Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-28@21:34:28 GMT

پترول تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی را تسریع می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۳۵۲۲

پترول تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی را تسریع می‌کند

مدیرعامل پترول گفت: این شرکت با امضای تفاهم‌نامه همکاری با اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دست پتروشیمی، تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی را سرعت می‌بخشد.

به گزارش خبرنگار شانا، رشید قانعی امروز (دوشنبه، ۳۱ مردادماه) در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری بین گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) و اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دست پتروشیمی، با تأکید بر ضرورت تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی اظهار کرد: افزون بر اینکه تکمیل زنجیره ارزش تحریم‌پذیری این صنعت را کاهش می‌دهد، از نظر اقتصادی نیز برای پترول سودآور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آغاز مطالعات تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی از هفت ماه گذشته اشاره کرد و افزود: در این زمینه ابتدا مطالعات بین‌المللی انجام و الگوهای توسعه‌ای که در کشورهای آلمان، عربستان، سنگاپور و ... به‌کار گرفته شده بود، بررسی شد.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس با تأکید بر اینکه هلدینگ خلیج فارس یکی از صاحبان عمده خوراک برای توسعه صنایع پایین‌دستی است، گفت: بنابراین به‌منظور تکمیل زنجیره ارزش مشکلی برای تأمین خوراک وجود ندارد.

قانعی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تأمین سرمایه مورد نیاز اجرای طرح‌های پایین‌دستی نیز از سوی هلدینگ خلیج فارس، بانک‌ها، بازار سرمایه و... قابل تأمین است و چالشی در این مورد نیز وجود ندارد.

وی با تأکید بر ضرورت حضور بخش خصوصی در کنار گروه پترول برای تسریع مسیر تکمیل زنجیره ارزش افزود: نشست‌های مختلفی در سه ماه گذشته با اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دست پتروشیمی انجام و سرانجام به امضای این تفاهم‌نامه منجر شد.

به گفته مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس، همکاری‌های آماری و اطلاعاتی، تشکیل کمیته‌های تخصصی مشترک، امکان‌سنجی‌های اقتصادی، توسعه بخش خصوصی و بازاریابی و فروش از موضوعات همکاری با اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دست پتروشیمی است.

بازار ۱۳۴ میلیارد دلاری محصولات پایین‌دستی پتروشیمی در ۱۶ کشور هدف

حسین دُر، رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دستی پتروشیمی نیز در این آیین اظهار کرد: این اتحادیه شامل ۵۴۸۱ واحد تولیدی صنفی و صنعتی فعال در سراسر کشور است.

وی افزود: توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی از نگاه ملی بی‌اثر کردن تحریم‌ها، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی را به‌دنبال خواهد داشت.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دستی پتروشیمی به نقش تأثیرگذار صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: ۱۶ کشور هدف اقتصادی ما ۱۳۴ میلیارد دلار واردات محصولات پایین‌دستی پتروشیمی دارند.

دُر ادامه داد: کشور ایران از نظر دانش پلیمریرتبه هفتم دنیاست و ظرفیت توسعه صنایع پلیمری در کشور وجود دارد و تجربه‌های موفقی در این زمینه در کشور کسب شده است.

تفاهم‌نامه همکاری گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس و اتحادیه سراسری تأمین نیاز صنایع پایین‌دستی پتروشیمی امروز (دوشنبه، ۳۱ مردادماه) میان رشید قانعی، مدیرعامل پترول و حسین دُر، رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین‌دستی پتروشیمی به‌منظور تسهیل همکاری‌های میان مجموعه‌های تولیدی بالادستی و پایین‌دستی صنایع پتروشیمی و با هدف رفع مشکلات تأمین مواد اولیه و خوراک صنایع کوچک در قالب تعاونی‌های تولیدکننده در زیرگروه‌های محصولات پتروشیمی امضا شد.

ضرورت وجود ارتباط نزدیک و متقابل بین مجتمع‌های تولیدکننده مواد پتروشیمی به‌عنوان تأمین‌کننده خوراک صنایع با اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنایع کوچک به‌ویژه تعاونی‌های تولیدی به‌منظور توسعه هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده شهرک‌های صنایع پایین‌دستی پتروشیمی،‌ همچنین تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقیق و توسعه در تولید محصولات با پایه ارزشی بالاتر از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

منبع: شانا

کلیدواژه: پترول توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی امضا تفاهم نامه اتحادیه سراسری تعاونی های تأمین نیاز صنایع پایین دست پتروشیمی تأمین نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود