Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن علی گل‌زاده از معرفی ۱۵ واحد شالیکوبی متخلف شهرستان بابل به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال به اداره تعزیرات حکومتی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن علی گل‌زاده در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به بازدید سرپرست معاونت بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران از واحد‌های شالیکوبی شهرستان بابل، گفت: ۱۵ واحد شالیکوبی متخلف در این شهرستان به اداره تعزیرات حکومتی از معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اجرای نرخ مصوب کارمزد تبدیل شالی به برنج سفید، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، نصب بنر نرخ کارمزد تبدیل شالی به برنج در معرض دید کشاورزان در این بازدید‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت:در این بازدید‌ها پرونده ۱۵ واحد متخلف به مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال درخصوص عدم رعایت نرخ کارمزد تبدیل شالی به برنج به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال شد.

علی‌گل زاده اظهار کرد : در راستای اجرای تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ، سی ام  مرداد امسال ۱۸  تغییرکاربری غیر مجاز در زمین های کشاورزی بابل بابکنار این شهرستان قلع و قمع شد .

مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان اینکه با این قلع و قمع مساحت ۲۸۰ متر مربع از اراضی کشاورزی به چرخه تولید بازگشت ، تصریح کرد: احکام قلع و قمع با همکاری و هماهنگی موثر دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و مسئول وکارشناسان اموراراضی این مدیریت اجرا شد.

وی با بیان اینکه تولید پایدار در بخش کشاورزی در حفظ منابع است تصریح کرد : با هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز در زمین‌های کشاورزی که منابع تامین کننده امنیت غذایی را تهدید نماید طبق قانون حفظ کاربری برخورد خواهد شد .
به گفته این مسوول ، توسعه و تقویت کشاورزی به عنوان فعالیت های اقتصادی می تواند نقش موثری در ارتقاء در آمد و تحقق اهداف توسعه کشاورزی پایدار داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی بابل افزود: مالکین اراضی زراعی و باغی قبل از ساخت و ساز غیر مجاز دراراضی خود جهت مشاوره و مجوز به مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشاورزی بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رفع تداخل ۹۰۰پلاک کشاورزی در این استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود 800هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، گفت: تولیدات کشاورزی در این استان به بیش از سه میلیون تن رسیده‌است.

او با بیان اینکه مساحت گلخانه‌های لرستان تا پیش از دولت سیزدهم 78هتکار بوده‌است، اضافه کرد: این میزان اکنون به بیش از 115هکتار رسیده‌است.

بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: تولید گندم این استان در ابتدای دولت سیزدهم 123هزار تن بود، اما این میزان به رشد چهاربرابری و حدود 530هزار تن در دو سال اخیر رسیده‌است.

شاهرخی با تأکید به اینکه پروژۀ رفع تداخلات کشاورزی از سال 1394 آغاز شده‌است، بیان کرد: 900پلاک از اراضی لرستان طی دو سال اخیر رفع تداخل شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 45 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان انجام شده‌است، مطرح کرد: این میزان 30درصد بیشتر از نیاز مصرف در این استان است.

شاهرخی با اعلام اینکه لرستان جزو سه استان برتر در ذخیره‌سازی مرغ است، خاطرنشان کرد: حدود1200تن از ابتدای فروردین تاکنون در این استان منجمد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش 50درصدی تولید تخم‌مرغ در لرستان، اضافه کرد: برنامه داریم که این میزان را به 18هزار تن تا پایان 1404 برسانیم.

انتهای پیام/‌644/.

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد