Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@16:49:36 GMT

برای مبارزه با جنگ نرم مساجد بهترین سنگر هستند

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۹۲۰۷

برای مبارزه با جنگ نرم مساجد بهترین سنگر هستند

ایسنا/همدان امام جمعه نهاوند گفت: امروز عرصه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی مطرح است و همه ما باید این تهاجم را باور کنیم و برای مقابله با آن مجهز و آماده شویم و برای مبارزه با این جنگ، مساجد بهترین سنگر هستند.

حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی چهارشنبه دوم شهریورماه در نخستین روز از هفته دولت با دیدار با مسئولان شهرستان نهاوند در آستان شاهزاده محمدوعلی(ع) شهر نهاوند، اظهار کرد: همان‌طور که در آیات قرآن و در روایات آمده، اصل اساسی در نظام اسلامی عدالت بوده و مسئولیت در نظام اسلامی امانت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی امانت است و همه کسانی که در این نظام مسئولیتی بر عهده دارند، باید امانت‌دار باشند، تصریح کرد: یکی از تفاوت‌های عمده نظام جمهوری اسلامی با سایر حکومت‌ها تفاوت در نگاه به مسئولیت و مردم است و در نظام اسلامی مسئولیت، خدمت صادقانه به مردم است.

مغیثی افزود: عمر دولت شهید رجایی و شهید باهنر با اینکه کوتاه بود اما این دولت خالصانه به مردم خدمت کردند و به همین علت شهادت این دو شهید بزرگوار به عنوان هفته دولت نام‌گذاری شد.

وی ادامه داد: در اوایل انقلاب لیبرال‌ها و منافقان شعارشان این بود؛ حالا که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسیده، ما نباید اهل جنگ باشیم، آن‌ها می‌خواستند ارتش را از بین ببرند اما امام راحل با آن‌ها برخورد کرد.

مغیثی تصریح کرد: در سال‌های اخیر نیز دو تفکر مختلف در جامعه ما خودش را نشان داده و عده‌ای معتقدند که تهاجم فرهنگی هیچ ضرری برای جامعه ما ندارد و تفکر دیگر این است که تهاجم فرهنگی کشور ما در معرض خطر قرار داده است.

وی اضافه کرد: امروز نظام استکبار و مثلث شوم غربی، عبری و عربی دست به دست هم داده‌اند و همه تلاش‌شان برای از بین بردن انقلاب و دین و اعتقادات ما به کار بسته‌اند و اگر ما این مهم ‌را باور نکنیم عواقب خطرناکی در انتظار ما خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: امروز و در شرایط فعلی مسئولان ما چند وظیفه مهم بر عهده دارند و اکنون که یک‌سال از فعالیت دولت آیت‌الله رئیسی گذشته است باید به مردم گزارش کار دهند چراکه مردم ما به این دولت امید بسته‌اند و وظیفه بعدی مسئولان این است که جنگ نرم را باور داشته و جدی بگیرند و در این سنگر مبارزه کنند.

امام جمعه نهاوند تأکید کرد: اگر قبلاً جنگ ما با صدام و حامیانش بود، امروز عرصه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی مطرح است و همه ما باید این تهاجم را باور کنیم و برای مقابله با آن مجهز و آماده شویم.

وی یادآور شد: برای مبارزه با جنگ نرم مساجد بهترین سنگر هستند و عرصه این جنگ مساجد است و برای حفظ انقلاب باید مساجد را رونق بدهیم و نوجوانان و جوانان‌مان را به مساجد دعوت کنیم.

فرماندار شهرستان نهاوند نیز در ادامه بیان کرد: شهیدان رجایی و باهنر، نمادی ماندگار از وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی در تاریخ پرافتخار کشور هستند.

ضرغام احمدوند اظهار کرد: در طول یک‌سال گذشته خدمات زیادی از سوی ادارات و نهادهای مختلف به مردم ارائه شد و هفته دولت فرصتی مناسب برای تبیین فعالیت‌ها، دستاوردها و عملکرد دولت است که باید برای استفاده از این فرصت برنامه‌ریزی کرد. 

وی با بیان اینکه باید خدمات دولت به نحو احسن در راستای جهاد تبیین به مردم اطلاع‌رسانی شود، اضافه کرد: با توجه به گذشت یک‌سال از عمر کاری دولت جهادی و انقلابی، همه مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف هستند ضمن ارائه خدمات مناسب به مردم در این هفته با اطلاع‌رسانی مناسب‌نمایی خوب از عملکرد دولت را به سمع و نظر مردم برسانند.

به گزارش ایسنا، لازم به ذکر است که در پایان این مراسم مسئولان شهرستان نهاوند به شهدای آرمیده در آستان شاهزاده محمدوعلی(ع) ادای احترام کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته دولت استانی شهرستانها مساجد تهاجم فرهنگی جنگ نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری