Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهوری با بیان اینکه تنها ۴ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی و شیلات فعال شده‌اند، از برنامه‌های این معاونت برای جذب بیشتر شرکت‌ها در این حوزه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه نوآوری و فناوری ایران در جمع خبرنگاران، تاکید کرد: حوزه کشاورزی و شیلات یکی از عرصه‌هایی است که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در آن پایین است، به گونه‌ای که کمتر از ۴ درصد از شرکت‌ها در این صنعت مشغول به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی یکی از اولویت‌های جدی سال جاری معاونت علمی و فناوری را توسعه تعداد و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی از جمله شیلات دانست و ادامه داد: کمیته پیگیری در این زمینه ایجاد شده است که ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به حوزه کشاورزی و شیلات را تسریع کند.

ستاری خاطر نشان کرد: بر همین اساس اقدام به جذب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در این صنعت شدیم. با این رویکرد جدید باید منتظر اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، افزود: حوزه دریا عرصه‌ای است که بسیار مغفول مانده است و در ایران جای کار بسیاری دارد؛ چرا که این حوزه بکر، ظرفیت بالایی در سرمایه‌گذاری و ورود فناوری دارد.

 وی تاکید کرد: در این راستا ما در معاونت علمی تلاش داریم که این حوزه را با استفاده از فناوری توسعه دهیم. 

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در این رویداد  از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت شیلات که در نمایشگاه دائمی محصولات ایران ساخت برپاست، بازدید کرد.

برخی از دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه به این شرح است: 

نسل جدید مکمل‌های خوراکی ماهیان پرورشی
 مکمل‌های پروبیوتیک ضدعفونی‌کننده‌های آب مزارع آبزی‌پروری

آب مغناطیسی در پرورش ماهی

نانو ماسک جلبک

سامانه ردیابی گله‌های تون ماهیان

دستگاه جداکننده و شمارنده تخم ماهی

دستگاه غذاپاش آبزیان

دستگاه برداشت میکروجلبک و کود ماهی

فرآوری و تولید پلیمرهای زیستی از جلبک‌های دریایی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سورنا ستاری معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري صنعت شیلات شرکت های دانش بنیان کشاورزی و شیلات حوزه کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق