Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون گردشگری استان کرمانشاه از موافقت اصولی صدور مجوز برای راه اندازی 30 اقامتگاه بوم گردی جدید در استان خبرداد و گفت: باتوجه به رونق دوباره گردشگری، در تلاش برای افزایش تعداد اقامتگاه های بوم گردی هستیم.

علی صابر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت 46 اقامتگاه بوم گردی در روستاهای استان، اظهار کرد: در شهر کرمانشاه نیز تاکنون دو اقامتگاه سنتی راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی استان مربوط به شهرستان پاوه است که 18 اقامتگاه بوم گردی دارد و از آنجایی که این شهرستان یکی از مقاصد اصلی گردشگران در استان به شمار می رود، میزان درخواست ها برای تاسیس اقامتگاه بوم گردی هم در آن زیاد است.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: با وجود اینکه برای راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی برنامه های تشویقی همچون پرداخت تسهیلات را داریم، اما متاسفانه در حال حاضر سه شهرستان قصرشیرین، ثلاث باباجانی و اسلام آبادغرب فاقد اقامتگاه بوم گردی هستند.

وی از برنامه ریزی برای افزایش اقامتگاه های بوم گردی استان هم خبر داد و گفت: باتوجه به فروکش کردن تقریبی بیماری کرونا و تحرک دوباره گردشگری، برای افزایش اقامتگاه های بوم گردی در استان برنامه ریزی کرده ایم.

صابر با بیان اینکه در حال حاضر موافقت اصولی برای تاسیس 30 اقامتگاه بوم گردی جدید در استان صادر شده، عنوان کرد: تا دو ماه آینده پنج مورد از این اقامتگاه ها که دو مورد آنها اقامتگاه سنتی هستند، به بهره برداری خواهند رسید.

وی یادآورشد: تلاش داریم در کمترین زمان ممکن زمینه بهره برداری سریعتر از این واحدها را فراهم کنیم.

معاون گردشگری استان در ادامه با تاکید براینکه نظارت روی فعالیت واحدهای بوم گردی در استان با تشکیل تیم هایی متشکل از دستگاه های مختلف انجام می گیرد، گفت: در حال حاضر اقامتگاه بوم گردی با  درجه ممتاز در استان نداریم و امیدواریم در استانداردسازی تاسیسات که در مهر ماه انجام گیرد، برخی از واحدهای ما بتوانند این امتیاز را کسب کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اقامتگاه بوم گردی كرمانشاه گردشگري اقامتگاه های بوم گردی اقامتگاه بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد

شهردار منطقه ۱۳تهران ضمن تشریح رویکرد و برنامه‌های این منطقه در سال جاری، از بوستان جنگلی سرخه‌حصار و پایانه شرق تهران به عنوان فرصت‌های آینده شرق تهران نام برد.

به گزارش ایسنا، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ تهران، توجه به مشارکت عمومی و بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه برای تدبیر مسائل شهر را ۲ رویکرد مهم در شهرداری این منطقه برشمرد و اظهار کرد: در این میان، بافت فرسوده، امکانات رفاهی و تفریحی، بوستان‌های محلی، مناطق مسکونی فشرده در حوالی دوشان تپه و پایانه قدیم مسافربری شرق از جمله موارد دارای اهمیت در سال‌های گذشته بوده است.

وی گفت: در راستای غلبه بر برخی از مشکلات قدیمی و تحقق خدمت به شهروندان، با دستور شهردار تهران و پیگیری های مستمر شهرداری منطقه۱۳، توافق بزرگ دوشان تپه به زودی به نتیجه می رسد و با انجام این توافق، خیابان دماوند به پیروزی می رسد و بسیاری از مشکلات این محدوده در شرق تهران کاهش می یابد.

علی‌احمدی افزود: همچنین پایانه جدید شرق (پردیس مسافری شهر تهران) با دستور شهردار تهران، با محوریت سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران و پیگیری‌های مکرر منطقه ۱۳ بعد از وقفه طولانی در تکمیل، در این دوره مدیریت شهری فعال و جهت ارتقای کیفیت حمل و نقل و کاهش ترافیک در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد. مجموعه سرخه حصار نیز که در محدوده شهرداری این منطقه قرار دارد، ظرفیت و فضایی مناسب برای شهروندان است و می‌تواند در توسعه گردشگری در شرق پایتخت موثر باشد.

به گفته شهردار منطقه۱۳؛ از مهم‌ترین پروژه‌های غیر مستمر احداثی شهرداری منطقه۱۳ در سال ۱۴۰۳ می‌توان به توسعه فضای تفریحی گردشگری سرخه حصار، احداث سوله چند منظوره شهید دوران، بهسازی معابر اراضی دوشان تپه، احداث رفیوژمیانی خیابان پیروزی، احداث پیاده راه افضلی، احداث اسکان کارگری نواحی دو و سه و اجرای شبکه آبیاری تحت فشار و احداث مرکز فوریت‌های امدادی در بوستان جنگلی سرخه حصار، ادامه بازسازی و تغییر کاربری ساختمان‌های اراضی ساصد اشاره کرد.

علی احمدی تصریح کرد: همچنین طرح "من شهردارم" نیز نقش تعیین کننده‌ای در بودجه ۱۴۰۳ منطقه۱۳ دارد که در این راستا ۱۲۸ پروژه در حوزه‌های خدمات شهری، ترافیک، فنی و عمرانی، اجتماعی و فرهنگی با مشارکت شهروندان اجرایی می‌شود.  علاوه بر این ۴۰ برنامه مناقصه و کمیسیون نیز در قالب انعقاد قرارداد نواحی و چاپ مناقصه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته، فرصت‌های مستعد رشد در محلات مختلف منطقه شناسایی شده که در نظر داریم با استفاده از ظرفیت سازمان‌های دخیل، سازوکارهای لازم برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان فراهم کنیم که در این زمینه حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های منطقه۱۳ این نیازها را شناسایی و پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • تعداد عوامل اجرائی دور دوم انتخابات در حوزه ورامین کاهش می یابد
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم