Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید صادق فخرالدینی امام روستای انهر علیا از توابع شهرستان ارومیه است، ۷ سال از عمر خود را در خدمت به اهالی این روستا گذرانده است و امامت مسجد شهدای روستا را بر عهده دارد.

وی در خصوص آغاز فعالیت خود در گفتگو با خبرنگار مهر می‌گوید: در ابتدا کارها را به‌صورت انفرادی پیش می‌بردم اما پس از مدتی به این نتیجه رسیدم که باید گروهی کارکرد و کار تک نفره جواب نمی‌دهد؛ بنابراین برخی از اهالی را با خود همراه کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این شکل کارها بیشتر پیش می‌رفت و اگر فعالیت مالی و دریافت کمکی داشتیم این برای دیگران هم شفاف می‌شد و به ما اعتماد می‌کردند.

حاج‌آقای فخرالدینی بخشی از خدمات ۷ ساله خود به روستا را این‌گونه روایت می‌کند: این سال‌ها یکی از مشکلات مهم روستا مسئله آب بود. در تابستان به دلیل افت فشار آب و البته ارتفاع زیاد روستا مردم به دردسر می‌افتادند؛ بنابراین لازم دیدیم برای رفع آن کاری کنیم.

پس از ماه‌ها پیگیری و مکاتبات مختلف مشکل در حال برطرف شدن است و لوله گذاری در حال انجام است. رفع کامل مشکل آب مستلزم هزینه بود که با دعوت از مردم و جمع‌آوری مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان از مردم، کار نهایی شد.

مسئله دیگری که برخی از اهالی با آن روبرو بودند این بود که بخشی از روستا از نعمت برق محروم بود. این موضوع سبب شده بود تا خانه‌های این بخش برق خود را به روش نامتعارفی تأمین کنند که با مشکلاتی همراه بود. این مشکل هم با پیگیری‌های مداوم و دوندگی زیاد و البته همراهی مردم رفع شد. این کار ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشت که در نهایت ۷۰۰ میلیون تومان را دولت تقبل کرد و مابقی نیز با خودیاری اهالی تأمین شد و مردم از نعمت برق برخوردار شدند.

با پیگیری حاج‌آقای فخرالدینی و همراهی و همکاری اهالی در این سال‌ها مشکلات آسفالت بسیاری از کوچه‌ها و معابر رفع شده است. بودجه‌های لازم جذب و کمک‌های مردمی نیز پرداخت شده تا روستای انهر علیا قدم‌های خوبی را به سمت آبادانی بردارد.

کمک به خانواده‌های بی‌بضاعت از دیگر کارهایی است که این امام روستا به آن اهتمام دارد. به همین منظور تابه‌حال ۳ جهیزیه با کمک خیرین برای این خانواده‌ها تدارک دیده است.

در طی این مدت دو بار کاروان زیارت علی بن موسی‌الرضا (ع) را راهی سفر مشهد کرده و زیارت اولی‌ها و یا افراد بی‌بضاعت را به پابوس امام رئوف برده است.

او علاوه بر پیگیری‌های ساخت غسالخانه روستا با هزینه ۵۰۰ میلیونی و ساخت ۲ منزل مسکونی برای خانواده‌های بی‌بضاعت را در کارنامه دارد. خانه‌هایی که با کمک خیرین روستا تأمین مصالح و ساخته شده است.

خوشبختانه در روستا مشکل بیکاری وجود ندارد حتی به دلیل وجود کارخانه‌های ماسه و آجر از بیرون از روستا نیز برای کار به روستا می‌آیند.

عدم وجود پست بانک مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده بود که این موضوع هم با پیگیری حجت‌الاسلام فخرالدینی حل شد و با معرفی دو نفر از بانوان برای این کار آن‌ها هم مشغول به کار شدند.

در این چند سال در روستا کارهای دیگری هم با پیگیری امام روستا و همراهی و همت مردم انجام شده و ساخت حسینیه و آشپزخانه مسجد از این جمله است.

کد خبر 5570544

منبع: مهر

کلیدواژه: آبرسانی محرومیت زدایی گروههای جهادی بوشهر هفته دولت ویروس کرونا اربعین حسینی کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه اربعین 1401 آمار کرونا شیوع کرونا اردبیل بیرجند مشهد روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس