Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای طرح‌های آبفا از سوی مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران برای کمک به رفع تنش‌های آبی در نقاط مختلف کشور در آستانه هفته دولت تشریح شد.

به گزارش شانا، مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز شرکت ملی نفت ایران، به‌عنوان متولی سیاست‌های مسئولیت اجتماعی وزارت نفت، رفع دغدغه مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار به‌ویژه ساکنان همجوار تأسیسات وزارت نفت را وظیفه و دغدغه اصلی خود می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چند سال اخیر با رخ‌داد تغییرات اقلیمی در منطقه، برخی مناطق کشور دچار تنش‌های آبی شدند که از همین رو وزارت نفت نیز وظیفه خود می‌داند برای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی برای رفع این معضل، در کنار مردم باشد.

بر همین اساس بخش مهمی از بودجه مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت در چند سال اخیر به حوزه آبفا اختصاص یافته است، در دولت سیزدهم با توجه به مردمی بودن اهداف دولت، رفع تنش‌های آبی به‌ویژه در مناطق کم‌برخودار محور نشست‌ها و پیگیری دولت از وزارت نفت شد.

مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز با تمرکز بر این موضوع در سالی که نزولات آسمانی شرایط خوبی نداشت، به‌ویژه در ماه‌های گرم سال، بعضی از فعالیت‌ها را در اولویت قرار داد که در آستانه هفته دولت به‌مرور این این اقدام‌ها پرداختیم.

از جمله اقدام‌هایی که در اولویت مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز در نقاط مختلف کشور قرار گرفت می‌توان به کمک به رفع مشکل آب شرب، توسعه شبکه فاضلاب، احداث مخزن و شبکه آب‌رسانی، حفر چاه‌های دستی و برق‌رسانی به آنها، نصب و تجهیز ایستگاه پمپاژ، خرید دستگاه‌های کلرزنی، بازسازی و اصلاح شبکه آب‌رسانی و کمک به ایجاد شبکه تأمین و توزیع آب اشاره کرد.

در استان خوزستان که بیشترین تکالیف در حوزه آبفا در کل کشور را به خود اختصاص داده است، در سه روستای ایذه، مناطق باغلمک، کنجیگان، شله‌زار ۱ و ۲، خرمشهر، رگ‌تراز، مسجدسلیمان، ۴۰ روستای هفتکل، بیدروبه دودانگه، ثارالله، شاه غالب، مشهد، اسلام‌آباد، بخش مرکزی امامزاده شیرعلی، قالندها، حضرت علی، آسیاب و کوی یاسر قرار است با اعتباری بالغ بر ۴۸۸ میلیارد و ۹۳ میلیون ریال، طرح‌های مختلفی از جمله احداث مجتمع آبرسانی‌، خرید دستگاه کلرزنی گازی، کمک به آب‌رسانی و بازسازی، نوسازی، اصلاح شبکه آب‌رسانی طرح‌های آبفا اجرا شود.

در استان بوشهر در مناطق خارک، چاهه، علی‌آباد و باغ شیخ در مجموع با اعتبار ۹۸ میلیارد ریال طرح‌های آبفا شامل کمک به احداث مخزن و خط انتقال آب در دستور کار این مدیریت قرار گرفت.

بر همین اساس در استان ایلام در مناطق پاکل، چنار، زیفل، دولگل و چم‌آب در مجموع با اعتبار ۶۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال طرح‌های آبفا برای کمک به رفع مشکل آب شرب اجرا می‌شود.

در استان خراسان رضوی در منطقه نفتی و گازی سرخس شامل مناطق بالندر، استاج، کروج، تکروک سفلی، کج‌النگ، بریلی، درخت بید و لردولوک در مجموع با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال طرح‌های احداث مخزن، حفر چاه دستی، برق‌رسانی، احداث اتاقک کلریناتور، لوله‌گذاری، نصب انشعاب‌ها، نصب و تجهیزات پمپاژ و اجرای هیدروکلریناتور تکلیف شده است.

در استان خراسان جنوبی، در شهرستان بیرجند یک طرح تکمیل شبکه فاضلاب با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال قرار است از سوی مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز اجرا شود.

در استان سیستان و بلوچستان نیز قرار است در مناطق کم‌برخوردار پادیک، جکیگور، بندینی و پسکوه، با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال طرح‌هایی با موضوع اجرای تأسیسات آب آشامیدنی و تکمیل تأسیسات آب آشامیدنی اجرا شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: پروژه آبرسانی مسئولیت اجتماعی هفته دولت میلیارد ریال طرح های آبفا ریال طرح تنش های آبی وزارت نفت آب رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد

ابوالفضل طهماسبی از اجرای ۲۰ هزار و ۲۶۲ پروژه با مشارکت ۱۰ هزار گروه جهادی در مناطق محروم کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار ابوالفضل طهماسبی جانشین فرمانده سازمان بسیج سازندگی کشور در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی با مشارکت بسیج مستضعفین افزود: بیش از ۶۰ هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد و در سامانه اطلس جهادی به ثبت رسیده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در سال گذشته با همراهی کمیته امداد امام خمینی بیش از ۱۲ هزار خانه احداث شد و همچنین به مرمت برخی دیگر از منازل کمک کردیم.

سردار طهماسبی به آبرسانی به یک هزار و ۶۳۸ روستای محروم کشور اشاره کرد و ادامه داد: این مهم در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) انجام و از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت یک‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه بین مزارع ساخته شد و در حوزه آبخیزداری نیز ۸۳۴ پروژه از جمله احیای قنوات، ساخت استخر‌های ذخیره آب و ... در قالب طرح "آبخیز تا جالیز" به اجرا رسید.

دیگر خبرها

  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان