Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بنیادی با هدف هم افزایی میان نهاد ناظر و شرکت‌های بیمه از بیمه سامان بازدید کرد. معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در دیدار با مدیرعامل بیمه سامان ضمن ابراز خرسندی از توجه ویژه بیمه سامان به تحولات دیجیتال و ورود به بازار‌های جدید بیمه گفت: خوشبختانه شرکت‌های بیمه ضرورت حرکت به سمت تحول در فضای کسب و کار با به کارگیری فناوری‌های نوین را به خوبی درک کرده‌اند و با ارائه طرح‌های نوین بیمه سعی در ورود به بازار‌های جدید و ارائه خدمات بیمه‌ای متناسب با نیاز‌های روز جامعه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر بنیادی نوآوری در صنعت بیمه را در گرو اصلاح فرایند‌ها و ارائه محصولات نوین بیمه‌ای دانست و گفت: معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی از نظرات کارشناسان صنعت بیمه در بهبود و اصلاح فرایند‌ها و آیین‌نامه‌ها استقبال می‌کند و معتقد است شرکت‌های بیمه باید در این حوزه مکمل نهاد ناظر باشند تا بتوانند با هم افزایی شرایط ورود طرح‌ها و ایده‌های جدید به صنعت بیمه را تسهیل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از مرکز نوآوری بیمه مرکزی به عنوان فضایی برای جذب ایده‌ها و طرح‌های نوین بیمه‌ای یاد کرد و گفت: در صدد هستیم با ایجاد این مرکز تعامل صنعت بیمه و اکو سیستم نوآوری را بیشتر کنیم و از ایده‌های جدید برای ایجاد بازار‌های جدید بیمه‌ای بهره‌مند شویم.

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، ترکیب نیروی انسانی جوان و پرتحرک در کنار مدیران باتجربه در بیمه سامان را یکی از مولفه‌های موفقیت این شرکت دانست و گفت: بیمه سامان با بهره گیری از نیروی انسانی کارآمد، اقدامات خوبی در حوزه پلنت و نوآوری انجام داده که اشتراک گذاری این تجربیات موفق با سایر اعضای صنعت بسیار ارزشمند خواهد بود.

در این نشست صمیمانه احمدرضا ضرابیه مدیرعامل بیمه سامان نیز برگزاری دیدار‌های صمیمانه نهاد ناظر با شرکت‌های بیمه را آغاز سطح جدیدی از تعاملات دانست و گفت: ایجاد فضای گفتگو و تبادل نظر صمیمانه میان نهاد ناظر و شرکت‌های بیمه می‌تواند سر منشاء تحولات جدید در صنعت بیمه شود.

مدیرعامل بیمه سامان در ادامه ضمن معرفی پروژه‌های نوین این شرکت گفت: بیمه سامان ورود به بازار‌های جدید با تمرکز بر تحول دیجیتال و توسعه فعالیت در بازار‌های بین المللی را در راس برنامه‌های خود قرار داده است.

وی افزود:خوشبختانه بیمه مرکزی با رویکرد تعاملی خود مسیر را برای ارائه طرح‌های نوین و اعلام نظر در خصوص اصلاح آیین نامه‌ها از سوی شرکت‌های بیمه را فراهم کرده است.

شایان ذکر است در این نشست مدیران معاون طرح و توسعه و مدیر روابط عمومی بیمه مرکزی، مدیرعامل بیمه اتکایی سامان، معاون مالی و اداری، معاون فنی بیمه‌های زندگی، جانشین مدیرعامل در توسعه کسب و کار دیجیتال و مشاور مدیرعامل بیمه سامان نیز حضور داشتند

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 مدیرعامل بیمه سامان بازار های جدید شرکت های بیمه طرح و توسعه بیمه مرکزی صنعت بیمه نهاد ناظر بیمه ای طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۹۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی روستایی بخش مرکزی به ریاست بخشدار مرکزی همدان و با حضور مدیر تعاون روستایی شهرستان، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی، رئیس شورای اسلامی بخش و دهیاران روستاهای مرتبط برگزار شد.

بخشدار مرکزی همدان در این جلسه اظهار داشت: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه نمایند و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

محمدحسن دهبانی افزود: در سطح بخش مرکزی تعداد ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

وی یادآور شد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تل در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت بروزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

در این جلسه مدیران عامل شرکت‌ها گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های پیش بینی شده برای سال ١۴٠٣ را ارائه دادند.

کد خبر 6089321

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی