Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین جزئیات درباره بلیت فروشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و حضور در این کشور اعلام شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز، فیفا بیش از ۲۳ میلیون درخواست بلیت برای جام جهانی امسال دریافت کرده است. برگزارکنندگان می‌گویند جام جهانی ۲۰۲۲ یک رویداد جهانی است و هواداران را تشویق کرده‌اند که برای تماشای مسابقات به این کشور سفر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های فیفا نشان می‌دهد که تقاضای بلیت مدت‌هاست که از عرضه آن پیشی گرفته است، به طوری که فیفا بیش از ۳ میلیون درخواست بلیت برای فینال دریافت کرده است. در همین حال، ۲.۵ میلیون درخواست بلیت برای تماشای بازی گروه C بین آرژانتین و مکزیک وجود دارد و ۱.۴ میلیون هوادار امیدوارند در ورزشگاه ۶۰ هزار نفری آل بیت، دیدار انگلیس با ایالات متحده را تماشا کنند.

از قرعه کشی برای تخصیص بلیت برای کسانی که درخواست دادند استفاده می شود.

در زیر، نگاهی به وضعیت بلیت فروشی با جزئیات بیشتر و همچنین ارائه آخرین اطلاعات در مورد نحوه سفر به قطر و همچنین نحوه رعایت آخرین پروتکل های کرونا می اندازیم.

آیا برای ورود به قطر نیاز به ویزا دارید؟

کسانی که با پاسپورت استاندارد آمریکایی یا انگلیسی به قطر سفر می کنند نیازی به ویزا ندارند. با این حال، آنها به کارت Hayya نیاز دارند. کارت Hayya نوعی شناسنامه هواداران است که برای ورود به کشور و حضور در مسابقات  الزامی است. همچنین این کارت، حمل و نقل عمومی رایگان در روزهای مسابقه را فراهم می کند.

یکی دیگر از جزئیات مهم: کسانی که بین ۱۰ آبان ۱۴۰۱ تا ۳ بهمن ۱۴۰۱ به قطر سفر می کنند، حتی اگر در مسابقات جام جهانی شرکت نکنند، به کارت Hayya تأیید شده نیاز دارند.

(به گزارش ایسنا، ایرانی‌ها نیز برای سفر به قطر در ایام جام جهانی علاوه بر ویزا به کارت Hayya نیاز خواهند داشت.)

آیا قطر امن است؟

تا حد زیادی همینطور است و میزان جرم و جنایت در این کشور پایین است. با این حال وزارت خارجه بریتانیا هشدار داد که بازدیدکنندگان زن باید هنگام تردد به تنهایی در شب مراقب باشند. فقط از تاکسی‌های ثبت شده استفاده کنید. هنگام استفاده از اپلیکیشن‌های تاکسی، پلاک خودرو را بررسی کنید. به کسی اطلاع دهید که در راه هستید و جزئیات خودرو را اطلاع دهید.

وزارت خارجه می افزاید: تحولات منطقه‌ای همچنان بر افکار عمومی تأثیر می گذارد. شما باید از حساسیت های محلی آگاه باشید. شما باید گزارش‌های خبری را دنبال کنید و از تجمعات و تظاهرات عمومی خودداری کنید. احتمال افزایش تنش در روزهای جمعه وجود دارد.

آیا برای حضور در جام جهانی قطر نیاز به واکسینه شدن دارید؟

دولت قطر تابستان گذشته اعلام کرد که تمام هوادارانی که به دنبال حضور در مسابقات جام جهانی هستند باید به طور کامل واکسینه شوند. مسافران کاملاً واکسینه شده می توانند بدون قرنطینه وارد قطر شوند اما باید در ۴۸ ساعت قبل از پرواز به کشور، آزمایش منفی کرونا داشته باشند. مسافران همچنین ملزم به ارائه مدرک واکسیناسیون در بدو ورود هستند.

برای اینکه طرفداران کاملاً واکسینه شده در نظر گرفته شوند باید هر دو دوز واکسن فایزر، مدرنا یا آسترازنکا یا واکسن تک دوز جانسون اند جانسون را دریافت کرده باشند. کسانی که دوز نهایی خود را بیش از ۹ ماه پیش دریافت کرده اند به تزریق دوز یادآور نیاز دارند.

در حال حاضر الزام است که برنامه ردیابی تماس قطر، Ehteraz را دانلود کرده و در هنگام سفر در سراسر کشور روی تلفن هوشمند خود استفاده کنید.

کدام خطوط هوایی به قطر پرواز می‌کنند؟

بسیاری از خطوط هوایی مختلف از سراسر جهان به قطر پرواز می کنند از جمله قطر ایرویز، بریتیش ایرویز، خطوط هوایی سریلانکا، ترکیش ایرلاینز، جت ایرویز، ژاپن ایرلاینز، ایر ایندیا و بسیاری دیگر. از بریتانیا، پروازهای مستقیم از لندن، منچستر، کاردیف، بیرمنگام و ادینبورگ انجام می‌شود. این پروازها در دوحه، پایتخت قطر فرود خواهند آمد.

از ایالات متحده، بستگی دارد که از کجا قصد پرواز دارید. از نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس و واشنگتن دی سی می توانید روزانه مستقیم به قطر پرواز کنید. سایر فرودگاه‌های برجسته مانند دالاس، میامی و سانفرانسیسکو نیز پروازهای مستقیم دارند.

تاکنون چند هزار بلیت فروخته شده است؟

فیفا اعلام کرد که فروش بلیت‌های جام جهانی به ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار عدد رسیده و کمی بیش از ۵۰۰ هزار صندلی خالی هنوز موجود است. ارزان‌ترین بلیت برای هواداران خارج از قطر ۲۵۰ ریال (۶۹ دلار) قیمت دارد. هواداران برای رزرو مکان اقامت در قطر از طریق وب سایت رسمی مسابقات نیاز به داشتن بلیت تایید شده دارند.

چند هتل در قطر موجود است؟

کافی نیست. خیلی ساده. تقاضا برای حضور در هتل ها بسیار بیشتر از امکانات موجود است. قطر، کشور کوچکی با ۲ میلیون و ۸۸۱ هزار نفر جمعیت، اتاق های کافی هتل ندارد. هواداران می توانند با استفاده از وب سایت جام جهانی قطر، اتاق‌های هتل‌های موجود را بررسی کنند. چند گزینه جایگزین وجود دارد، از جمله کشتی های کروز، دهکده ها و آپارتمان های اجاره ای.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دریافت کرده جام جهانی کارت Hayya

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنوش و بمیر!

فرارو- روز‌های نخست اردیبهشت ۱۴۰۳ با خبر درگذشت عده‌ای بر اثر مصرف الکل آغاز شد، اما این بار قربانی‌های الکل، نه افراد کم اطلاع و ناآگاه بلکه پزشک بودند. در پی مسمومیت چند پزشک شیرازی، بر اثر مصرف مشروبات الکلی غیراستاندارد در یک مهمانی، یکی از پزشکان جان باخت و برخی نیز به کما رفته و حتی دچار عارضه کلیوی شدند.

به گزارش فرارو، جان باختن، کوری یا مسمویت‌های حاد بر اثر مصرف الکل‌های تقلبی، پدیده‌ای جدید در کشور نیست و هر سال افرادی از جمله جوانان و حتی در برخی موارد، نوجوانان را قربانی می‌کند. مسیر تهیه تا مصرف تولید یا واردات الکل تقلبی در کشور، مسیری است که بار‌ها توسط نیرو‌های انتظامی و قضایی کشور مسدود شده، اما تولیدکنندگان و فروشندگان الکل، تمامی مسیر‌های میانبر را آموخته اند و باز هم طعمه‌های خود را پیدا می‌کنند.

خریدی آسان به قیمت جان!

سامان، جوان ۲۴ ساله‌ای که سابقه مصرف الکل و برخورد قانونی با این موضوع را دارد به فرارو می‌گوید: «طی دفعاتی که الکل مصرف کردم چند بار با مشکلاتی از جمله بستری‌های کوتاه مدت در بیمارستان به علت تهوع و علائم مسمومیت شدید رو به رو شدم، حتی دفعه آخر پزشک معالجم گفت یا با کبد و کلیه ات خداحافظی کن و یا دور الکل را خط بکش. اما هیچ روشی برای تشخیص الکل تقلبی از اصلی نداشتم.» اگرچه سامان این روز‌ها اهل ورزش حرفه‌ای است و دور مصرف الکل را خط قرمز کشیده، اما متاسفانه تعداد افرادی که تجریه‌ای مشابه با او را دارند و جان سالم به در نبرده اند کم نیست.

به گفته پزشکان، علائم مسمومیت ناشی از مصرف الکل تقلبی ممکن است ساعت‌ها بعد از نوشیدن سراغ فرد بیاید تا جایی که حتی مسموم فراموش کند الکل مصرف کرده است. در واقع علائم مسمومیت با الکل معمولا حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از مصرف خودش را نشان می‌دهد، دقیقا زمانی که اتانول مصرفی موجود در خون کم می‌شود و میزان متانول غیراستاندارد موجود در مشروب کارش را شروع می‌کند.

مشکل دیگر این است که برخی جوانان کم سن و سال‌تر به علت ترس از برخورد والدینشان خیلی دیر موضوع مصرف الکل را به عنوان علت حال بد خود مطرح می‌کنند. مهتاب که خود دو فرزند بزرگسال دارد به فرارو می‌گوید: «درخانواده ما مصرف الکل اصلا رواج ندارد، اما متاسفانه سال گذشته برادرزاده ۱۶ ساله ام در یک مهمانی دوستانه در قالب یک نوشیدنی خنک، مقداری الکل تقلبی مصرف کرد، فردای آن روز حالش به حدی بد شد که کارش به بیمارستان کشیده شد، اما از ترس پدرش نگفت نوشیدنی مشکوک به الکل مصرف کرده و در نهایت بدون گفتن اصل ماجرا جان باخت. ما اصل قضیه را بعد‌ها از دوستان نزدیکش شنیدیم.»

نگاهی به آمار‌های مسمومیت‌های الکلی در کشور نشان می‌دهد که قربانیان مصرف الکل، از زن تا مرد و از نوجوان تا کهنسال گسترده اند. البته با توجه به ممنوعیت مصرف الکل در کشور، آمار یا نظرسنجی رسمی، دقیق و قابل اتکای جدیدی نداریم که تشخیص دهیم میزان مصرف الکل در کدام گروه سنی یا کدام قشر کشور با چه درصدی بالاتر یا پایین‌تر است. اما آمار‌های قدیمی که سال ۱۳۹۰ توسط وزارت بهداشت در قالب پویش ملی سلامت روان در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور انجام شد، می‌گوید میزان مصرف کسانی که دچار وابستگی به الکل بودند، ۵.۹۸ لیتر در سال (معادل روزانه یک پیمانه) و برای مردان ۶.۴۹ لیتر و برای زنان ۱.۷۴ لیتر و سرانه سالانه مصرف الکل به ازای هر ایرانی بالغ، ۱۰۸ سی‌سی (معادل ۶ الی ۷ پیمانه) و مصرف سالانه الکل خالص در کشور ۵ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۴۳۸ لیتر برآورد شده است.

تا یکی دو دهه پیش مراکز ترک اعتیاد مواد مخدر بسیار رایج‌تر از مراکز ترک الکل بودند. اما این روز‌ها کلینیک‌های ترک اعتیاد الکل نیز برای رهایی از عذاب وابستگی به الکل مشغول کارند. صبا به عنوان یکی از افرادی که به علت اعتیاد به الکل زندگی مشترک خود را از دست داده به فرارو می‌گوید: «این روز‌ها الکل مصرف نمی‌کنم و در یک کلینیک خصوصی پس از بار‌ها ترک ناموفق، بالاخره ترک کرده و ۳ سال است که پاکم، اما روز‌هایی که به الکل وابسته بودم حاضر بودم هر چیزی را که الکل دارد مصرف کنم و اصلا در قید و بند این نبودم که بدانم مسموم می‌شوم یا نه. یکی از سخت‌ترین مراحل زندگی من همین بود که به دیگران بگویم به الکل اعتیاد دارم و رفتار‌های عجیبم به خاطر همین موضوع است.»

قانون در برابر فروش و مصرف الکل

بر اساس ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی، تولید، نگهداری، خریدوفروش و در معرض فروش قراردادن هرگونه مشروبات الکلی، ۷۴ ضربه شلاق و ۶ ماه تا ۱ سال، مجازات حبس و همچنین پرداخت جریمه نقدی به‌اندازه ۵ برابر ارزش عرفی محموله را در پی دارد. همچنین بر اساس تبصره۱ ماده۷۰۳ قانون مجازات اسلامی، درصورتی‌که مشروبات الکلی به میزان بیش از۲۰ لیتر باشد و در یک وسیله نقلیه از قبیل ماشین یا موتور حمل شود، دو حالت جهت مجازات تعیین شده است. چنانچه حمل مشروبات الکلی با اطلاع مالک باشد، وسیله نقلیه به نفع دولت ضبط می‌شود و اگر مالک در جریان نباشد، مرتکب جرم، به پرداخت جریمه نقدی معادل قیمت وسیله نقلیه، محکوم خواهد شد. باید به این نکته اشاره کرد که این موارد علاوه بر مجازاتی است که برای حمل و نگهداری مشروبات الکلی تعیین شده است.

به طور کلی، روند مبارزه با عرضه مشروبات الکلی شامل سه مرحله است: مبادی ورودی، مسیر حمل‌ونقل، دپو و انبار‌ها. بررسی‌های سازمان مبارزه با قاچاق کالا نیز نشان می‌دهد که حدود ۸۰ درصد مشروبات الکلی از خلا‌های مرزی غربی کشور و ۲۰ درصد نیز به‌صورت کالا‌های ملوانی و لنج‌های غیرمجاز به درون کشور وارد می‌شوند.

اگرچه خرید و فروش مشروبات الکلی در کشور جرم محسوب می‌شود، اما ساقی‌های انواع مشروبات الکلی از روش‌های مختلفی برای ایجاد شبکه فروش استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌ها، ایجاد تبلیغات فرد به فرد است، برای مثال افرادی که از یک ساقی مشروبات الکلی خرید می‌کنند به دوستان خود هم اطلاع می‌دهند. 

به جز این روش، روش‌های دیگری نیز برای خرید و فروش الکل وجود دارد که یکی از این روش‌ها، کانال‌های تلگرامی، صفحات اینستاگرامی و سایت‌ها و صفحات موجود در انواع و اقسام شبکه‌های اجتماعی است. روش خرید آنلاین یا مجازی مشروبات الکی با کلاهبرداری‌های متعددی هم همراه است. برای مثال برخی کاربران فضای مجازی گفته اند که پول را به حساب فروشنده واریز کرده اند، اما چیزی برایشان ارسال نشده است، یا به جای ارسال نوشیدنی مارک داری که سفارش داده بودند یک نوشیدنی که کاملا مشخص بوده پلمپ نیست و تقلبی است برای آنان فرستاده شده است. با این وجود، پلیس سایبری و نیروی انتظامی به شکل مستمر در حال مبارزه با این کانال‌های فروش آنلاین هستند.

با وجود این که برخ انواع الکل دست ساز و به اصطلاح خانگی به فروش می‌روند، اما برخی نیز با نام و عنوان برند‌های مشهور به فروش می‌رسند. در کنار مشروبات تقلبی تولید داخل، بخشی از این مشروبات نیز به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شود. یاسر سوادکوهی؛ مدیرکل پیشین دفتر هماهنگی مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره موضوع آمار قاچاق مشروبات الکلی گفت: «مشروبات الکلی در دسته کالا‌های ممنوع‌الورود به کشور قرار دارد که در این دسته کالا‌ها در سال ۱۴۰۱، آمار بیانگر حدود ۵۳۰ میلیون دلار قاچاق بوده که علاوه بر مشروبات الکلی، آمپول‌های سقط جنین، ماهواره و ... نیز در این دسته قرار دارند. در سال ۱۳۹۹ حدود ۹۲۱ هزار بطری مشروبات الکلی به ارزش ریالی ۲۱۴ میلیارد تومان کشف شد درحالی‌که برای سال ۱۴۰۰ حدود ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار بطری به ارزش ۳۳۲ میلیارد تومان کشفیات به وقوع پیوسته که از لحاظ مقدار و ارزش به ترتیب ۱۶ و ۵۴ درصد رشد داشته است.»

دیگر خبرها

  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • عکس| حرکت معروف و جذاب حسن یزدانی سوژه اتحادیه جهانی کشتی شد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • بنوش و بمیر!
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)