Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمادی با بیان اینکه نتیجه خدمات کمیته امداد به قشر ضعیف جامعه محسوس است، گفت: این خدمات در پیشگیری از جرم اهمیت بالایی دارند که شاید اگر این خدمات نبود باید شاهد دو برابر شدن جرایم می بودیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس، علی جمادی، رئیس کل دادگستری استان بوشهر پیش در نشست با مدیر کل و رئیس اداره حقوقی و املاک کمیته امداد استان بوشهر اظهار داشت: نتیجه خدمات کمیته امداد در یاری رساندن به نیازمندان استان کاملا محسوس است و دستگاه قضایی استان آماده هرگونه همکاری حقوقی با کمیته امداد به منظور توانمندی بیشتر این مددجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جمادی در ادامه ضمن قدردانی از خدمات کمیته امداد در یاری رساندن به نیازمندان ادامه افزود: اگر خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) به نیازمندان نباشد باید شاهد دو برابر شدن جرائم باشیم چراکه در روایات داریم که فقر می تواند منشاء بسیاری از جرائم و آسیب ها باشد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد ارتکاب جرم به دلیل نبود اشتغال و عدم توانایی افراد برای امرار معاش است گفت: نتیجه خدمات و فعالیت های اشتغالزایی کمیته امداد در پیشگیری از جرم اهمیت بالایی دارد و از این رو باید از امدادگران این نهاد مردمی قدردانی کرد.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به اینکه یکی از سیاست کلان کشوری ، حمایت و توانمندی سازی قشر ضعیف تحت پوشش  نهاد های حمایتی است، خاطر نشان کرد؛ دستگاه قضایی استان نیز آماده هرگونه همکاری حقوقی از جمله ارایه مشاوره‌های حقوقی رایگان، معاضدت قضایی، مجازت های جایگزین حبس، معافیت از هزینه های دادرسی  و ارائه هر گونه خدمات عام المنفعه و خیر خواهانه به خانواده‌ها تحت حمایت کمیته امداد است.

محمد رضا میری، مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در این نشست نیز به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت و خدمات یکسال گذشته تا حال به جامعه هدف این نهاد پرداخت و اظهار داشت: در اغلب سر فصل های کاری و خدمتی به قشر محروم و نیازمند ، رتبه های برتر کشوری را کسب کردیم.

میری با بیان اینکه بیش از 45 هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر در استان تحت پوشش کمیته امداد می باشند گفت: این آمار 7 درصد کل جمعیت استان را تشکیل می دهد.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر در ادامه یکی از راهکار‌های کمکی این نهاد در بحث کمک به تشکیلات قضایی استان را که نیز جنبه پیش گیرانه دارد، توانمند سازی مددجویان تحت حمایت عنوان کرد و اظهار داشت: امروزه ثابت شده است که مددجویان کمیته امداد کمترین پرونده قضایی را به عنوان متهم و یا مجرم در دادگاها دارند.

میری در ادامه  با تاکید بر اینکه ارائه خدمات حقوقی یکی از خدمات تاثیرگذار در توانمندسازی مددجویان است، بیان داشت: نگاه خیرخواهانه و دغدغه مندانه دستگاه قضایی و کانون وکلا و پذیرش مطالبات حقوقی، ظرفیت این نهاد را در محرومیت زدایی خانواده های نیازمند افزایش می دهد.

وی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از حمایت های خوب دستگاه قضایی و کانون وکلا خاطر نشان کرد: کمیته امداد استان همانند گذشته نیازمند حمایت و آماده همکاری و تفاهم نامه در زمینه های حمایت های حقوقی و قضایی از مددجویان در چهار چوب قانون است تا از این طریق بتوان نیازمندان بیشتری را در سطح استان در زمینه مسائل حقوقی یاری رساند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خدمات کمیته امداد کمیته امداد استان کمیته امداد دستگاه قضایی نتیجه خدمات استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۸۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی آشتیانی، در مراسم گرامیداشت روز روانشناس که در کمیته امداد برگزار شد، با اشاره به ارتباط نزدیک کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: کلینیک‌های مشاوره رز با مجوز سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فعالیت خود را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌اند.

وی افزود: کلینیک‌های رز تا امروز خدمات بسیار خوبی در حوزه مشاوره به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد ارائه کرده‌اند.

فتحی آشتیانی از همکاری بیش از هزار روانشناس و مشاور در قالب کلینیک‌های راه زندگی خبر داد و اضافه کرد: این اتفاق خوبی است که سبب گسترش خدمات مشاوره و ارتقای سطح بهداشت روحی و روانی اقشار کم برخوردار شده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره هرگونه کمکی که کمیته امداد در حوزه تخصصی این سازمان نیاز داشته باشد، آمادگی همکاری دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۳۱ مرکز مشاوره راه زندگی در مراکز استان‌ها تاکید کرد: در هر کلینیک تعدادی از مشاوران و روانشناسان در حال ارائه خدمات تخصصی به جامعه هدف کمیته امداد هستند.

فتحی با بیان اینکه تعرفه خدمات مشاوره برای خانواده‌های نیازمند بالا است، گفت: این خدمات در مراکز کلینیک رز به صورت رایگان به مددجویان ارائه می‌شود.

کد خبر 6091485

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل