Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@00:08:18 GMT

«باملند» کاملا غیر قانونی و ناایمن ساخته شده است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۱۹۱۴

«باملند» کاملا غیر قانونی و ناایمن ساخته شده است

میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به طلب‌های شهرداری تهران اظهار کرد: در حال حاضر و با توجه به مبلغ روز، طلب شهرداری تهران به بیش از هزاران میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به گزارش حسابرسی از منطقه ۲۲ و پروژه هزار و یک شهر گفت: این پروژه از سال ۱۳۹۱ تاکنون راکد باقی مانده و تنها ۱۶ درصد پروژه پیش رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظفر ادامه داد: زمینی به وسعت ۱۳۹ هکتار از سوی شهرداری تهران به شرکت «عظام» برای ساخت پروژه هزار و یک شهر تخصیص یافت و قرار بود در این زمین مجتمع فرهنگی، شهربازی، سینما و مرکز همایش‌ها احداث شود همچنین قرار بر این بود تا هتلی مجهز نیز در این زمین احداث شود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه متأسفانه پروژه هزار و یک شهر راکد مانده است گفت: علیرغم اینکه فعالیت‌ها از سال ۹۱ آغاز شده اما پیشرفتی نداشته است و ما از شهرداری تهران درخواست کرده‌ایم تا اگر لازم است در رابطه با این پروژه شکایت یا توافقات لازم را انجام دهد زیرا در شهر تهران فقدان یک شهر بازی پیشرفته حس می‌شود و پروژه هزار و یک شهر می‌تواند نیازهای شهر تهران را برطرف کند.

مظفر با اشاره به دیگر مشکلات منطقه ۲۲ و مجتمع اداری خدماتی المپیک گفت: میان شرکت سرمایه گذاری و یک شرکت دیگر اطراف میدان المپیک پروژه‌ای احداث شد و قرار بود تا پارکینگ طبقاتی برای آن احداث شود اما با وجود آنکه ساخت این پروژه نیز از سال ۹۱ آغاز شده هنوز به اتمام نرسیده است.

وی تصریح کرد: به دلیل آنکه وزارت مسکن تعهدات خود را انجام نداده سند این زمین به نام شهرداری تهران منتقل نشده است و شهرداری نیز توانایی انتقال آن به سرمایه گذاری را ندارد و همین موضوع منجر به راکد ماندن پروژه شده است.

۱۰ هزار متر تخلف ساخت در معروف‌ترین پروژه تهران

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پروژه بام لند بیان کرد: در این پروژه ۱۰ هزار متر تخلف دیده می‌شود و رستوران و بناهای تجاری آن به صورت غیرمجاز احداث شده‌اند و بر همین اساس سازمان بازنشستگی و شهرداری منطقه ۲۲ در حال دست و پنجه نرم کردن با مالک متخلف هستند و باید بدانیم که دادگاه چه رأیی برای آن صادر می‌کند؟.

مظفر گفت: انتظار ما این است که در پروژه بام لند، شخص سرمایه گذار به صورت داوطلبانه با شهرداری تهران توافق کند شهردار تهران نیز اعلام آمادگی کرده است که اگر سرمایه گذاری وارد میدان شود می‌توان با توافق مشکلات این پروژه را حل کرد.

وی با اشاره به ناایمن بودن ساختمان بام لند بیان کرد: رستوران‌های این ساختمان ناایمن هستند و ممکن است در بحران‌ها به شدت خطرآفرین باشند.

عضو شورای شهر تهران درباره دیگر مشکل منطقه ۲۲ اظهار کرد: عدم رعایت قاعده ۷۰ و ۳۰ یکی دیگر از مهمترین مشکلاتی است که در دوره مدیریت شهری سابق رعایت نشده است.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در زمین‌های بیش از هزار متر ۷۰ درصد مساحت باید به شهرداری تخصیص یابد تا سرانه‌های شهری مورد نیاز مردم را تأمین کند اما بر اساس گزارش‌ها، شهرداری در ۷۰ درصد نیز اجازه ساخت بنا داده و این در حالی است که مالک در حق و حقوق مردم و محله دخالت کرده است.

بناهای نظامی فرودگاه مهرآباد مشکل شهرداری

مظفر با اشاره به پروژه سرمایه گذاری پاساژ گل‌ها در منطقه ۹ گفت: این یک پروژه مشارکتی بوده که شهرداری در قالب بدهی با پیمانکار این پروژه را واگذار کرده است و پس از چند دست چرخیدن، شهرداری متوجه شده است که پیمانکار قبلاً طلب خود را دریافت کرده بود اما بار دیگر آن را از شهرداری نیز دریافت کرده و شهرداری باید این موضوع را دنبال کند تا مبلغ اضافه شده که جزو اموال شهری و حق و حقوق مردم است عودت داده شود.

وی با اشاره به حضور نهادهای نظامی و اقدام آنها برای ساخت املاک در فرودگاه مهرآباد واقع در منطقه ۹ تهران گفت: بناهای متعددی در فرودگاه مهرآباد تأسیس شده است که شهرداری باید هر چه سریع‌تر در رابطه با آنها توافقات لازم را صورت دهد زیرا بالغ بر ۳ هزار میلیارد بدهی نهادهای نظامی به ویژه ارتش به شهرداری تهران وجود دارد.

پیش روی ۳۶ درصدی پروژه شهر پس از یک دهه

مظفر با اشاره به مشکلات منطقه ۲۱ گفت: متأسفانه در این منطقه کم کاری‌های بسیار زیادی دیده می‌شود و تعداد پروژه‌های مشارکتی بسیار کم بوده است و همان تعداد پروژه‌هایی هم که تأسیس شده‌اند دارای مشکلاتی هستند.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پروژه احداث بازار قطعات خودرو گفت: در سال ۹۰ احداث این بازار بین شهرداری و یک بخش خصوصی منعقد شد اما با وجود گذشت یک دهه از این توافق، هنوز ۳۶ درصد این پروژه پیش رفته است.

مظفر تصریح کرد: با وجود آنکه منطقه ۲۱ یکی از مهمترین مناطق صنعتی به شمار می‌رود اما مشاهده می‌کنیم که تعداد پروژه‌های آن بسیار کم است و خدمات اجتماعی به شهروندان این منطقه کمتر داده می‌شود و این منطقه تبدیل به منطقه ضعیف و رها شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های منطقه ۱۵ تهران گفت: این منطقه در پروژه‌های مشارکتی مشکلات بسیاری دارد. پروژه نیکان که در سال ۱۳۸۸ میان شهرداری و یکی از شرکت‌ها منعقد شده حاکی از آن است که سرمایه گذار به تعهدات خود عمل نکرده و برای آن رأی قضائی صادر شده است.

بازگشت بیش از صد میلیارد تومان از دارایی‌های شهرداری در صورت توجه به احکام قضائی

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در بستر رأی صادر شده گفته شد پروژه باید به شهرداری بازگردانده شود البته شهرداری نیز در این مسیر باید ۹ میلیارد تومان طلب سرمایه گذار را پرداخت کند تا ۱۰۰ میلیارد تومان از اموال شهرداری تهران احیا شود البته شهرداری تهران این آمادگی را دارد تا ۹ میلیارد تومان طلب سرمایه گذاری را به او پرداخت کند و انتظار ما از شهرداری این است که در راستای رأی قضائی حرکت کند.

مظفر با اشاره به پروژه تالار پذیرایی «توسکا» در منطقه ۱۵ نیز گفت: این یک پروژه مشارکتی میان شهرداری و سرمایه گذار بوده است که از سال ۸۷ آغاز شده و قرار بود که در بستر این پروژه، تالار مجموعه بازسازی شود و تهاتر صورت گیرد اما این اقدام انجام نشده و بنابراین باید به ماده ۳۸ ارجاع شود.

وی افزود: هنوز این پرونده به ماده ۳۸ و مرجع قضائی ارجاع نشده و انتظار ما این است که شهرداری این پروژه را برای صدور رأی قضائی به ماده ۳۸ ارجاع دهد.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پروژه مسکونی جاده خاورشهر گفت: شهرداری تهران با بنیاد تعاون وزارت دفاع پروژه را انجام داده اما ابهاماتی در این پروژه وجود دارد و گفته شده ۱۱۶ واحد سهم شهرداری تهران بوده است اما اسناد مالکیت این املاک به شهرداری تهران منتقل نشده و بر همین اساس مبلغ زمین و املاک نیازمند بازنگری هستند.

کد خبر 5568914 مهشید جعفری معظم

منبع: مهر

کلیدواژه: بودجه شهرداری بام لند شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین حسینی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آلودگی هوا مترو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علیرضا زاکانی پلیس راهور میراث فرهنگی شهر تهران مدیریت شهری شورای شهر خانواده پروژه هزار و یک شهر اشاره به پروژه میلیارد تومان شهرداری تهران سرمایه گذاری شهر تهران سرمایه گذار منطقه ۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بودجه مصوب سال گذشته منطقه ۷ شهرداری اصفهان ۴۸۴ میلیارد تومان بود که پس از اصلاح به ۵۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این افزایش غالباً در پروژه‌های عمرانی صورت گرفت.

وی افزود: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحقق بودجه سال گذشته این منطقه نسبت به بودجه مصوب ۱۰۶ درصد و نسبت به اصلاح بودجه ۹۸ درصد بوده است، گفت: بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۲ برای پروژه‌های شاخص ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال جاری با رشد ۳ برابری به ۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

سلطان‌آقایی ادامه داد: پروژه‌های مهم منطقه‌ای در بودجه سال گذشته معادل ۵۵ میلیارد تومان اعتبار داشت که در سال جاری با رشد دو برابری به ۱۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با پروژه‌های منطقه‌ای سال گذشته ۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودجه مصوب داشتیم که با رشد ۷۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ به ۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی شده برای اجرای پروژه‌های محله محور در منطقه گفت: سال گذشته ۸۳ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های محل محور منطقه ۷ در نظر گرفته بودیم که سال جاری همان رقم را حفظ کردیم و بر اساس همین اعتبار پروژه‌ها را تعریف کردیم.

سلطان‌آقایی تصریح کرد: ردیف‌های مستمر منطقه ۷ سال گذشته ۹۵ میلیارد تومان بود و عمدتاً در حوزه عمرانی مصرف شد که در سال جاری به رقم ۱۳۵ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: بودجه بخش جاری منطقه ۷ از ۱۳۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۲۳۲ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است و ۶۰ درصد بودجه سال گذشته منطقه از طریق صدور پروانه ساختمانی محقق شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به جمعیت بالا و ظرفیت‌های بالقوه موجود در این منطقه تاکید کرد: رویکرد شهرداری منطقه ۷ در سال جدید حرکت به سمت درآمدهای پایدار و توجه به افزایش پروژه‌های مشارکتی در منطقه است.

کد خبر 748707

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏