Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهریارپور گفت: با راه اندازی نظام فنی و اجرایی می توان ظرفیت پیمانکاران استان و همچنین فعالیت آن ها را شناسایی کرد و تا کنون از همین طریق برای ۱۹۹ شرکت پیمانکاری گواهی نامه صلاحیت دریافت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شهریارپور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ گفت: ۲۶ دستگاه از دستگاه های اجرایی این استان به سامانه نقشه راه وصل هستند، که از طریق این سامانه بتوانند به اطلاعات مکانی  دسترسی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریارپور با اشاره اینکه با راه اندازی سامانه های نقشه راه می توانیم تمام اطلاعات پروژه را از این طریق داشته باشیم  تصریح کرد:  با داشتن اطلاعات لازم در خصوص پروژه ها می توانیم برنامه ریزی صحیحی هم داشته باشیم.

وی ادامه داد: تهیه گزارش حساب های منطقه ای برای شهرستان های استان برای اولین بار در سال گذشته انجام شد و در حال حاضر اطلاعت آن مورد استفاده قرار می گیرد.

شهریار پور با بیان اینکه ما در کنار این کارها اجرای بیش از ۳۰ طرح آماری را داشته ایم گفت:  در سامانه آماری یک کار خوبی که در حال انجام بوده و خیلی وقت ها از آن غافل هستیم،نظام فنی و اجرایی استان است که  تمام پروژه ها و نظارت هایی که انجام میگیرد و تاثیر گذاری آن ها همگی بستگی به نظام فنی و اجرایی دارد که این نظام به چه صورت می تواند کارها را دنبال کند.

 
وی یاد آور شد: در نظام فنی و اجرایی استان ظرفیت ها و فعالیت های پیمانکاری مشخص می شود و در این راستا کارهایی خوبی  انجام شده است و نسبت به سال گذشته توانسته ایم برای ۱۳ شرکت مشاوره ای و ۱۹۹ شرکت پیمانکاری گواهی نامه صلاحیت صادر کنیم تا بتوانند فعالیت های عمرانی انجام دهند.

شهریار پور خاطر نشان کرد: در سطح استان حدود دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان ظرفیت کار پیمانکاری ایجاد کرده و کار بسیار ارزشمندی  که وجود دارد این است که با هر ظرفیت عمرانی توسط شرکت های تشخیص صلاحیت انجام گیرد و ما نگرانی نداشته باشیم .

وی بیان داشت: ارتقا نظام فنی و اجرایی را از طریق اجرایی کردن دستور العمل ها و بخش نامه های مرتبط با این نظام و ارتقا سطح علمی و دانش فنی و عوامل موثر نظام فنی و اجرایی ، بررسی کنترل کیفیت مصالح ، نظارت و ارزیابی پروژه های عمرانی از طریق کارگروه های مربوطه از دیگر اقداماتی است که در نظام فنی و اجرایی استان در حال انجام و تاثیر گذاری خیلی خوبی تا الان داشته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نظام فنی و اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • دستگیری ۲۲ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در نوشهر
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد