Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت با اشاره به شکستن انحصار آمریکا در ساخت تجهیزات سرچاهی صنعت نفت، گفت: با استفاده از این تجهیز برای نخستین بار تولید از لایه خامی میادین نفتی ایران آغاز خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، محسن خجسته مهر امروز در حاشیه مراسم رونمایی از تجهیزات سرچاهی در جمع خبرنگاران افزود: تولید و توسعه شرکت ملی نفت وارد فاز جدیدی شده و برنامه این است که نسبت به تولید توسعه از مخازن عمیق اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اولین برنامه مناطق نفتخیز جنوب به شرکت ملی نفت ارائه شده که شامل لایه خامی  میادین اهواز، مارون، آغاجاری و ... است.

به گفته خجسته مهر برای تولید از این لایه که نخستین بار است در کشور انجام خواهد شد، پیشنهاد  یک سرمایه گذاری ۵.۵ میلیارد دلاری شده است. 

وی با تاکید بر اینکه این لایه دارای فشار بسیار بالا و دمای بالا در مقایسه با سایر میادین است، گفت: برای نخستین بار است که می‌خواهیم میادین خامی را توسعه دهیم.

خجسته مهر هدف از توسعه این میادین را تامین خوراک پتروشیمی‌ها، گاز سبک و نفت عنوان کرد و افزود:  قرار است با مذاکراتی که با پتروشیمی‌ها انجام گرفته، سرمایه گذاری از سوی آنها انجام شود و تامین خوراک داشته باشند.

وی به پیچیدگی تولید نفت از لایه خامی و نیاز به تجهیزات خاص اشاره کرد و ادامه داد: انحصار ساخت این کالا و تجهیزات تا پیش از این در اختیار چند شرکت امریکایی بود که به دلیل تحریم به ایران نمی‌فروختند. 

معاون وزیر نفت گفت: وتکو به عنوان یکی از شرکت‌های ایرانی دانش بنیان اقدام به ساخت یک محصول دانش بنیان و فناورانه کرد که مصداق تولید بار اول است.

وی با اشاره به اینکه ۴ نمونه از تجهیزات سرچاهی مورد استفاده در لایه خامی سفارش داده شده، افزود: تاکنون ۲ نمونه ساخته شده است. 

خجسته مهر ادامه داد: از ویژگی‌ها این است که این تجهیز تست ۲۲ هزار PSI را نیز پاس کرده است. 

وی تاکید کرد: این اقدام ارزشمند در داخل کشور و سطح بین‌المللی است و باید وارد بازار صادراتی شویم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: صنعت نفت ایران ، ایالات متحده آمریکا ، نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنعت نفت ایران ایالات متحده آمریکا نفت تجهیزات سرچاهی خجسته مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا