Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین سلاح ورزی، نایب‌رئیس اتاق،بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ایران ورییس اتاق لرستان با محمود الحمد، وزیر صنعت و تجارت جمهوری مالی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان ؛ حسین سلاحورزی، نایب‌رئیس اتاق،بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ایران در جریان سفر به جمهوری مالی، در باماکو، پایتخت این کشور با محمود الحمد، وزیر صنعت و تجارت جمهوری مالی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلاح‌ورزی در این دیدار با اشاره به روابط حسنه سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری مالی و همچنین علاقه‌مندی و نظرات مثبت مردم جمهوری مالی نسبت به دولت و مردم ایران، گفت: این دو موضوع برای تجار و صاحبان صنایع ایرانی ازجمله مزیت‌های ارزشمند برای همکاری و برقراری ارتباط تجاری و صنعتی با فعالان اقتصادی و بخش خصوصی جمهوری مالی است و می‌تواند به توسعه روابط دوجانبه کمک کند.

او با اشاره به اینکه قاره آفریقا همواره در رأس برنامه‌های توسعه روابط اقتصادی و تجارت خارجی ایران قرار داشته است، افزود: دولتمردان و بخش خصوصی ایران همواره در جست‌وجوی یافتن زمینه‌ها و راهکارهای توسعه مناسبات با قاره آفریقا بوده‌اند و در این میان، همکاری‌های اقتصادی با جمهوری مالی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

نایب‌رئیس اتاق ایران، توانمندی‌های کشورمان در امور زیربنایی و خدمات فنی و مهندسی را هم‌راستا با نیاز بازار جمهوری مالی عنوان کرد و گفت: با توجه به کیفیت مناسب و قیمت رقابتی کالا و خدمات ایران به‌خصوص در زمینه خدمات فنی و مهندسی، امکان همکاری در نصب و راه‌اندازی خطوط تولید نساجی برای بهره‌برداری بهینه از پنبه جمهوری مالی به‌منظور تولید پارچه، البسه و پوشاک وجود دارد و ازآنجایی‌که اقتصاد جمهوری مالی به‌شدت به تولید و صادرات پنبه وابسته است، این اقدام می‌تواند به توسعه اقتصادی مالی نیز کمک کند.

سلاح ورزی همچنین، از آمادگی بخش خصوصی ایران جهت همکاری در زمینه احداث کارخانه سیمان در مالی برای تأمین نیاز سالانه ۳ میلیون تنی جمهوری مالی به سیمان خبر داد.

او همکاری در کشت فرا سرزمینی، تأمین ماشین‌آلات کشاورزی و اتوبوس شهری و توسعه مبادلات در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را از ظرفیت‌های موجود در روابط دو کشور عنوان کرد.

نایب‌رئیس اتاق ایران با اشاره به وجود نیروی انسانی ارزان‌قیمت و بکر بودن بسیاری از زمینه‌های فعالیت‌های اقتصادی در جمهوری مالی، گفت: این مسائل ازجمله مزیت‌های اقتصادی جمهوری مالی است و ایران آمادگی دارد برای بهره‌مندی دوجانبه از این مزیت‌ها، ضمن انتقال تجربیات صنعتی، در حوزه‌های انبوه‌سازی مسکن و صنایع مرتبط با صنعت ساختمان، خودرو و تجهیزات، فراوری محصولات کشاورزی، زیرساخت، محصولات الکترونیکی، لوازم‌خانگی، پالایشگاه، نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی‌های نو، تولید دارو و تجهیزات پزشکی با جمهوری مالی همکاری کند.

سلاح‌ورزی، استفاده از ابزار تهاتر را یک امکان سریع و مفید برای توسعه مبادلات دوجانبه میان ایران و جمهوری مالی عنوان کرد و افزود: ایران در همه زمینه‌های اعلام شده دارای تجربه و تکنولوژی پیشرفته است و از همکاری متقابل و دوجانبه با کشور مالی استقبال می‌کند و آمادگی دارد متقابلاً از ظرفیت‌ها و امکانات مالی در حوزه منابع طبیعی، معدنی و پنبه این کشور استفاده کند.

او اظهار کرد: بخش خصوصی ایران می‌تواند نیاز بازار مالی به کاشی و سرامیک، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم ورزشی، محصولات پتروشیمی و شیمیایی، روغن‌موتور، مواد غذایی، کودهای شیمیایی، تجهیزات ساختمانی، تجهیزات صنایع گاز و برق را در اسرع وقت تأمین کند و برای آغاز این همکاری‌ها، زمینه همکاری در قالب تهاتر کالا فراهم است که البته باید با نظر مساعد دولت‌های ایران و مالی، بسترهای موردنیاز آن فراهم شود.

استقبال دولت مالی از تعامل با ایران

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت جمهوری مالی نیز با اشاره به سابقه دوستی و رابطه سیاسی خوب و با قدمت دو کشور، گفت: دولت مالی از توسعه فعالیت‌های تجاری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری با ایران حمایت و استقبال می‌کند.

محمود الحمد همچنین خواستار تشکیل یک کمیته همکاری مشترک میان اتاق‌های بازرگانی دو کشور و ارتباط مستمر جهت رفع مشکلات و پیدا کردن راه‌حل برای توسعه همکاری‌های اقتصادی شد.

او با اشاره به موضوع برگزاری اولین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، ابراز امیدواری کرد که این رویداد نتایج مؤثری در توسعه مبادلات دو کشور داشته باشد و راه را برای همکاری‌های آینده هموار کند.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنعت اتاق بازرگانی جمهوری مالی سلاحورزی نایب رئیس اتاق بخش خصوصی سلاح ورزی همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با بیان انیکه سیاست توجه به آفریقا را در کانون توجه سیاست‌های خارجی کشور به‌ویژه در حوزه تجاری قرار دارد، اظهار کرد: موفقیت‌های اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی و منجر به برگزاری بزرگترین رویداد همکاری‌های اقتصادی ایران و قاره آفریقا شده است.

به گفته معاون وزیر، در این اجلاس، ایران میزبان بیش از ۳۰ کشور آفریقایی است و وزرات صمت به عنوان سیاست‌گذار و سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی برگزاری این اجلاس در تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه کشور، سفرای کشورهای آفریقایی در ایران و نمایندگان ایران در قاره آفریقا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای برگزاری هدفمند این اجلاس انجام داده است. این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، افزود: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب ۱۲ کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزایش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است؛ امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا، (توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده است) و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است.

وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم و با دستور رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی گفت: با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد؛ امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد.

کد خبر 6089016 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران