Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار جیرفت کرمان از اجرای طرح کدینگ‌ در جنوب کرمان خبرداد و گفت: این طرح در راستای مبارزه با قاچاق سوخت در دستور کار است.   احمد بلندنظر در پاسخ به پیگیری های ایسنا در شهرستان جیرفت و مشاهده صف های طولانی خودروها در محل جایگاه های عرضه سوخت و اینکه  برخی جایگاه داران اعلام کردند بنزین ندارند، اظهار کرد: شرکت نفت برای مدیریت مصرف سوخت در جنوب استان و شهرهای جنوبی طرح کدینگ را طی روزهای گذشته اجرا کرده و از صبح امروز این طرح در شهرستان جیرفت نیز به مرحله اجرا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی‌ با اشاره به نحوه ارائه خدمات جایگاه داران افزود: روال کار به این صورت کارت آزاد جایگاه سوخت برای خودرو ۲۰ لیتر و برای خودروهای شخصی کارت سوخت ۳۰ لیتر است.   فرماندار جیرفت خطاب به شهروندان گفت: هیچ کمبودی در تامین بنزین و افزایش قیمتی نداریم و در طول روز هر نفر می تواند دو نوبت و  به میزان ۶۰ لیتر در شهرهای جنوبی سوخت گیری کند و برای خروج از جنوب به طرف شهرهای شمالی استان وارد هر شهر و جایگاه پمپ بنزین شدید محدودیت سوخت گیری ندارید.   بلندنظر با اشاره به اجرای این طرح در جنوب کرمان گفت: این طرح فقط در جنوب استان اجرا می شود و در بازدیدهای شبانه مدیران شرکت نفت و فرمانداری ها مشاهده شد بعضی جایگاه دارن متاسفانه از کارت سوختی که به میزان ۱۰ هزار لیتر برای ۲۴ ساعت شارژ می شد در همان ساعت اولیه نیمه شب تا ساعت ۶ صبح بیش از دو سوم سوخت را به فروش می رساندند و این امر در ساعت باقیمانده روز برای مردم مشکلاتی ایجاد می کرد از جمله اینکه اعلام می کردند کارت محدودیت خورده است.   وی  از بارگیری سوخت مورد نیاز خبرداد و اظهار کرد: با این اقدام دولت و شرکت نفت تا حدودی از قاچاق سوخت جلوگیری خواهد شد و رانندگان خودروهای فاقد کارت سوخت هم با مشکل کمتری روبرو خواهند بود.    بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار ایسنا از جایگاه های عرضه بنزین در سطح شهر جیرفت، برخی از جایگاه ها مسیر ورود خودروها را برای سوختگیری مسدود و اعلام کردند که بنزین موجود نیست و از طرفی هم صف های طولانی خودروها جلوی جایگاه ها مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده لذا انتظار می رفت مسئولان قبل از آغاز این طرح برای جلوگیری از موارد ذکر شده اطلاع رسانی کامل را انجام  می‌دادند. تماشاخانه ببینید| مراسم تاج‌گذاری پادشاه قبیله زولو در آفریقای جنوبی/آن‌ها ثروت فراوانی دارند ببینید| رابطه عجیب انسان و کفتار در شهر حرار اتیوپی/ به کفتارها غذا می‌دهند تا روح‌های سرگردان را بخورند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین