Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت:مشکل فعلی تامین آب شرب ناشی از خشکسالی و کاهش چشمگیر نزولات آسمانی و در نتیجه خشک شدن سد اکباتان است.

او گفت:آبیاری محصولات کشاورزی در منطقه به صورت قطره‌ای و با شیوه‌های نوین انجام می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: لیست کشاورزانی که اقدام به کشت دوم کرده اند به اداره کل امور آب استان همدان اعلام شده است که جهاد کشاورزی براساس قانون اجازه جلوگیری از کشت دوم را ندارد و مراجع ذیصلاح باید در این خصوص اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرورش گفت: کشت محصولات پر آب بر در استان همدان انجام نمی‌شود و فقط محصولاتی که نیاز ضروری استان از جمله گندم، جو، سیب زمینی و چغندر قند هستند، در دستور کار قرار دارد.

او گفت: ۶۳۷ هزار هکتار اراضی زراعی استان همدان زیر کشت محصولات زراعی است که سالانه ۳.۷ میلیون تن انواع محصول در این استان تولید می‌شود.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: ۷۵ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی استان همدان مربوط به زراعت است و سیب زمینی، گندم، جو، سیر و دانه‌های روغنی از مهم‌ترین محصولات زراعی این استان هستند.

 پرورش گفت: تولید ارقام جدید و کم آب بر و همچنین مقاوم به تنش‌های خشکی و در نتیجه مدیریت زمان کشت از دیگر راهبرد‌های حوزه کشاورزی استان همدان است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی مدار آبرسانی جهاد کشاورزی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح ملی جهاد آبرسانی و در راستای محرومیت زدایی از روستاها، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، ۱۵ روستا در شهرستان‌های نائین و فریدن از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

وی افزود: در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور مقرر شد که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال جاری ۵۱ روستا با جمعیت بالغ بر ۱۳ هزار نفر، شامل ۴۳۰۰ خانوار به آب پایدار سالم و بهداشتی دست یابند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص برنامه زمان بندی تکمیل آبرسانی به روستاها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی آبرسانی به ۹ روستا تکمیل شده و ۶ روستای دیگر نیز نیز تاقبل از پایان اردیبهشت ماه سال جاری از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۴۲ روستای شهرستان نائین از طریق طرح جهاد آبرسانی به آب پایدار دست یافتند، افزود: حذف آبرسانی سیار و محرومیت زدایی از روستاها یکی از اولویت‌های شرکت‌های آبفا بر مبنای جهاد خدمت رسانی است.

کد خبر 6091111

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس