Web Analytics Made Easy - Statcounter

حساسیت انتخابات کمیته ملی المپیک باعث بروز تغییراتی جدی در موضع‌گیری وزارت ورزش و جوانان نسبت به انتخابات فدراسیون سوارکاری شده است.

به گزارش طرفداری؛ انتخابات فدراسیون سوارکاری با وجود عدم تأیید تاریخ توسط وزارت ورزش و جوانان و اعلام تعویق ۱۰ روزه مجمع انتخاباتی به جهت رسیدگی به شکایت ۲ تن از کاندیداهای تصدی کرسی ریاست، در تاریخ مقرر که ۲۱ خردادماه بود، بدون حضور نماینده‌ای از وزارت‌خانه و به کارگزاری کمیته ملی المپیک در ساختمان این نهاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مجمع مسعود خلیلی با کسسب ۴۵ رأی از مجموع ۴۷ رأی مأخوذه برای ۴ سال دیگر به عنوان رئیس فدراسیون سوارکاری انتخاب شد اما در همان زمان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، صراحتاً از عدم به رسمیت شناختن نتیجه انتخابات و لزوم تعیین سرپرست برای این فدراسیون سخن به میان آورد که تاکنون با وجود گذشت بیش از ۲ ماه از تاریخ مجمع، هنوز سرپرستی برای این فدراسیون تعیین نشده.


در آن مجمع ۲ کاندیدای معترض به وضعیت انتخابات حضور نداشتند اما نایب‌رئیس بانوان کمیته ملی المپیک در محل برگزاری جلسه حضور یافت و این نشست با رسمیتی که گرفت، به برگزاری انتخابات و تعیین نتیجه رسید که این مسئله نشان داد در عین مخالفت وزارت‌خانه، کمیته ملی المپیک به برگزاری انتخابات پای‌بند بوده و در این میان گویی شکافی بین این ۲ نهاد مدیریت ورزش کشور شکل گرفته.


با این حال مجمع فدراسیون سوارکاری با استناد به یکی از مفاد اساس‌نامه تیپ فدراسیون‌های ورزشی مصوب شورای نگهبان و دولت، مجمعی را برگزار کرده که لزوماً به ریاست نماینده‌ای از وزارت ورزش و جوانان برای رسمیت یافتن آن نیازی نیست و رئیس مجمع در همان مجمع و توسط اعضا با رأی‌گیری تعیین خواهد شد.


با وجود این که نتیجه انتخابات توسط وزارت‌خانه رسمیت نداشت، فدراسیون جهانی سوارکاری با ارسال تبریک به مسعود خلیلی بابت دوره جدید ۴ ساله، عملاً این انتخابات را تأیید نمود تا کار برای ابطال انتخابات توسط وزارت ورزش و جوانان و سپس تعیین سرپرست به شدت سخت شود و عملاً راهی جز پذیرش نتیجه و احترام به تصمیم مجمع برای سئول‌نشین‌ها باقی نماند.


در ادامه این روند هم دعوت ستاد برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک از رئیس فدراسیون سوارکاری برای حضور در مجمع به این دلیل بوده که نتیجه انتخابات خواه یا ناخواه به رسمیت شناخته شده و دیگر نیازی به برکناری خلیلی و تعیین سرپرست نیست؛ موضوعی که آن را می‌توان عقب‌نشینی محرز وزارت ورزش و جوانان در برابر قوانین بین‌المللی و احترام به تصمیم مجمع دانست.


در حالی که تا حداقل یک ماه پس از برگزاری انتخابات، رئیس منتخب جامعه سوارکاری حق امضا نداشته و حکم خود را هم تاکنون از وزیر ورزش و جوانان به شکل رسمی دریافت نکرده اما شرایط حساس و استراتژیک انتخابات کمیته ملی المپیک باعث نرمش وزارت‌خانه نسبت به این فدراسیون المپیکی شده تا طی روزهای گذشته بین نمایندگان وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون سوارکاری نشستی صورت بگیرد.


از آن‌جایی که وضعیت حضور فدراسیون‌های المپیکی حائز حق رأی در مجمع انتخاباتی تعیین رئیس، نواب‌رئیس و اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک از توازن درآمده و هر آن امکان افت آرای المپیکی به زیر ۵۰ درصد وجود دارد، می‌توان این نشست را نوعی عقب‌نشینی مصلحتی از سوی وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری هر چه سریع‌تر انتخابات تلقی کرد.


سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان هم شب گذشته در حاشیه مسابقه والیبال به این موضوع صراحتاً اشاره‌ای داشت و قرار شده که در اسرع وقت، نتایج این نشست رسانه‌ای شود.

اخبار داغ 

فسخ قرارداد ارسلان مطهری از سوی استقلال واکنش کاوه رضایی به حواشی اخیر استقلال: اصل داستان؟ من دقیقا فرع داستان هستم! خوش و بش رونالدو با گری نویل و روی کین و بی اعتنایی به جیمی کرگر قبل از شروع بازی مقابل لیورپول / فیلم بدترین شروع لیورپول در لیگ برتر انگلیس طی یک دهه اخیر

منبع: طرفداری

کلیدواژه: انتخابات کمیته ملی المپیک وزارت ورزش و جوانان فدراسیون سوارکاری برگزاری انتخابات وزارت خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با اعلام روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مجمع انتخاباتی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عصر امروز (جمعه) با حضور اعضا در کشور تایلند برگزار شد.

با رایزنی‌های صورت گرفته از سوی مسئولان فدراسیون شنا، در این انتخابات دو کرسی مهم و ارزشمند توسط نمایندگان ایران کسب شد.

پس از برگزاری این جلسه فرید فتاحیان که پیش از این بعنوان مدیر اجرای کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا برگزیده شده بود در این سمت باقی ماند. طبق دستورالعمل جدید کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عنوان دبیر کلی حذف شده و تمام وظایف آن با دایره اختیارات بیشتر بر عهده مدیر اجرایی است. بر این اساس فتاحیان مدیر اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا شد.

همچنین محسن رضوانی رییس فدراسیون شنای ایران در این انتخابات با رای اعضا مجمع بعنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان از سال ۲۰۲۵ الی ۲۰۲۹ انتخاب شد. رضوانی علاوه بر این مقام بعنوان نماینده هیات رئیسه ورزش‌های آبی آسیا به منظور نظارت بر کمیته واترپلو این قاره تعیین گردید. رئیس فدراسیون شنا پس از این انتخابات در هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا نیز ابقا شد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899878

دیگر خبرها

  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • ژیمناستیک ایران، آماده خروج از دوران برزخ
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی