Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی روز سه شنبه به نقل از حسین ابراهیمی افزود: تأسیسات مشترک ۲ پالایشگاه هفتم با مأموریت دریافت آب شور از دریا و ارسال به پالایشگاه‌های ششم، هفتم، هشتم، نیروگاه سیکل ترکیبی و تولید آب شیرین و ارسال به پالایشگاه‌های یادشده و شهر عسلویه از تأثیرگذارترین مجموعه‌های صنعتی در مجتمع گازی پارس جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این واحد شامل چهار دستگاه آب‌شیرین‌کن هرکدام به ظرفیت ۱۶۷ مترمکعب بر ساعت (معادل چهار هزار متر مکعب در روز) است و با توجه به زمان کارکرد تجهیزات به‌دلیل نشست رسوب در دستگاه در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ شاهد کاهش ۵۰درصدی ظرفیت هر دستگاه هستیم.

سرپرست تأسیسات مشترک ۲ پالایشگاه هفتم پارس جنوبی ادامه داد: همسو با افزایش ظرفیت تولید واحد آب‌شیرین‌کن‌، برنامه‌های اجرایی در ۲ فاز مجزا که نخست رسوب‌برداری پکیج‌های آب‌شیرین‌کن، سپس افزایش ظرفیت بویلرها و تعویض تیوب‌های بویلرهای معیوب برنامه‌ریزی شد و با تشکیل کارگروهی از همکاران پالایشگاه هفتم و پس از نشست‌های مکرر و بررسی‌های لازم کارگروه، روی محلول‌های مورد نظر و در نتیجه انتخاب محلول میتره سرد برای رفع نقص گزینش شد.

ابراهیمی بیان کرد: عملیات رسوب‌برداری پکیج‌ها در بهمن‌ماه ۱۳۹۹، پکیج دوم در آبان‌، پکیج سوم در دی‌ و پکیج چهارم در اسفند ۱۴۰۰ انجام شد و پس از گذراندن آزمون ظرفیت به‌صورت مجزا و بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، مقدار افزایش ظرفیت هر پکیج به‌طور میانگین از تولید ۷۰ مترمکعب بر ساعت با ۴۵ درصد طراحی تولید پیش از رسوب‌برداری، به تولید ۱۴۰ مترمکعب در ساعت با ۸۴ درصد طراحی تولید پس از رسوب‌برداری دست یافتیم.

وی یادآور شد: افزون بر افزایش توان تولید هر دستگاه، می‌توان از کاهش هزینه‌های تعمیر، نگهداری و استهلاک تجهیزات به‌دلیل استفاده از تجهیزات کمتر برای حجم مشخصی از تولید یاد کرد.

سرپرست تأسیسات مشترک ۲ پالایشگاه هفتم پارس جنوبی گفت: برای افزایش توان تولید کلی واحد آبگیر، فاز دوم افزایش ظرفیت که متعلق به تعویض تیوب بویلرهای معیوب است در دستور کار بوده و به‌صورت جدی در حال پیگیری است که امیدواریم پس از انجام و تکمیل فاز دوم نتایج متصور برای واحد آبگیر ۲ همسو با افزایش توان کلی تولید واحد و تولید پایدار آب شیرین قابل دستیابی باشد.

ابراهیمی اظهار کرد: هدف این واحد صنعتی تولید پایدار است، اما افزون بر ارسال حداکثری برای ذی‌نفعان پالایشگاهی، ارسال حداکثری آب شیرین به شبکه آب شهرستان عسلویه همسو با توافق‌نامه این شرکت با اداره آب و فاضلاب استان بوشهر در چارچوب انجام مسئولیت اجتماعی این شرکت است.

هم اکنون آب آشامیدنی شهر عسلویه از محل خط آبرسانی سد کوثر تامین می شود که تخصیص سهمیه آب از سوی پالایشگاه هفتم پارس جنوبی نیز افزون بر میزان تامینی از خط کوثر است و برای حل مشکلات کم آبی مردم این شهر در نظر گرفته است.

برچسب‌ها عسلویه بوشهر آب شیرین کن آب و فاضلاب شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عسلویه بوشهر آب شیرین کن عسلویه بوشهر آب شیرین کن آب و فاضلاب شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی پالایشگاه هفتم پارس جنوبی افزایش ظرفیت رسوب برداری آب شیرین کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد

حمیدرضا نامداری در گفت وگو با خبرنگار مهر از آغاز عملیات لوله گذاری داکتیل قطر ۵۰۰ میلیمتر در خروجی مخزن جهان نما جهت اتصال به زون p فردیس خبر داد و گفت: تحقق این مهم به صورت مستقیم در بهبود آبرسانی به شهروندان فردیس به ویژه در محدوده شهرک وحدت، منظریه، انبار نفت و رزکان نو با افزایش ظرفیت تولید آب در تابستان سال جاری اثربخش خواهد بود.

وی بیان کرد: اجرای خط انتقال آب از مخزن منطقه جهان نما به فردیس به طول ۵۴۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال تا خرداد سال جاری به اتمام می‌رسد.

مدیرعامل آب و فاضلاب البرز ادامه داد: اصلاح، توسعه و بهبود زیرساخت‌های فنی و مهندسی به منظور مدیریت منابع آب و دفع بهداشتی فاضلاب در اولویت اقدامات مجموعه در راستای گذر هرچه بهتر از تابستان و ایجاد شرایط مطلوب برای شهروندان قرار گرفته است.

کد خبر 6094832

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است