Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: مشکل عضویت خبرنگاران خبرگزاری ها در صندوق اعتباری هنر را با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد در تهران بررسی و پیگیری می کنیم.

سید مجید پوراحمدی دوشنبه شب در نشست با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در یاسوج، افزود: یکی از اولویت های وزارت ارشاد تقویت صندوق اعتباری هنر مورد تاکید وزیر فرهنگ و ارشاد در جهت کمک و حمایت حداکثری از فعالان و اهالی فرهنگی، هنری و رسانه ای و فعالان قرآن و عترت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اولویت های سیاست‌های حمایتی خبر داد و اظهار کرد: عدالت فرهنگی با توزیع منابع در تمام مناطق برای تقویت فعالیتهای فرهنگی و هنری از برنامه های وزیر ارشاد است و وزیر تاکنون بیش از ۵۰ بار به استانها سفر کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به شیوع کرونا در سطح کشور، خاطرنشان کرد: بیماری کرونا به کسب و کارهای فرهنگی_ هنری، مراکز فرهنگی و هنری، سینمایی و آسیب جدی به اقتصاد فرهنگ و هنر وارد کرد.

پوراحمدی تصریح کرد: بسیاری مراکز فرهنگی و هنری با شیوع کرونا با مشکلات مختلف رو به رو و به سمت تعطیلی رفت.

وی با اشاره به توسعه ظرفیت‌ها، ادامه داد: ۲۱ پروژه در حوزه اقتصاد هنر تعریف و طرح های اقتصادی و توجهی آنها با رویکرد عدالت فرهنگی اجرایی خواهد شد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به مدت یک سال فرآیند بررسی ثبت نام‌ها اجرایی نشده بود، عنوان کرد: تعطیلی‌ها سبب فشردگی بررسی‌ها شد که افزایش تعداد نیروها برای بررسی و تأیید وضعیت در دستور کاری قرار گرفت.

پوراحمدی با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۹۰ هزار نفر عضو صندوق اعتباری هنر هستند، تاکید کرد: طی یک سالی که فرایند عضوگیری متوقف شده بود، ۵٠ هزار نفر در نوبت عضویت در صندوق اعتباری هنر قرار داشتند که ۲٠ هزار نفر مدارک آنها کامل بود که این تعداد تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: صندوق اعتباری هنر روزانه ۱۰۰۰ تماس تلفنی دارد که با فشردگی کاری شدیدی داریم.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: برخی به معنای واقعی فعال فرهنگی و هنری این بودند اما عضو این صندوق بودند و این افراد براساس مکاتبات استانی شناسایی شدند که آیین‌نامه‌ای در این زمینه طراحی کردیم تا هر کسی بعنوان فعال فرهنگی، هنری و رسانه ای عضو این صندوق نشود.

پوراحمدی با بیان اینکه دولت برای هر عضو صندوق هنر ۱۵ تا ۲۰  میلیون تومان هزینه می کند، تصریح کرد: تلاش کردیم هنرمندان و خبرنگاران اصلی را عضو کنیم.

وی ادامه داد: فرآیند تایید متقاضیان صندوق اعتباری هنر را به استان‌ها تفویض کرده ایم، ممکن است که در بین هنرمندان کسانی باشند که مدارک و مستندات لازم را برای عضویت در صندوق هنر ندارند در این خصوص استان‌ها با تشکیل کارگروهی تصمیم گیری می کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تاکید کرد: خدمات صندوق هنر در حال گسترش است که علاوه بر خدمات حمایتی بیمه ای، مستمری و تکریم، خدمات متنوع دیگری بر روی هنر کارت شامل؛ تخفیفات ویژه هتل ها و مراکز اقامتی و خدمات فروشگاهی می شود.

پوراحمدی با اشاره به طرح «سفرهای هفت بهر هنر» تصریح کرد: مفاخر استان‌ها و شهرستان‌ها در رشته های مختلف طی مراسمی تجلیل می شوند.

وی با تاکید بر حمایت از اعضای صندوق هنر، عنوان کرد: در قالب «طرح جوان» ۵٠٠ نفر از اعضایی که فرزند آوری داشته اند، با مبلغ پنج میلیون تومان حمایت شده و این طرح ادامه دارد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت تسهیلاتی را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و خاطرنشان کرد: تمام تسهیلات پرداخت شده ۱۰ میلیون تومانی به بالاست و وام تسهیلات ضروری علاوه بر موارد عادی، ۱۱٠ فقره تسهیلات ۲۰ میلیون تومان و موارد خاص تا ۲۵ میلیون تومان به استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص می دهیم همچنین ۱۱۰میلیون تومان اعتبار بلاعوض در اختیار مدیرکل ارشاد استان قرار می گیرد تا اگر هنرمند و فعال فرهنگی مشکلی دارد معرفی شود تا به آنها پرداخت کنیم.

پوراحمدی در خصوص معرفی خبرنگاران به صندوق اعتباری هنر ادامه داد: معرفی افراد برای عضویت در صندوق اعتباری هنر تنها از طریق دو معاونت مطبوعاتی و معاونت قرآنی است و هر فردی از سوی معاونت مطبوعاتی به ما معرفی شود برای ما تاییدیه اصلی است و حتما عضویت انجام می شود.

وی در خصوص اخذ نشان هنری اظهار کرد: این نشان توسط شورای ارزشیابی وزارت ارشاد انجام می شود و وقتی نشان درجه یک به فردی اعطا شد، خدمات طرح تکریم از جمله ماهانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به این افراد پرداخت می شود و حدود ۸۰۰ نفر در قالب طرح نشان از خدمات صندوق هنر استفاده می کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در رابطه با مشکل عضویت خبرنگاران خبرگزاری ها افزود: مشکل عضویت خبرنگاران خبرگزاری ها در صندوق اعتباری هنر را با همکاری معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد در تهران بررسی و پیگیری می کنیم.

پوراحمدی با اشاره به تعلق نگرفتن اینترنت هدیه از سوی سه اپراتور به اکثر خبرنگاران بیان کرد: این مسأله را پیگیری خواهم کرد.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: مسکن یکی از مهمترین دغدغه های خبرنگاران و ما در وزارت ارشاد است، مسکن هنرمندان و خبرنگاران بخشی از آن از سوی وزارت ارشاد است وزارت راه، سمت و مجموعه بانک‌ها باید در این زمینه همکاری داشته باشند و یا از طریق طرح نهضت ملی مسکن طی شود که مراحل خود را دارد و اگر مشکل مسکن خبرنگاران را بتوانیم حل کنیم به آن افتخار می کنیم البته کار سختی است اما درحال ‌پیگیری هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كهگيلويه و بويراحمد صندوق اعتباری هنر اینترنت معاونت مطبوعاتي فرهنگ و ارشاد اسلامی یاسوج دولت طرح نهضت ملی مسکن خبرگزاری ها تهران قرآن اينترنت طرح جوان مدیرعامل صندوق اعتباری هنر صندوق اعتباری هنر وزیر فرهنگ و ارشاد معاونت مطبوعاتی فرهنگی و هنری میلیون تومان وزارت ارشاد صندوق هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • پیگیری مشکل پل های عابرپیاده اسلامشهر