Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: تسهیل شرایط حضور پزشکان متخصص در مناطق کم‌برخوردار، یکی از سیاست ‌های محرومیت‌زدایی وزارت بهداشت است

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا از خراسان جنوبی؛ رحیمی با بیان این مطلب در دیدار با آیت الله عبادی که با حضور نماینده مردم شهرستان های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار انجام شد، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت از طریق بومی گزینی، توزیع نیروی انسانی، تأمین محل زیست پزشکان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به دنبال ارتقاء سطح سلامت و ارائه خدمات باکیفیت در مناطق مرزی و محروم است.

وی با ارائه گزارشی از دستاوردهای وزارت بهداشت در دولت سیزدهم تصریح کرد: کنترل بیماری کرونا و بازگرداندن آرامش به جامعه از مهمترین دستاوردهای این وزارتخانه در دولت سیزدهم است.

معاون وزیر با اشاره به سیاست‌های محرومیت‌زدایی دولت و وزارت بهداشت متذکر شد: ارتقاء حوزه بهداشت و تقویت زیرساخت‌های نظام شبکه به‌ ویژه در مناطق کم برخوردار برای وزارت بهداشت بسیار حائز اهمیت است.

رحیمی با اشاره به جانفشانی‌های کادر سلامت در مقابله با ویروس منحوس کرونا عنوان کرد: با پیگیری‌های فراوان و بعد از 14 سال، قانون تعرفه‌گذاری خدمات نظام پرستاری برای اولین بار در کشور اجرایی شده است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی نیز در این دیدار با قدردانی از خدمات مجموعه بهداشت و درمان کشور در دوران شیوع کرونا و ادای احترام به مقام شهدای مدافع سلامت، گفت: از بهداشت و درمان آنچه به ذهن استان متبادر می‌شود، در چارچوب نیازهای جسمانی است، در عین حال اصل بعد انسانیت است و حفظ سلامت، مسئله ای فقهی است و شخص نمی‌تواند به خودش ضرر برساند.

آیت‌الله سید علیرضا عبادی با اظهار اینکه اکثر  بیماری‌ها به وسیله خود آدمی و ناشی از تغذیه نامناسب، مسائل اعصاب و روان و غیره ایجاد می‌شود، افزود: توصیه می‌شود در حیث انسانی و دینی و در حجاب و عفاف، امانت، صداقت و غیره که مسائلی انسانی است زندگی سالمی داشته باشیم.

وی تأکید کرد: اگر انسان در زندگی از بعد روانی و رعایت بهداشت اسلامی سالم باشد، بیماری وجود ندارد.

انتهای پیام

خبرنگار: مرضیه شهریاری

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت هفته دولت خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری