان تقسیم کردید لبریز از شعار ، خالی از برنامه و کارنامه / عبدالملکی رفت ، دیگر نواصولگراها با چراغ خاموش هنوز در کابینه اند ایمانی ، فعال اصولگرا : اعتراض‌های عمومی، عبدالملکی را ناچار به استعفا کرد/ بیان ایده هایی که کارشناسان تمسخر می کردند ، عبدالملکی را به وزارت رساند عبدی : در ذهن عبدالملکی توهمات خطرناکی بود/ او هزینه سنگینی به مردم تحمیل کرده است

بابایی کارنامی با بیان این‌که آقای فاطمی امین جزء وزرای بد نیست، اظهار داشت: متاسفانه با هر استیضاح در کشور این معنا را قلمداد می‌کنند که استیضاح برای مجرم و متهم است درصورتی که استیضاح شاخص اتهام نیست، استیضاح شاخص نظم بخشیدن به وضعیت موجود است. یعنی شما باید رو به جلو حرکت کنید. استیضاح ابزاری است که می‌تواند یک وزیر را از کندی به تندی حرکت دهد، چرخ‌ها و روندها را اصلاح کند و ما با این دید وارد استیضاح آقای وزیر صمت شدیم.

وی تاکید کرد: استیضاح برای اصلاح امور است و اِلا ما که با شخص آقای فاطمی امین مشکلی نداریم اتفاقاً آقای فاطمی‌امین در برخی از جاها از بعضی از وزرا بهتر عمل کرده است. از این منظر توقع داشتیم آن زمان که ما به معاون پارلمانی درخواست دادیم استیضاح‌کنندگان با آقای وزیر و بزرگی از دولت جلسه بگذارند تا نگرانی‌های ما را رفع کنند و منصرف شویم، این کار را انجام می‌دادند این اقدام صورت نگرفت و فضا احساسی شد.

این نماینده مجلس بیان کرد: متاسفانه فضای گفت‌وگو شکل نگرفت و فضا احساسی شد، هنگامی که احساسات که وسط آمد برای این‌که جبران پاسخ ما را بدهند آمدند استیضاح را برداشتند، زیرا می‌دانستند آن روز رای می‌آورد به خاطر اینکه استیضاح رای نیاورد آمدند صورت مسئله را پاک و چرخه کشور را مختل کردند.

وی تاکید کرد: به نظر من تفکیک ۲ وزارتخانه اصلاً به صلاح کشور نیست و معتقدم بسیاری از وزارتخانه‌ها امروز باید ادغام شوند. معتقدم این همه وزارتخانه در کشور وجود دارد تنها به ۷ الی ۸ وزارتخانه بیشتر نیازی نداریم تفکیک وزارتخانه‌ها باعث افزایش هزینه‌ها می‌شود و موجب می‌شود ساختارها توسعه پیدا کند و دولت دیگر چابک نمی‌شود و پاسخگویی کم می‌شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: ما ۳ الی ۴ شاخص که بیشتر نداریم این‌ها را همه باید ترسیم کنیم، به نظر من اگر این را مبنا قرار دهیم آقای رئیسی باید زودتر تصمیم بگیرد. زیرا امروز قول آقای رئیسی و آقای قالیباف این است که لایحه تفکیک وزارت‌خانه‌های صمت و بازرگانی به مجلس بیاید اما من مطمئن هستم مجلس با سختی به این موضوع رأی می‌دهد.

۲۱۲۲۰

کد خبر 1664806

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم استیضاح نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد