Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیئت بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی گفت: تولیدات علمی باید به سمتی حرکت کند که بیماری‌های بومی که با جغرافیای پزشکی کشور آمیخته است بیش‌از پیش مورد توجه باشد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالجلیل کلانتر‌هرمزی دبیرهیئت بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی با اشاره به این که در حال برگزاری آزمون‌های ملی بورد کشوری هستیم که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیرخانه شورای تخصصی معاونت آموزشی برگزار و طراحی می‌شود، اظهار کرد: این آزمون تخصصی یکی از جامع‌ترین و پیچیده‌ترین امتحانات کشوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چنانچه بخواهیم سطح علمی و تخصصی آزمون‌های بورد را بررسی کنیم، این آزمون‌هها قطعا از بالاترین اصول و استاندار‌های علمی کشوری برخوردار است.


دکتر کلانترهرمزی ادامه داد: آزمون‌ها بورد سالانه برگزار می‌شود، این امتحانات توسط اساتید برجسته کشوری و اعضای ملی بورد کشوری انجام می‌شود که قطعا با پیچیدگی‌ها و حساسیت‌هایی نیز همراه است.


دبیرهیئت بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی از رقابت دانش‌آموختگان متخصصان و فوق تخصصان خبر داد وخاطرنشان کرد که آزمون‌های بورد کشوری هرساله دقیق‌تر و مطمئن‌تر برگزار می‌شود.


وی با اشاره به ویژگی‌های برجسته آزمون‌های بورد توضیح داد: دستیارانی که دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی را در بخش‌های مرتبط طی می‌کنند فقط به شکل کار عملی و ویزیت بیمار بسنده شود ممکن است از مطالعات بیشتر غافل شوند بنابراین آزمون‌های بورد کمک می‌کند که مطالعات در سطوح ملی و بین‌المللی در دستور کاردانش‌آموختگان قرار گیرد.


دکتر کلانترهرمزی با بیان این که در آزمون‌های بورد آخرین یافته‌های روز دنیا در قالب کتاب یا به صورت الکترونیکی به عنوان منابع سوالات امتحانی است، تاکید کرد: در این ماراتن علمی برجسته‌ترین اساتید کشور که دغدغه ارتقای سطح علمی و سلامت کشور را دارند حضور دارند.


وی با بیان این‌که طراحی سوال پیچیدگی‌های خاص خود را دارد گفت: قطعا اساتیدی که برای طراحی سوال گرد هم می‌آیند باید ضمن توجه به افزایش سطح علمی حوزه پزشکی با نحوه طراحی سوالات نیز آشنا باشند.


دبیرهیئت بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی با اشاره به این که دوسال و نیم بحران کرونا، تغییراتی در شیوه برگزاری آزمون‌ها ایجاد کرد ادامه داد: آزمون‌ها در این بازه زمانی از شکل حضوری به سمت مجازی و الکترونیک تغییر کرد، قطعا این مدل در نوع خود موفقیت‌هایی را به دنبال داشت و آزمون‌ها با سلامت کامل برگزار شد.


وی نقش آزمون‌های بورد در ارتقای سطح سلامت ملی را مورد توجه قرار داد و افزود: قطعا علم و عمل چنانچه توامان با هم باشند مفید فایده است، طبیعتا زمانی‌که آزمونی طراحی می‌شود فراگیران مطالعه بیشتری انجام می‌دهند و دستیاران با مطالعه بیشتر با چارچوب‌های علمی روز دنیا آشناتر می‌شوند.

دبیرهیئت بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی با اشاره به این که برگزاری آزمون‌های بورد راه‌حل مناسبی برای خارج شدن علوم پزشکی از انحصار است اظهار امیدواری کرد که تولیدات علمی به سمتی حرکت کند که بیماری‌های بومی و رفع مشکلات بومی بیشتر مورد توجه باشد، این مهم به این معنی نیست که با دنیای خارج بیگانه باشیم، بی‌تردید که توجه به علوم و تجربیات روز دنیا به قوت خود باقی است، ولی بررسی بیشتر بیماری‌های بومی که با جغرافیای پزشکی کشور آمیخته و مطابقت دارد اهمیت دارد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پزشکی معاونت اموزشی آزمون آزمون های بورد آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • اعلام حوزه‌های آزمون مرحله اول اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد