Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ، ۱۹ درصد مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی هستند.

به گزارش ایسنا، مهراله رخشانی مهر در سومین روز از سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، با بیان اینکه تلاش کردیم رویکردمان به معماری مدارس را تغییر داده و مدارسی برای زندگی بسازیم گفت: در عمده فضاهای نوساز تحویلی ساخت نمازخانه و مسجد و مباحث انرژی های نو را در اولویت خودمان قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  فضاهای مدارس به ویژه مدارسی که از سال ۸۰ به این سو ساخته شده اند از ایمن ترین فضاها هستند. زلزله های اخیر این مهم را اثبات کرد و عمده مدارس آسیب دیده در زلزله ها مدارسی بودند که از قبل در لیست مدارس تخریب و بازسازی ما بودند.

به گفته رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، کارکرد مدارس در زمان بحران ها نیز کارکرد مناسبی است.

رخشانی مهر با تاکید بر اینکه پس از ساخت و ساز مدارس، بحث نگهداری نیز بسیار حائز اهمیت است اظهار کرد: مدارس نیازمند سرویس های دوره ای و توجه بیشتر هستند. البته نبود نیروی متخصص از مشکلات است، اما نباید فراموش کرد که مدارس از سرمایه های کشور هستند. 

وی تاکید کرد که بنای ما بر این است عمر مدارسی که تازه می‌سازیم بالای ۷۰ سال است، منوط به اینکه نکات مربوط به نگهداشت مدارس به طور کامل در آنها رعایت شود.

به گفته  رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، ۱۹ درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی و مقاوم سازی هستند. تمام تلاش ما کاهش این آمار است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام لطیفی رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نیز در سخنانی با بیان اینکه این سازمان به تعبیر رهبری قلب وزارت آموزش و پرورش است، از این جهت که محتوای آموزشی و تالیف کتب درسی در اینجا انجام می‌شود،  افزود: برنامه هایی را برای متناسب سازی محتوا، هدف گذاری ها و روش های آموزشی متناسب با اقتضائات زمانه و برنامه های تحولی مدنظر داریم.

لطیفی با اشاره به اینکه افزایش مشارکت و تعامل میان سازمان پژوهش و بخش های دیگر وزارتخانه و ارتباط جدی‌تر با معلمان و مناطق ضرورت دارد گفت: نقش معلم در تحقق محتوای آموزشی مناسب حائز اهمیت است و  مسئولیت دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی و آموزش ضمن خدمت نیروی انسانی را برجسته تر می‌کند.

وی اضافه کرد: سبک فعلی ضمن خدمت جوابگوی نیازهای فعلی آموزش و پرورش نیست و امید است یک بازنگری در این بخش داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی، صبح شنبه در جلسه بازآفرینی شهری کرمان، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر کرمان به عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

وی، با بیان اینکه ارتقا شرایط کیفی زندگی در سکونت گاه‌ها از طریق ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان، از جمله نیازهای شهر کرمان می‌باشد تصریح کرد: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمات رسان است.

علی بابایی، ضمن تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری گفت: این مناطق از ظرفیت مطلوبی در جهت تأمین مسکن نیز برخوردار می‌باشند.

وی، همچنین با مطلوب دانستن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است افزود: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگر است که نیازهای مردم از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

کد خبر 6089952

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی