Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@02:47:27 GMT

ترکیه واردات نفت از روسیه را دو برابر کرد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۶۳۰۷

ترکیه واردات نفت از روسیه را دو برابر کرد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از راشا تودی، ترکیه واردات نفت خود را از روسیه در سال جاری به بیش از ۲۰۰ هزار بشکه در روز افزایش داده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش دوبرابری داشته است.

بر اساس داده‌های منتشر شده توسط موسسه ریفینیتیو ایکون (Refinitiv Eikon) پالایشگاه‌های توپراس و استار ترکیه به میزان قابل توجهی مصرف هر دو نوع نفت روسیه اورال و نور سیبری را افزایش و خرید نفت از دریای شمال، عراق و غرب آفریقا را کاهش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های این موسسه نشان می‌دهد که پالایشگاه استار از ژانویه تا آگوست ۲۰۲۲ به طور میانگین حدود ۹۰ هزار بشکه در روز نفت از روسیه خریداری کرده است، در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۴۸هزار بشکه در روز بوده است.

بر اساس این داده‌ها، توپراس در این دوره به طور متوسط روزانه حدود ۱۱۱هزار بشکه نفت از روسیه خریداری کرده که از رقم ۸ ماهه سال گذشته که ۴۵ هزار بشکه در روز بود، بیشتر است.

یک تاجر در بازار نفت مدیترانه به رویترز گفت: انتخاب پالایشگاه‌های ترکیه واضح بود، زیرا آنها محدودیتی برای خرید نفت از روسیه ندارند.

اوایل ماه جاری مسکو و آنکارا برای تقویت همکاری‌های اقتصادی، حمل و نقل، کشاورزی، مالی، گردشگری و ساخت و ساز توافق کردند. این کشورها قصد دارند تجارت دوجانبه را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰۰ میلیارد دلار افزایش دهند و در پروژه‌های انرژی همکاری کنند. آنها همچنین توافق کردند که ترکیه بخشی از واردات گاز خود از روسیه را به روبل پرداخت کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ترکیه روسیه نفت از روسیه بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • شکست خانگی آدانادمیراسپور برابر گالاتاسرای
  • اردوغان : نتانیاهو قصاب غزه است
  • اردوغان: حفاظت از قدس وظیفه ماست/ نام نتانیاهو به عنوان قصاب غزه در تاریخ ثبت شده است
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه