Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مجتبی ذکایی سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه گفت: از ابتدای تیر روند افزایشی موارد مثبت و بستری در شهرستان ساوه را شاهد بودیم چراکه سویه جدید ویروس سرعت انتقال بالایی دارد و موجب تغییر وضعیت کرونایی شهرستان به رنگ قرمز شد.

وی عنوان کرد: کشور عراق از نظر ویروس کرونا، بیماری وبا و تب کریمه کنگو کانون بوده و با توجه به فرارسیدن ایام اربعین، زائران حرم امام حسین(ع) باید نسبت به تزریق دُز یادآور و رعایت دستورالعمل های بهداشتی توجه جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه گفت: سطح ایمنی مطلوب بدن نسبت به ویروس، ۱۴ روز پس از تزریق واکسن ایجاد می‌شود و زائران اربعین باید ۲ هفته پیش از سفر، دز یادآور را تزریق کنند.

وی بیان کرد: از ابتدای شیوع سویه جدید ویروس کرونا، اگرچه موارد فوتی در شهرستان ۹ نفر بود اما در اکثر موارد این افراد یا دُز یادآور و یا به طور کامل واکسن تزریق نکرده بودند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: با توجه به اینکه درگیری افراد سالمند بیشتر از سایر گروه‌های سنی است، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و سالمندان باید نسبت به تزریق دُز یادآور اقدام کنند چراکه تاثیر واکسن در کاهش موارد ابتلا و بستری مشهود است.

ذکایی گفت: به منظور رفاه حال شهروندان تیم‌های سیار واکسیناسیون در صنایع و ادارات شهرستان مستقر هستند، همچنین تمام افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند برای تزریق واکسن به مراکز و خانه‌های بهداشت شهر و روستا مراجعه و از واکسن‌های موجود تزریق کنند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا زائران اربعین شهرستان ساوه د ز یادآور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت