Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز سه شنبه در جمع ائمه جمعه استان همدان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، افزود: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود توجه و عنایت ویژه ای برای تکمیل این پروژه به عنوان راهکار اصلی رفع مشکل کم آبی همدان و تامین آب پایدار شهر داشته است و در این زمینه با تامین اعتبارات مناسب، اقدامان بسیاری خوبی انجام داده به نحوی که عمده فعالیت های مرتبط به اجرای این عملیات برای تکمیل و بهره برداری در همین ماه های اخیر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مرحله اول ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ابر پروژه آبرسانی همدان اختصاص داده شد، اظهار داشت: مرحله تهیه تجهیزات برای ۱۴۰ کیلومتر لوله گذاری به قطر ۱۶۰ سانتی متر در عمق چهار متری، ساخت سریع اتصالات و لوله ها، طراحی موتورها و الکتروموتورها و تامین برق مصرفی، تهیه ژنراتور و تامین مصرف سوخت و تهیه ۳۶ پمپ مربوطه با جدیت و پیگیری شبانه روزی مدیریت اجرایی استان در حال انجام است.

قاسمی فرزاد با اشاره به برخی پیامدهای اجرایی این پروژه برای انتقال آب، گفت: این ابر پروژه با اقدامات جهادی و چالاکی به ۲ سال زمان نیاز داشت اما حمایت جدی دولت سیزدهم و تلاش جهادی مدیریت استان منجر شد تا تکمیل این تمام در طول مدت چهار ماه در دستور کار قرار گیرد و اقدامات ارزشمندی نیز دراین زمینه انجام شده است.

به گفته وی، طبق پیش بینی ها مقرر شده بود که تکمیل این طرح و انتقال آب تا پایان مرداد امسال محقق شود و سد اکباتان نیز تا پایان شهریور نیاز همدان به آب را تامین کند.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: بخش کشاورزی بیش از ۸۵ درصد منابع آب استان را مصرف می‌کند که باید با اجرای شیوه های نوین و جایگزین در کشت، این میزان مصرف به مقدار استاندارد و معقول کاهش یابد.

استاندار همدان با اشاره به کاهش چشمگیر میزان بارش ها، افزود: منابع آبی موجود به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی روبه پایان است که البته اجرای کوچکترین برنامه اصلاحی و مدیریتی در زمینه مدیریت مصرف آب کشاورزان نیز با اعتراض این افراد روبرو می شود.
وی افزود: میزان مصرف روزانه در گرم ترین روزهای سال های گذشته حدود هزار و ۸۰۰ لیتر بر ثانیه بود که این میزان در روزهای گذشته(قبل از بروز مشکل و قطعی آب) به ۲ هزار و ۳۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: درحال حاضر تعدادی چاه کشاورزی در منطقه بهار، کبودراهنگ و پیرامون شهر همدان با این رویکرد که در شرایط کنونی آب شرب از کشاورزی مهم تر است به امانت گرفته شده و وزیر نیرو نیز قول مساعد برای جبران خسارت های کشاورزان را داده است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه  با بهره برداری از پروژه آبرسانی، آب دائمی و پایدار به مناطق شهری و روستایی نیز می رسد، اظهار داشت: بعضی از کشاورزان به دلیل بی اعتمادی ناشی از وعده ها و اقدامات گذشته، تمایلی به همکاری در این زمینه نداشتند که با توجه به اقدامات دولت سیزدهم برای جبران خسارت های احتمالی، پای کار آمده و همکاری خوبی را انجام دادند.

قاسمی فرزاد افزود: همه مسئولان و متولیان امر برای رفع مشکل آب همدان مشغول تلاش و فعالیت شبانه روزی هستند و از ظرفیت همه دستگاه‌ها برای آبرسانی به همدان استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: ۵۰ تانکر در شهر همدان برای توزیع آب در شهر بکار گرفته شده به خصوص مناطقی که با مشکل قطعی و افت جدی فشار مواجه هستند و همچنین ایجاد تانکرهای ثابت نیز در سطح شهر پیش بینی شده است. 

استاندار همدان اظهار داشت: یک میلیون بطری آب آشامیدنی از سوی  هلال احمر کشور و در سفر اخیر رییس این جمعیت به همدان، اهدا شد که در حال توزیع است.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: مسوولان باید به جای پرداختن به مسایل حواشی به اصل کار که خدمت خالصانه و موثر به مردم استان توجه کرده و بپردازند و تلاش کنیم با ایجاد هم افزایی، زمینه برای تسریع کار و رفع مشکل فراهم شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه دولت سیزدهم وارث مشکلات مالی و اقتصادی طاقت فرسایی از گذشته است، افزود: دولت سیزدهم با وجود انتقال بدهی بیش از ۶۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت قبل، بیکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا و فشارهای بین المللی ناشی از تحریم های ظالمانه اقدامات ارزشمندی را در حوزه های سلامت و توزیع عادلانه یارانه ها در کارنامه یکساله خود دارد.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه طرح هدفمندی یارانه که دولت دوازدهم از اجرای آن سرباز زد از سوی دولت سیزدهم به خوبی اجرا شد، اظهار داشت: مردم نجیب و ولایتمدار استان همدان با وجود تمامی مشکلات استقبال گرمی از رییس جمهور در سفر استانی دولت داشتند و ایشان نیز بر این موضوع اذعان کردند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار در سفر رییس جمهور برای استان همدان تصویب شد، تصریح کرد: سفر استانی رییس جمهور برکات زیادی را برای استان همدان داشت که قطعا زمینه ساز رشد و توسعه بیش از پیش این دیار خواهد شد.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه مبنای سفر رییس جمهور تامین اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه تمام است، افزود: از آنجایی که دولت سیزدهم وارث مصائب و مشکلات گذشته است این اعتبارات صرف پروژه های نیمه تمامی که سرمایه های ملی در آن هزینه شده است، می شود.

به گفته وی، بیش از ۲۴ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام این پروژه ها تعیین و با کار کارشناسی برای طرح در سفر رییس جمهور مطرح شد که نتیجه و دستاورد بسیار خوبی هم برای استان در راستای تکمیل پروژه های نیمه تمام داشت.

برچسب‌ها استان همدان علیرضا قاسمی فرزاد سد اکباتان امام جمعه همدان دولت سیزدهم وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان علیرضا قاسمی فرزاد سد اکباتان استان همدان علیرضا قاسمی فرزاد سد اکباتان امام جمعه همدان دولت سیزدهم وزارت نیرو استاندار همدان با اشاره دولت سیزدهم قاسمی فرزاد استان همدان رییس جمهور پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها

بخش عمده‌ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بالاخره قرار است بعد از سال‌ها وعده ‌وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع‌آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات سالیان اخیر در شهر بندرعباس بود که به ویژه ورود آن به دریا موجی از اعتراضات مردمی و محیط زیستی را در پی داشت. 

بر همین مبنا در دولت گذشته طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب به صنایع غرب این شهر آغاز شد در آن دولت البته این طرح به نتیجه نرسید اما با آغاز به کار دولت سیزدهم شاهد پیشرفت چشمگیر این پروژه هستیم. 

استاندار هرمزگان در این رابطه گفت: پروژه فاضلاب یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس است، این پروژه در ابتدای دولت یک بخش توسعه محدود بود کل قراردادهای منعقد شده آن نهایتا 17 میلیارد تومان بود اما الان به بیش از 3 هزار میلیارد تومان قرارداد رسیده که بخشی قابل توجهی نیز پرداخت شده است. 

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت پروژه قابل قبول است و 3 فاز از پروژه به پایان رسیده افزود: سه فاز دوم هم آغاز شده و پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند یک سری مشکلات هم وجود دارد یکی از مسائل ثبت سفارش و مسائل ارزی است که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم پوشش کامل شهر بندرعباس در این طرح اظهار داشت: این پروژه بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد این میزان همه فاضلاب بندرعباس را پوشش نمی‌دهد اما مشکل اساسی را حل می‌کند اما لازم است این پوشش به تمام سایر طرح‌ها از جمله نهضت ملی مسکن و مسکن مهر نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی آینده شهر بندرعباس این پروژه 15 سال آینده نیاز شهر را پوشش می‌دهد گفت: برنامه داریم تا سال 1404 این پروژه و بخش‌هایی که آغاز شده به پایان برسد فعلا متناسب با برنامه، پروژه در حال انجام است.

استاندار هرمزگان ضمن بازدید از آخرین پیشرفت های فازهای ‌‌شش‌گانه این پروژه بزرگ ضمن برگزاری جلسه با مسئولان طرح، مسائل اصلی و مشکلات مهم پیش‌روی این پروژه را احصا کرد وی در خصوص مسائل دیرینه فاضلاب بندرعباس از جمله ورود فاضلاب برخی محلات به خورها و سپس به دریا و تصمیمات اخذ شده برای حل این مسائل با اشاره به سه مسئله مهم فاضلاب بندرعباس شامل ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط فاضلاب و شکستگی لوله‌ها و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی فاضلاب گفت: بر همین اساس در جلسه مشترک مصوب شد از 130 کیلومتر بافت لوله و شبکه فرسوده در فاز اول 38 کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی هم که فاضلابشان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب دیده نشده‌اند با سرعت بیشتری از محل مولد سازی املاک دولت آغاز خواهد شد و تا 18 ماه آینده بخش عمده ای از فاضلابی که به خورها ریخته می‌شود جمع آوری کنیم و نوسازی لوله‌ها را نیز سرعت ببخشیم.  

حال با وجود پیشرفت قابل توجه این پروژه، آیا تاکنون طرح تصفیه فاضلاب و انتقال پساب به صنایع توانسته اثر مثبتی بر فاضلاب این شهر و مسائل محیط زیستی بگذارد؟

شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس در پاسخ به این سوال با اشاره به اینکه طرح ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب با پیشرفت خوبی در حال انجام است گفت: در دو فاکتور مهم توانسته‌ایم فاضلاب شهر بندرعباس را به استانداردهای زیست محیطی برسانیم و سایر شاخصها نیز طی یک ماه آینده مورد ارزیابی از سوی محیط زیست استان قرار خواهد گرفت. 

به گزارش تسنیم، اما آنچه مهم است ذکر این مطلب است که بخش عمده ای از مطالبه عمومی مردم بندرعباس با عزم جدی که در دولت سیزدهم دیده می‌شود بلاخره قرار است بعد از سالها وعده و وعید نهایتا تا سال آینده به نتیجه برسد و بخش مهمی از فاضلاب شهر جمع آوری و مشکلات فعلی به حداقل برسد. 

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • خیرین مدرسه‌ساز بزرگ‌منش و اثرگذار هستند
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی