Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در اولین کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و مالی که در محل وزارت امور خارجه این کشور با حضور وزرای خارجه دو کشور و فعالان اقتصادی و تجار برگزار شد، گفت: مراتب تشکر خود را از حضور در نشست کمیسیون مشترک ایران و مالی ابراز می‌دارم.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: خرسندم که پس از حدود ۶ماه از توافق اینجانب و همکارم آقای عبدالله در تهران و توافقی که درخصوص سرعت بخشیدن و شتاب دادن به همکاری‌های همه‌جانبه بخش‌های خصوصی، دولتی و همکاری‌های متنوع در زمینه‌های علم و فناوری، گردشگری، بهداشت و درمان داشتیم، این موضوع در فرمت و مکانیزم دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها کشوری هستیم که آفریقایی‌ها تی‌شرت‌ رنگ پرچم ما می‌پوشند | دولت‌های گذشته با سفر آفریقا فقط آلبوم عکسشان را پر می‌کردند تصاویر آغاز سفر وزیر خارجه به ۳ کشور آفریقایی | امیرعبداللهیان وارد مالی شد

وی خاطرنشان کرد: اراده عالی ایران همواره بر تداوم و توسعه روابط با همکاری کشور دوست و برادر کشور مالی بنا شده است و اصول ما بر دوستی، همکاری و منافع مشترک اقتصادی استوار است و این روابط می‌تواند موثر باشد.

امیرعبداللهیان ادامه داد: ما دیروز یکصد هزار دوز واکسن برکت را به مردم و کشور مالی تقدیم کردیم.

وی با بیان اینکه روابط ایران و مالی می‌تواند از بنیانی محکم برخوردار باشد، خاطرنشان کرد: حضور و فعالیت موسسات ایرانی از جمله مرکز درمانی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، کلینیک ایرانی و برخی مراکز آموزشی به مدت چندین دهه نشانه‌ای از اراده جدی تاریخی ایران برای ایفای نقش سازنده در برنامه توسعه انسانی و کمک به تقویت بخش بهداشت مالی و همکاری‌های دانشگاهی، علمی و فناوری است.

امیرعبداللهیان بیان کرد: دولت آیت‌الله رئیسی روابط تاریخی و دوستانه با کشور مهم و تمدنی مالی و اهتمام جدی برای توسعه روابط را در دستورکار قرار داده است و همکاران من در وزارت خارجه و سایر وزارتخانه‌های ایران و در بخش خصوصی برنامه جدی برای توسعه مناسبات با کشور مالی را در دستورکار خود قرار دادند.

وزیر امور خارجه کشورمان عنوان کرد: خوشبختانه برخی از این ایده‌ها در ماه‌های گذشته و سال‌های قبل عملی شده است اما امیدواریم با شیبی تند و جهشی جدی در هفته‌ها و ماه‌های آینده شاهد عملیاتی شدن ایده‌های متنوع در همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی ایران و مالی باشیم. 

امیرعبداللهیان تصریح کرد: خوشبختانه روابط دو کشور دارای ظرفیت‌های فراوانی است که با توجه به ویژگی تکمیل کنندگی نیازها توسعه پیوندهای موجود را در دستورکار مشترک ما قرار داده است. 

وی اضافه کرد: معتقدیم افق‌های روشنی پیش روی دو کشور در زمینه‌های تجاری و اقتصادی قرار داد و دو طرف باید تلاش کنیم از این فرصت به بهترین نحو استفاده کنیم. 

امیر عبداللهیان در ادامه گفت: قدمت تولید واکسن در ایران بیش از یک قرن دارد. ما پنج شرکت ایرانی را داشتیم که پنج واکسن را تولید کردیم.واکسن برکت هم امروز به مالی هدیه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: در جلسه امروز از همکاران از وزارت کار، وزارت نفت، صندوق ضمانت صادرات و وزارت دفاع و برخی از وزارت خانه های مرتبط و تعداد زیادی از مدیران بخش خصوصی در جمع ما حضور دارند و به حرفه آن ها اشاره می‌کنم و در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید برق و ماشین آلات و تراکتورسازی برای کشاورزی و در حوزه مواد شوینده و در حوزه مواد و تولید محصولات کنسرو شده و صنایع ساختمان و مصالح ساختمانی کیفیت و تنوع خودشان قرار دارند.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های مختلف برای توسعه همکاری‌ها مورد توجه جدی است، گفت: ایران در ۴۳ سال گذشته پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی زمینه‌های عملی، فناوری و صنعتی و دفاعی و بهداشتی، پزشکی و درمانی و... امروز جزو حداقل پنج یا ۱۰ کشور جهان قرار دارد. 

وی خاطرنشان کرد: موفقیت کشور را با کمال صمیمیت در خدمت یکایک مردم در قاره زیبای آفریقا و به ویژه کشور دوست و برادر مالی قرار خواهیم داد. 
وزیر امور خارجه یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران اکنون برای انتقال علم و فناوری، مرکز فناوری آفریقایی خود را به عنوان اولین شعبه در کشور کنیا قرار داده است.

 وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: اطمینان دارم امروز در ادامه این نشست هیأت‌های دو کشور دیدارها و رایزنی‌های سازنده و رو به جلویی داشته و  برای رفع برخی موانع موجود در توسعه همکاری‌های دو کشور با تمام ظرفیت مقامات دو کشور عمل خواهیم کرد.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در نشست بعدی کمیسیون مشترک که ان‌شاءالله سال آینده در تهران برگزار خواهد شد شتاب و پیشرفت و عمق هر چه بیشتر روابط را بیشتر شاهد خواهیم بود.

عبدالله وزیر خارجه مالی در ادامه نشست کمیسیون همکاری‌ها مشترک ایران و مالی گفت: این کمیسیون مشترک نشان‌دهنده مرحله اساسی برای ارتقای روابط دو جانبه و افزایش رشته های برادرانه میان دو کشور است، این جلسه می‌تواند برای ادامه راه بین دو کشور باشد.

وی افزود: تشکر می‌کنم از کارشناس‌های ما و پروژه‌های مختلفی که در زمینه بهداشت و کشاورزی و فنی و مهندسی و آموزش عالی در این کشور اجرا شده است.

وزیر خارجه مالی افزود: دنیا هر لحظه به دنبال تغییر و تحول است که با تروریسم مبارزه کرده و از افراط گرایی دوری کنیم. تروریسم در ابعادی که با آنها مواجه هستیم برای اهدافی تعیین شده‌اند که جنگ های نیابتی را آغاز کنند.

وی افزود: خرسندم که در زمینه های اولویت دار برای مالی و جمهوری اسلامی ایران قصد دارند تا همکاری های خود را افزایش دهند تا به رشد بیشتر کشور متوجه شوند و میتوانیم از نیروهای انسانی که داریم در چارچوب اهداف خود استفاده کنیم.ما میتوانیم در زمینه های صنعت و نفت و ..به همکاری های خوبی برسیم و میتوانیم از فعالان اقتصادی در این زمینه استفاده کنیم.

وزیر خارجه مالی ادامه دارد: در شرایط حساس در جهان به سر می بریم و باید چالش های خود را حل کرده و روابط خود را گسترش دهیم. مالی با مشکل تروریسم روبرو است و  باید این مشکل حل شود.

دیوپ افزود: به مقاومت کشور می‌پردازم با تمدنی قوی و دیرینه که می‌تواند به چالش های روبرو پاسخ مناسبی بدهد و ایران کشوری است که علی رغم مشکلات و تحریم ها، موفقیت ها و پیشرفت های بسیاری دارد و ما قدردان این هستیم، نمایشگاهی را در زمینه تحقیقات صنعتی و فنی موضوعی را برگزار خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: بی صبرانه منتظر برپایی نمایشگاه صنعتی بین ایران و مالی هستیم تا جوانان ما از آن استفاده کنند و با مشارکت استراتژیک با ایران میتوانیم به نقطه پیشرفت برسیم.

وزیر خارجه مالی تاکید کرد: از هدیه ایران و واکسن برکت تشکر میکنیم. موضوع برای ما تعداد نیست و توسط تکنولوژیک ایرانی برای ما ارزشمند است. مالی از سیاست گذاری تحریم ها بیزار است و ما شش ماه است تحریم شده ایم و ما معتقدیم که گفت‌وگو با کشورهای دوست میتواند موجب همکاری شود. ما نیاز به گسترش همکاری های اقتصادی هستیم و به دنبال درس گرفتن و درس دادن از یکدیگر هستیم.

کد خبر 700076 منبع: ایرنا برچسب‌ها حسین امیرعبدالهیان واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حسین امیرعبدالهیان واکسن کرونا وزیر امور خارجه کشورمان وزیر خارجه مالی کمیسیون مشترک ایران و مالی واکسن برکت همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور تحولات و حذف دشمن مشترک

به گزارش قدس آنلاین، در این یادداشت آمده است: همکاری این کشورها فقط منحصر به نبرد روسیه و اوکراین نیست.

این فقط نوک کوه یخ است و عمق همکاری‌ها بسیار بیشتر است. جنگ اوکراین صرفاً به تعمیق روابط اقتصادی، نظامی، سیاسی و فناوری آن‌ها سرعت بخشیده است. در حال حاضر همگرایی در روابط این کشورها به ایجاد یک محور جدید تحولات منجر شده که می تواند چشم انداز ژئوپلتیکی جهان را تغییر دهد.

وقتی دولت‌های ناراضی کارشکنی می‌کنند
این اندیشکده آمریکایی تأکید می‌کند : همگرایی این گروه، به منزله ایجاد یک بلوک انحصاری و متحد نیست، بلکه به منزله شکل‌گیری مجموعه‌ای از دولت‌های ناراضی است که بر سر هدف مشترکی برای براندازی اصول فعلی، اتفاق‌نظر دارند. وقتی این چهار کشور همکاری می‌کنند، اقدامات آن‌ها هم‌افزایی پیدا می‌کند و اثربخشی ابزارهای سیاست خارجی ایالات متحده برای تحریم‌ها را کاهش می‌دهند. در حقیقت باید گفت هدف جمعی آن‌ها ایجاد جایگزینی برای نظم فعلی است که به نظر آن‌ها تحت سلطه ایالات متحده است. 

تشکیل باشگاه ضدغرب
این دو عضو ارشد برنامه‌های امنیتی ایالات متحده ادامه می‌دهند: همکاری میان اعضای این محور چیز جدیدی نیست. چین و روسیه شراکت خود را از پایان جنگ سرد تقویت کرده‌اند. ایران و روسیه نیز پس از شروع جنگ سوریه با یکدیگر همکاری کردند. چین با پیوستن به همکاری‌های روسیه و مشارکت در توافق‌نامه‌های انرژی با ایران، از تهران در برابر اثرات تحریم‌های ایالات متحده حمایت کرده است. مسکو در دو دهه گذشته یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات تهران بوده و اکنون بزرگ‌ترین منبع سرمایه‌گذاری خارجی آن است. صادرات روسیه به ایران در ۱۰ ماهه اول سال ۲۰۲۲، ۲۷ درصد افزایش یافته است. برای سه سال متوالی چین، ایران و روسیه مانورهای دریایی مشترکی را در خلیج عمان برگزار کرده‌اند که آخرین آن در مارس ۲۰۲۴ بود. 

مجله فارین افرز معتقد است: همکاری فزاینده میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه ناشی از مخالفت مشترک آن‌ها با نظم جهانی تحت سلطه غرب است؛ رویکردی که ریشه در این باور دارد که این سیستم به آن‌ها موقعیت یا آزادی عملی را که شایسته آن هستند، نمی‌دهد. البته تاریخ نشان می‌دهد ممکن است برای گروهی از قدرت‌های ناراضی، آینده مثبت پیش‌رو نباشد. مانند پیمان سه‌جانبه ۱۹۴۰ که آلمان، ایتالیا و ژاپن را متحد کرد و آن‌ها موفق نشدند، اما جنگ جهانی دوم قطعاً تحولات جهانی را به همراه داشت.
 
تهدید چهار قدرت
آندریا کندال-تیلور و ریچارد فونتین ضمن بررسی همکاری رو به رشد میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه معتقدند اختلافات جدی میان این کشورها وجود دارد؛ چرا که با روی آوردن مسکو به پکن، مسکو به پذیرش نقش شریک کوچک‌تر باید قانع باشد. البته در چنین تحلیلی شدت تهدید نادیده گرفته می‌شود. از سویی دیگر اقتصاد آمریکا بسیار بزرگ‌تر، ارتش آن به طور قابل توجهی قدرتمندتر و سیستم دموکراتیک آن پایدارتر است و واشنگتن هنوز هم می‌تواند از تحولات این محور جلوگیری کند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود