Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس ساختار صدور مجوزها را بزرگترین مانع بر سر راه تولید داخلی دانست و گفت: شرایط صدور و دریافت مجوزها فرصت‌های زیادی را از تولیدکنندگان و کارآفرینان می‌گیرد که علاوه بر افزایش هزینه‌های تولید، این بخش به یک فضای رانتی با امضاهای طلایی تبدیل شده است.

علی اصغر عنابستانی، رئیس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی برنا، گفت: از نظر قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار باید تمام مجوزهای کشور ثبت محور شوند و فقط ۱۰ درصد این مجوزها مربوط به حوزه امنیتی و سلامت است که نیازمند روند کسب مجوزهای خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر مجوز ها باید ثبت محور و ۴۸ ساعته صادر شوند. یعنی تاکید ما برای مصوب کردن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در حداقل ترین زمان ممکن است. این مسئله را انقلابی در شروع کسب و کار ها در کشور و در تسهیل صدور کسب و کارها در کشور می دانیم و به شدت برای اجرای آن پیگیر هستیم.

نماینده مردم جغتای، جوین و سبزوار در ادامه بیان کرد: ساختار اداری کشور ما در حوزه نظارت بر تولید مشکلات عدیده‌ای دارد. ما در این سیستم هنوز پذیرش یک نظام یکپارچه صدور مجوز را نپذیریفته ایم و در این شرایط تصمیم به بهبود شرایط تولید و اشتغال داریم! وقتی برای شروع یک کار و تولید بنا را بر دریافت مجوز قرار داده و یک مسیر طولانی را پیش روی متقاضی و کارآفرین قرار داده ایم چگونه انتظار رونق تولید داریم؟

عنابستانی ساختار صدور مجوزها را بزرگترین مانع بر سر راه تولید داخلی دانست و گفت: شرایط صدور و دریافت مجوزها فرصت‌های زیادی را از تولیدکنندگان و کارآفرینان می‌گیرد که  علاوه بر افزایش هزینه‌های تولید، این بخش به یک فضای رانتی نیز با امضاهای طلایی تبدیل شده است .درحالیکه شرایط صدور مجوز در بسیاری از ساختارهای اداری دنیا برعکس است، یعنی برای شروع اشتغال به کار به جز در موارد خاص دریافت مجوز لازم نیست.به طور کلی شروع کسب و کار و صدور مجوزها یکی از گزینه ای رتبه بندی های جهانی برای اعلام رتبه توسعه است که ایران در این مسیر با مشکل مواجه است.

رئیس کمیته اشتغال کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر اینکه شروع بسیاری از شغل‌ها نیازی به مجوز ندارند، گفت: بهترین اقدام ممکن برای رفع موانع حذف نظام صدور مجوزهاست که اگرچه  سخت است اما باید انجام شود و امیدواریم دولت در این مسیر موفق شود. در عین حال مجلس نیز به شدت پیگیر اجرای این قانون است.

عنابستانی سپس افزود: طرحی ارائه  و به قانون تبدیل شد به گونه ای است که بر اساس آن صدور مجوزهای اشتغال را در همه حوزه‌ها به معنای کامل حذف  و دولت هم نظارت خود را به بعد از راه اندازی شغل موکول می کند.

این نماینده مجلس، دولت را بزرگترین مانع در بخش تولید دانست و گفت: دولت به دلیل اینکه می‌خواهد نظارت و رگولاتوری کند به یک مانع تولید تبدیل شده و لذا ابتدا باید موانع ایجاد شده توسط ساختار دولتی را برداریم و بعد به سراغ حمایت‌ها برویم.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال قانون مجلس شورای اسلامی برنا مجلس صدور مجوزها دریافت مجوز تبدیل شده صدور مجوز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مصباح، صبح چهارشنبه در دیدار با استاندار کرمان به عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: نرخ بیکاری استان کرمان روند کاهشی داشته و اکنون کمترین میزان نرخ بیکاری در ۱۶ سال گذشته داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه تعداد ۵۴ کاریابی در استان کرمان فعالیت می‌کنند افزود: امروز مراکز کارآفرینی که می‌توانند در ایده‌پردازی و اشتغال پیشران باشند به ۲۸ مرکز افزایش پیدا کرده‌اند.

مصباح، گفت: در بحث‌های اشتغالزایی در تبصره ۱۸، تعداد ۳ هزار و ۵۵۵ مجوز مشاغل خانگی در استان کرمان ایجاد شده که از این تعداد، یک هزار مجوز منجر به شغل شده است.

کد خبر 6094381

دیگر خبرها

  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد