Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:54:19 GMT

نگاه به رتبه بندی نباید صرفاً معیشتی باشد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۱۲۰۱

نگاه به رتبه بندی نباید صرفاً معیشتی باشد

به گزارش خبرنگار مهر؛ محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری در سی و ششمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور با بیان اهمیت رسیدگی به نظام حکمرانی گفت: نظام حکمرانی و راهبرهای آن باید مورد توجه باشد؛ باشد؛ آیا آموزش و پرورش نقش راهبردی در نظام حکمرانی دارد. آیا ما نقش راهبردی برای آموزش و پرورش در نظام حکمرانی تعریف کرده‌ایم؟

وی با انتقاد از تمرکز گرایی در آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش کاملاً بخشی شده است و خود را مانند دیگر وزارتخانه‌ها و در سطح آنها می بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیاطیان با بیان اینکه ما در زمینه تعلیم و تربیت در نظام حکمرانی با یک خلأ خیلی جدی مواجه هستیم؛ گفت: تمرکز گرایی و بخشی نگری از مشکلات و آفت‌های آموزش و پرورش است. بروکراسی، کاغذبازی و نگاه از بالا به پایین مشکلات نهاد آموزشی کشور است.

وی با بیان اینکه گفتمان این دولت مردمی سازی است؛ گفت: در جنبه‌های مختلف در تلاش هستیم مردمی سازی را پیگیری کنیم و یکی از راه‌های برون‌رفت از تمرکزگرایی مردمی سازی است.

خیاطیان افزود: باور کنید ظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی در آموزش و پرورش فوق‌العاده است؛ آنها از شما مدیران تنها می‌خواهند که زمینه لازم برای فعالیت را برای آنها فراهم کنید. متأسفانه خیلی از افراد این ظرفیت را باور نمی‌کنند و نگاهی دولتی دارند؛ من از مدیران آموزش و پرورش می‌خواهم از پوسته دولتی خارج شوند.

وی با اشاره به لزوم عدالت آموزشی گفت: برازنده جمهوری اسلامی نیست که بعد از ۴۳ سال در برخی مناطق محروم و دور افتاده از مرکز دسترسی به امکانات آموزشی کم باشد.

رئیس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت سیزدهم خود بر اجرای رتبه بندی عمل نموده است؛ گفت: نگاه رتبه بندی نباید صرفاً معیشتی باشد؛ رتبه بندی معلمان باید بتواند موجب ارتقای کیفیت معلمان نظام آموزشی شود.

خیاطیان خاطر نشان کرد: هزار میلیارد تومان بودجه آموزش و پرورش در سال است و من فکر می‌کنم اگر این رقم ۵۰۰ هزار میلیارد تومان هم شود تفاوتی ایجاد نمی‌کند زیرا با افزایش بودجه خلاقیت رقم نمی‌خورد. باید بدانیم با تزریق پول و رانت دولتی تحول و خلاقیت محقق نمی‌شود.

کد خبر 5569615 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: قانون رتبه بندی معلمان خلاقیت لایحه بودجه 1401 آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین حسینی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آلودگی هوا مترو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علیرضا زاکانی پلیس راهور شهر تهران میراث فرهنگی مدیریت شهری شورای شهر خانواده آموزش و پرورش نظام حکمرانی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود