Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای فریبرز عباسی سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در تولید لوازم و تجهیزات سامانه‌های نوین آبیاری به مرز خودکفایی رسیدیم و در چند قلم جزئی به میزان نیاز داخل واردکننده هستیم که طی برنامه ریزی صورت گرفته در یک سال آینده آن هم در داخل تولید می‌شود.

به گفته او، در مباحث فنی پروژه‌های آب و خاک مشکلی نداریم و مطالعه، طراحی و اجرا پروژه‌های آب و خاک به طور کامل توسط شرکت‌های مشاور داخلی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی می‌گوید: در حوزه سامانه‌های نوین آبیاری که به مرز خودکفایی رسیدیم، برخی لوازم و تجهیزات به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

سرپرست معاونت امور آب و خاک گفت: قانون حفاظت خاک که در سال ۹۸ مصوب و اجرا شد، آیین‌نامه‌های آن توسط جهاد کشاورزی با همکاری سایر دستگاه‌ها مراحل نهایی خود را طی می‌کند که این آیین‌نامه در بیش از ۴۰ ماده و ۲۰ تبصره به زودی در هیئت دولت مطرح و تصویب می‌شود.

در هفته دولت ۱۱۷۷ پروژه آب و خاک در سطح بالغ بر ۵۰ هزار هکتار با اعتبار ۱۲۸۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر افتتاح می‌کنیم، همچنین بیشترین پروژه‌های قابل افتتاح در استان‌های کرمان، خراسان رضوی و خراسان‌جنوبی خواهد بود.

با توجه به شرایط اقلیمی کشور و بحران منابع آبی، بحث توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با رویکرد کاهش تبخیر و افزایش وری تولید و منابع آبی دنبال می‌شود که بنابر گفته سرپرست معاونت آب و خاک طی سال‌های گذشته در شاخص‌های راندمان آب روند صعودی داشتیم که افزایش تولید محصولات هم تاییدی بر روند مثبت افزایش بهره‌وری تولید است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبیاری نوین کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سامانه های نوین آبیاری آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند