Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@23:00:07 GMT

تعديل نرخ پايه گمرکي عامل رشد صادرات زعفران

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۸۴۶۱

خبرگزاری آریا-نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با تعدیل نرخ پایه گمرکی، صادرات زعفران‌ نسبت به قبل افزایش می یابد، اما هم‌اکنون نمی‌توان درصد مشخصی را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، غلامرضا میری، نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: هم اکنون حداقل قیمت هر کیلو زعفران 24 میلیون تومان و حداکثر 38 میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته او، بعد از گذشت 8 ماه پیگیری های مکرر، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت نرخ پایه گمرکی تعدیل پیدا کرد به طوری که نرخ مصوب فعلی با بازار همخوانی دارد.
میری می گوید: با توجه به روند کاهشی صادرات زعفران از دی گذشته انتظار می رود موانع دیگر پیش روی صادرات همچون بازگشت ارز و آب مجازی مرتفع شود، در غیراین صورت قاچاق رونق می‌یابد چرا که بازگشت ارز برای هر کیلو زعفران به سامانه نیما با بازار آزاد حدود 7 تا 8 میلیون تومان اختلاف دارد.
بنابر آمار نرخ پایه گمرکی 1598 دلار بود که وقتی صادرکننده با نرخ 1300 دلار صادر می‌کرد، مجبور به خرید 300 دلار ارز از بازار آزاد و پرداخت به دولت بود که این موضوع در کنار سایر موانع منجر به کاهش 45 درصدی صادرات در 4 ماهه نخست سال شد.
با توجه به آنکه زمان زیادی تا آغاز برداشت سال جدید زعفران باقی نمانده است، کشاورزان و صادرکنندگان انتظار دارند که وزارت جهاد نرخ این‌ محصول را اعلام کند چرا که به‌واسطه افزایش هزینه‌های تولید، نرخ های فعلی مقرون به صرفه نیست‌.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد فلاح شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در بازدید از غرفه مازندران در ایران اکس پو۲۰۲۴ با اشاره به اینکه در سال گذشته بیشترین رشد صادرات ایران به عمان رخ داده و این تجارت رشد ۵۲ درصدی در صادرات را تجربه کرده است، تصریح کرد: در سال‌جاری حجم تجارت ایران به عمان به دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار رسیده است که در بین ۱۵ کشور همسایه رتبه هشتم را کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه مازندران پتانسیل‌های مناسبی در بخش شیلات و کشاورزی دارد، تصریح کرد: پرورش ماهی و میگو در قفس که در مازندران از جمله اولویت هاست بازار خوبی در عمان دارد و نیز صیفی جات مازندران در این استان مشتری‌ها خوبی دارند.

فلاح از افزایش تبادلات تجاری مازندران و عمان خبر داد و افزود: یک هیأت اقتصادی در سال گذشته از مازندران در عمان حضور یافت و امیدواریم با تجدید این دیدارها، بتوانیم زمینه‌های توسعه اقتصادی را فراهم کنیم.

رایزن بازرگانی ایران در کشور عمان با تاکید بر اینکه گردشگری در ایران مورد توجه عمانی‌ها است، افزود: عمانی‌ها ایران را به شیراز و کلاردشت می‌شناسند و تمایل به این دو شهر دارند از این رو ضرورت دارد شرکت‌های گردشگری مازندران برای حضور گردشگران عمانی برنامه ریزی مناسبی انجام دهند.

فلاح با بیان اینکه خط پروازی مستقیم مسقط به رامسر که در سال گذشته دایر شده و امروز متوقف شده است می‌تواند مجدداً راه اندازی شود، بر توسعه تبادلات گردشگری عمان و مازندران تاکید کرد.

کد خبر 6094729

دیگر خبرها

  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران