Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنده مدال طلای بازیهای کشورهای اسلامی در کامپوند انفرادی زنان گفت: کسب مدال طلا در فینال کامپوند انفرادی یکی از رویایی‌ترین رقابتی بود که هیچ وقت تکرار نمی‌شود.

گیسا بایبوردی در گفت وگو با ایران اکونومیست، در ارزیابی از عملکرد خود در بازیهای کشورهای اسلامی، اظهار کرد: با کسب دو مدال نقره و طلا در میکس تیم و کامپوند انفرادی عملکردم راضی کننده بود و به آن چیزی که برنامه‌ریزی کرده‌ بودم دست یافتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت در این بازیها برای دستیابی به اهدافم تا جایی که توانستم تلاش کردم و چیزی کم نگذاشتم.

وی گفت: فینال کامپوند انفرادی یکی از رویایی‌ترین و بهترین رقابتی بود که در طول ورزش حرفه‌ای خود انجام دادم و واقعا از تیر زدن خود لذت بردم، با وجود این که 2 امتیاز از حریف ترکیه‌ای خود که یکی از برترین‌های دنیا در کامپوند زنان است، عقب افتاده بودم اما در ناباوری توانستم شکست دهم و به مدال طلای این رقابتها دست پیدا کنم.

عضو تیم ملی کامپوند زنان در پاسخ به این پرسش که آیا انتظار کسب دو مدال در این بازیها را داشتید، افزود: برنامه‌ریزی من کسب دو مدال طلا بود که متاسفانه در فینال میکس تیم کامپوند میزبان شرایطی را در فینال مسابقات فراهم کرده بود که محقق نشد، چون بازیها به صورت زنده پخش می‌شد، دوربینی در زمین قرار داشت که در زوایای مختلف از صحنه مسابقات فیلم می‌گرفت، از سوی دیگر هر کشوری که با کماندار ترکیه رقابت داشت باید در خط دوم تیر می‌زد که همان لحظه شرایط به گونه‌ای بود که دوربین، دید ورزشکار را مختل می‌کرد، در رقابتهای میکس تیم به خاطر این مشکل یک تیر را از دست دادم و همین مساله از نظر ذهنی تاثیر بدی روی عملکرد ما داشت و سبب شد تا طلا را از دست بدهیم، اما در رقابتهای انفرادی به دلیل اعتراض مربیان به داوران هر چند دوربین حرکت داشت، اما مانع دید ورزشکار نبود و توانستم با اقتدار حریف ترکیه‌ای خود را شکست دهم و به مدال طلا دست پیدا کنم.

بایبوردی همچنین در ارزیابی از شرایط میزبانی گفت: هر چند تعداد تیم‌های شرکت‌کننده نسبت به مسابقات جهانی کم بود، اما ورزشکاران شرکت کننده همه عنوان دار و از برترین‌های تیروکمان در رشته کامپوند بودند، به طوری که در نیمه نهایی و فینال من با دو کماندار ترکیه رقابت داشتم که هر دو از قهرمانان جهانی و بهترین‌های رشته کامپوند بودند که شکست آنها به راحتی امکانپذیر نبود.

وی در پایان اظهار کرد: هر چند به لحاظ شرکت در مسابقات، سال پرترافیکی برای من بود اما شروع خوبی داشتم، در حال حاضر نیز با شرایط روحی خوبی که دارم تلاشم بر این است که خود را برای کسب مدال بازیهای آسیایی هانگژو چین آماده کنم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: گیسا بایبوردی ، عضو تیم ملی کامپوند بانوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گیسا بایبوردی کامپوند انفرادی مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • جام جهانی پاراتیراندازی|رقیه شجاعی از صعود به فینال بازماند
  • رقیه شجاعی از راهیابی به فینال تفنگ سه وضعیت بازماند
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • چگونه یک تخت خواب دنج برای چیدمان رویایی بسازیم
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • جام حذفی| گربه سیاه پرسپولیس را در اراک کُشت/ صعود رویایی آلومینیوم در بازی که 19 گل داشت!
  • توماس توخل: درخواست هواداران؟ برایم خوشایند است؛ سرژ گنابری مقابل رئال مادرید گل می‌زند
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم